Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (752. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.605
Cevap
210
Favori
2.019.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ankara da yine tipi var:))) iiiki kış lastiklerimi almışım:)) canavarlar...

Sizinde direksiyondan ses geliyormu manevra yaparken hafif bi gıcırtı mide bulandırıcı :(( Yoksa alışacakmı zamanla...

Arkadaşlar i20 teamde arka kapılarda hoparlör yok biliyosunuz. Aracı alırken sordum ne kadara takılır die 150 tl fiyat verdiler... Acaba Kapı hoparlör yuvalarında tesisat varmıdır yani servis haricinde yaptırmaya kalksam bilgisi olan varmı bu konuda...

Bugün nöbetciyim karın keyfini çıkaracam sabaha kadar:))) camın ardından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

İyiki kar lastiği almışım

HYUNDAİ i20  ANA KONU

Sorma eksikliğini çok hissettim bu kış.
    Seneye inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhtdur

Hayırlı Akşamlar İ 20 ciler..

Ankara da yine tipi var:))) iiiki kış lastiklerimi almışım:)) canavarlar...

Sizinde direksiyondan ses geliyormu manevra yaparken hafif bi gıcırtı mide bulandırıcı :(( Yoksa alışacakmı zamanla...

Arkadaşlar i20 teamde arka kapılarda hoparlör yok biliyosunuz. Aracı alırken sordum ne kadara takılır die 150 tl fiyat verdiler... Acaba Kapı hoparlör yuvalarında tesisat varmıdır yani servis haricinde yaptırmaya kalksam bilgisi olan varmı bu konuda...

Bugün nöbetciyim karın keyfini çıkaracam sabaha kadar:))) camın ardından...

Arka kapılarda tesisat var sadece hoparlör yok. özel mesaj attığım sitede kapı nasıl sökülür nasıl hoparlör takılır resimli anlatımı mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: bugrahan18

15 ve 1.46'da bir araç gördüm sanki

hyundai bu sıra reklama ağırlık verdi dizilerde filmlerde hep hyundai görür oldum.
  • Arkadaşlar karlı havalarda yokuş aşağı inerken el freni ile iniş hakkıdna tecrübesi olan var mı?
    Birkaç diş freni çekip yavaşça inmek gibi. Bu aralar çok duyuyorum. Güvenli mi, el frenine ya da araca olumsuz bir etkisi olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

Bunu neden yayınladım çözün bakalım

bi i20 gördüm sanki

• quote:

Arkadaşlar karlı havalarda yokuş aşağı inerken el freni ile iniş hakkıdna tecrübesi olan var mı?
    Birkaç diş freni çekip yavaşça inmek gibi. Bu aralar çok duyuyorum. Güvenli mi, el frenine ya da araca olumsuz bir etkisi olur mu?

Hiç denemedim
  • quote:

Arkadaşlar karlı havalarda yokuş aşağı inerken el freni ile iniş hakkıdna tecrübesi olan var mı?

Böylesini hiç duymadım. yokuşta el freni ile kaçırmamak için kalkılır ama yokuş inerken olanını şimdi duydum. zararı illaki olur ama uzun süre kullanmayınca fazla bir zararı dokunmaz çünkü o şekilde sürtüne sürtüne ilerlemiş oluyorsun balataları yiyor.
  • Ankara'da karlı havalarda araç kullanmak çok zor. Şimdi aldığım bir habere göre şehirler arası bir yolcu otobüsü kaza yapmış. Çok sayıda da irili ufaklı kaza var. Umarım ölü yaralı yoktur.
    Ell freni meselesine gelince burada 1. viteste dahi insen frene basmadığın taktirde yüksek hızlara ulaşacağın tehlikeli yokuşlar var. Motor freni falan yetmiyor. Araç İç Anadolu terimiyle böğürüyor. Frene bassan bu seferde kayıyor.
    Bu durumlarda el freni kullanıldığını okudum.
    Uygun ortam ve güvenirliliğine inandığım zaman deneyip yazarım sonuçları.
  • Ankara da hava baya kötüymüş sabah haberlerde öyle söylüyorlardı.

Ankara'da kar yağışı yüzünden şarampole yuvarlanan yolcu otobüsünde 4 ölü, 51 yaralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 25 Ocak 2012; 8:15:04 >
  • Hyundaiden c sınıfı (ix30) mpv yapmasını bekliyorum rakipleri hep yaptı.(Cmax,C4Picasso,Scenic,Zafira,3008,Thuran v.s)
  • Ben bugün hepsiburadadan koltuk kılıfı ve paspas araştırdım.
    Paspas şu, zaten i20 troy için, bunda sorun yok:

Koltuk kılıfı da şu:

Sizce koltuk kılıfları uyar mı, her araç için diyor, yanda da fermuar varmış yan hava yastıkları için, katlanabilir koltuklar için uygun değil diyor malum bizim arabaların arka koltukları katlanabilir, ben zaten kullanmayacağım koltuk katlamayı, alıp taktırsam uyar mı sizce?

HYUNDAİ i20  ANA KONU

HYUNDAİ i20  ANA KONU

• Ben Tekzen den almıştım uymuştu,bi problem olacağını sanmıyorum.
  • Arkadaşlar bu el freni ile inme olayını farklı bir araçta (birazda mecburiyetten) test ettim.
    Olumlu katkısı var. çok dik ve buzlu bir yokuşu güzelce sağ salim indirdi.
    Tabi yokuşa göre ayarlamak gerekir ben üç diş kaldırdım.
    Sonuç olarak mecbursanız ve daha iyi bir seçeneğiniz yoksa kısa vadede kullanılabilir ve faydalı.
  • kuzey güney dizisi bu bölümde i20 kullanmış bolca gösteriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysn_t

merhaba arkadaslar 2012 model ıcın ekstradan esp fıyatı ne kadar ve ıstedıgımız donanımda esp'yı alabılıyormuyuz

arkadaslar bu soruma cevap verebılecek bırı yokmu
  • quote:

quote:

merhaba arkadaslar 2012 model ıcın ekstradan esp fıyatı ne kadar ve ıstedıgımız donanımda esp'yı alabılıyormuyuz

arkadaslar bu soruma cevap verebılecek bırı yokmu

istediğiniz donanım paketinde esp yok full paket kapsamında olan bir donanım.
  • quote:

Arkadaşlar bu el freni ile inme olayını farklı bir araçta (birazda mecburiyetten) test ettim.
    Olumlu katkısı var. çok dik ve buzlu bir yokuşu güzelce sağ salim indirdi.
    Tabi yokuşa göre ayarlamak gerekir ben üç diş kaldırdım.
    Sonuç olarak mecbursanız ve daha iyi bir seçeneğiniz yoksa kısa vadede kullanılabilir ve faydalı.

En son çare olarak düşünülebilir,aklımızın bi köşesinde dursun.
    Araca bi zararı varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

kuzey güney dizisi bu bölümde i20 kullanmış bolca gösteriyorlar

Bu günlerde tvde ve radyoda da i20 reklamları çıkmaya başladı.
  • 
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.