Şimdi Ara

hyundai i30 hakkındaki düşünceleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir abimizin tavsiyesi ile HYUNDAI I30 almayı düşünüyorum.
    okuduğum yorumlara bakarsak hiç de fena bir araç değil. gerek donanım, gerek performans gerekse sağlamlık ve güvenlik açısından sınıfındaki diğer araçlardan aşağı kalır tarafı yok.

haftasonu galeriye gittim ve kısa süreli bir test sürüşü yaptım ve beğendim.

almayı düşündüğüm araç 1.6 crdi Style. 2008 model 15bin kmde. fiyat olarak ta 28.500 gibi.
    sizce fiyatı nasıl ve araçla ilgili sizin düşünceleriniz nelerdir?
    şimdiden teşekkürler.

• Fiyatı bence gayet iyi. 90 beygirlik mi 115lik mi ?

Kuzenimde var 1.6 90 HP CRDi.

Araç çok güzel valla , C sınıfında yapılacak en iyi seçimler arasında. Hyundai diyip geçmemek lazım bu i30 hakkatten başka bir hyundai. Verdiği 5 yıl 100.000 km garantiside çabası ..

90 HP'liğin performansıda çok iyi , yakıt tüketimide. O kasaya gayet yeterli geliyor 90 HP. Bence mükemmel bir tercih olur , uzun yıllar sorunsuz binilecek bir araç ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 15 Nisan 2010; 22:01:57 >

• araç 115 beygir olan modeli, ateş kırmızısı.

dediğiniz gibi hyundai oldugu için biraz cekimserim ama yapılan yorumlar ve benim yaptığım araştırmalar
    aracın hiç de fena olmadığını gösteriyor.
  • 2009 1.6 CVVT 122 HP Prime Ateş Kırmızı araca sahibim.

İlk defa tereddütle Hyundai aldım.
    Donanımı ve aracın şekli şemali beni benden aldı diyebilirim.
    Çoook çoook mennunum.
    10 Aydır kullanıyorum 17.000 KM oldu.
    Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 15 Nisan 2010; 22:41:30 >
  • bencede çok güzel bir araç. sıfırını açıkçası almama ama 2.el için fiyatı uygun. şu an ki aracımı satarsam İ30 almayı düşünüyorum bende.
  • Bizde sıfır düşünüyoruz ama fiyatı sanırım biraz artmış.
  • bende aslında sıfır yeni fiesta almak üzereydim, fakat son onda karar değiştirdim.
    i30daki donanımlara sahip olan benzer araçların fiyatları dudak ucuklatan cinsten.

Cloud Nine;
    aracın yol tutuşu, ses yalıtımı ve performansı hakkında biraz bilgi verebilirsen sevinirim.
    şimdiden tşk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aveo hakkında...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım hyundai I30 1 ay öncesine kadar aklımda bulunan 2-3 dizel otmatik seçeneğimden birisiydi(diğerleri astra classic III ve fiat bravo emotion donanımıydı).Ta ki geçenlerde test ettiğim düz vites I 30 a binene kadar.Araca daha girer girmez içerisinin kirli pasaklı hali tüm keyfimi kaçırdı.Araç daha 1 yaşında olmasına rağmen benim 4 yıllık corsamın yanında 10 yaşında gibi görünüyordu içi.Satış temsilcisi arkadaş bunun test aracından çok bayiide ki arkadaşlarının kullandığını bu yüzden bakımsız olduğunu söylesede aracın heryerinden zangır zangır ses geliyordu.(Gerçi araç 17 janttı ve performans lastiği takılıydı sanırım,belki de bu yüzden ses geliyordu).Araçtan indiğimde beğenmediğimi söylemediysem de satış temsilcisi arkadaş yüzümün halinden olsa gerek bu hafta sonu binen ve beğenmeyen 5. müşteri olduğumu söyledi ve aracın hor kullanıldığını belirtti ve istersem sıfır araçlardan birisini test edebileceğimi söyledi sağolsun.Arkadaşın bu jesti çok hoşuma gitmiş olsada 1 yaşında aracın hele ki ellerinde her türlü bakım imkanları bulunduğu halde markanın vitrini olan bir aracın bu halde olması beni araçtan soğuttu ve diğer seçeneklere yönelmemi sağladı.Yinede kendinizin binerek test etmesinde fayda vardır diye düşünüyorum...

• sağlamlık ve perfonmans olarak ı30 dızel otomotık mı yoksa benzınlı otomatık mı daha ıyıdır??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1234

sağlamlık ve perfonmans olarak ı30 dızel otomotık mı yoksa benzınlı otomatık mı daha ıyıdır??

Sağlamlık ne alaka ? Motor olarak bahsediyorsanız düzgün kullanıldığı sürece ikiside eşittir benim gözümde.
    Ben olsam dizel - otomatik olanı tercih ederim. Hem yüksek tork hem düşük yakıt tüketimi bir arada. ( Benzinliye göre )
  • sağlamlıktan kastım şu, genelde dızel ve benzınlı otomotıklrın şanzımanları farklı olabılıyor bazısı tam otomatıkken dığerı yarım otm olabılıyor bı de dızel otm ler çabuk arıza verır gıbı yorumlara da rastlamıştım o yuzden sordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.