Şimdi Ara

Hyundai İ20 Aracımı Aldım. Kısa Bilgilendirme.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
3
Favori
37.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bayide güzel indirim yapıyorlar 75 bin tl ya alan arkadaşım oldu.Ellerinde tek kalmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2jz1993 -- 5 Haziran 2017; 13:9:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ya kasko yaptırın ya fotoğrafları kaldırın. Buforumda lanet var.

Hayırlı olsun bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zaten bu formun yakıt işine akıl sır erdiremiyorum. 2 hafta önce Adana dan TDI Octavia kiraladım kokluyor yakmıyo bir depoyla 1500km yapıyor denen araçla Adana HATAY arasında git gel bir depo mazot indirdi. Bu güzergahı nice araçlarla geçtim hatta su gibi benzin içen otomatik Focus ile bile gitmiştimde anca bu kadar yakmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

Hayırlı uğurlu olsun hocam ama çok yanlış seçim bence. 70 bin tlye benzini su gibi içen taş devrinden kalma şanzımanlı bu aracı alacağınıza dizel otomatik c sınıfı az km de 2. el kazasız bir aracı çok çok rahat bulurdunuz.

Aynen dediğin gibi yaptım. 4 ay sonra sattım.. Neden acaba? Çünkü Senin gibi süper akılları dinledim. Sonradan çıkan ekstra yalanlar dolanlar bi sürü masraf ettim. Bir sorun çıkınca adamın masraflarını karşılayacak isen aynen akıl ver yoksa bence kendine sakla.

• 70 bin tl yi 1.4 benzinli i20 ye verirken hiçmi acimadıniz..

• bu paraya ıyı gecırmısler artı olarak cok kotu eski teknoloji hunharca yakan bir motoru var yazık etmıssınız parayı
  • Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. Benim de çok beğendiğim bir araç yeni kasa İ20, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

quote:

Orijinalden alıntı: metay51

quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

Hayırlı uğurlu olsun hocam ama çok yanlış seçim bence. 70 bin tlye benzini su gibi içen taş devrinden kalma şanzımanlı bu aracı alacağınıza dizel otomatik c sınıfı az km de 2. el kazasız bir aracı çok çok rahat bulurdunuz.

2.el de bir çok tercih yapabilirdim hocam ama sıfır tercih ettik . Tercih etmemizin sebebi iç donanım veya dış güzelliğinin yanı sıra Hyundai' nin 7 yıl 80.000 km garanti vermesi idi. Senede max 2 defa şehir dışı yaparız , aracı zaten genelde h.sonları kullanıcaz.Max yapacağımız kilometre 8.000 - 9.000 km .

Su gibi içen eski bir motor olduğunu düşünmüyorum. 1.4 motor 100 hp 16V 135 Nm motordan bahsediyoruz çok da kötü değil bence. En revaçta olan 1.0 ECO TSI motor olan İbizanın kataloğun da ş.içi 5 lt verisi var, satan arkadaş gerçek verisi 6,5 - 7 lt arası diyor.Aracım daha 150 km de , sakin kullanımda ist içi şuan ki verisi 8.4 lt , soruyorum size bu mu su içen ?

Burada herhangi bir marka savunuculuğu yapmıyorum ama 1.4 polo dsg , 1.4 punto dualogic , 1.4 corsa otomatik kullanmış biri olarak bu araçların yakıtı da zaten 7.5 - 8 Lt arası.Bence yakıtı tam otomatik bir araç için gayet ideal.

bir an tsi daha fazla yakacak zannettim üstad bu araba 11 litrenin altını göremez gibi sanki

Aracı yeni almışım rodajda şuan ,ben ist içi 8.4 Lt şuan diyorum sana bana 11 Lt diyorsun hocam ? Şaka mısın.

• Araç güzel donanımları gayet iyi ama motor ve şanzıman için aynı şeyleri söyleyemem. Ayrıca liste fiyatı 68 bin + 5 bin galiba biraz daha iyi fiyat alinabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

Araç güzel donanımları gayet iyi ama motor ve şanzıman için aynı şeyleri söyleyemem. Ayrıca liste fiyatı 68 bin + 5 bin galiba biraz daha iyi fiyat alinabilirdi.

Paketlerin ötv vergilerini işin içine katmıyorsun hocam..
  • Hayırlı olsun öncelikle fakat genel olarak aynı aracı kullanan kişiler 11 12 lt yakıyor diyorlar istanbul trafiğinde sizinki nasıl 8 lt yakıyor anlam veremedim rodaj tamamlamamış üstelik.

• Hayırlı olsun hocam kazasız belasız günlerde kullanın inşallah.

• metay51 kullanıcısına yanıt
    Fiyat 2 bin aşağı olması lazım.. Ben 2 mayısta aldım smart ve cam tavan yok. 10000 altına.

• O paraya cidden çok seçenek var 2.el daha güzel bir araç alabilirdiniz, bana kalırsa garantiye çok takılmışsınız bu gibi yerler garantiyi öne sürer ama sorun çıktı mı kullanıcı hatası deyip kestirip atar bu işler böyledir.

Yine de para senin tercih senin güle güle kullan kazasız belasız inşallah

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    3000pan 2000binde smart paketi de koy üstüne

• Güle Güle kullanın Yorumları henüz okumadım ama siz tamamen keyfini çıkarın , arabanın ve hayatın .
  • Adam sıfır istemiş almış daha 2.el alınabilirdi diyorlar

Sıfır istemese zaten alırdı

• Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah.Yanlış seçim bence, Audi a3 70 bin tlye 2 . El temiz piyasada çoktu. Hem audi konforu ve ismi hemde prestiji daha yüksek araba varken niye bunu aldınız aklım almadı.

• Arkadaşlar herkese iyi dilekleri için teşekkürler. Ara ara inceleme konuları açacağım vaktim olduğu sürece. Bu forumda ist içi 11-13 lt yakıyor ya diyenlere veriler sunucam , bakalım yakıyor mu yakmıyor mu.En azından onlara değil de alacak insanlara bir faydamız olur...

70.000 TL o araca verilir mi diyenlere de sözüm , siz buyrun 2.el araç alın. Ben sıfır araç almak istedim.
  • hayırlı uğurlu olsun
    kazasız belasız kullanın
    forumdakilere de aldırmayın
    memnunsanız gerisi fasa fiso
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.