Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (751. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.603
Cevap
209
Favori
2.019.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, ben de i20 troy 1.2 mode metalik açık gri aldığımı söylemiştim ve koltuk kılıfı için tavsiye istemiştim. Hepsiburadadan alsam uyar mı ki? Ayrıca arabanın paspasları kirlenmesin diye üstüne kaliteli paspas arıyorum bunun için de önereceğiniz bir model varsa memnun olurum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Bu arada usb zaten fat 32 imiş neden çalışmadı anlamadım

Bende var hem minibüste hemde i20de kullanıyorum bende sorun yok. bendeki 4gb modeli

Biraz önce denedim şimdi usbyi görüyor ama çalmıyor parçaları her ne kadar parçalar ekranda isimleri ile gözükse de acaba neyi atlıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Bu arada usb zaten fat 32 imiş neden çalışmadı anlamadım

Bende var hem minibüste hemde i20de kullanıyorum bende sorun yok. bendeki 4gb modeli

Biraz önce denedim şimdi usbyi görüyor ama çalmıyor parçaları her ne kadar parçalar ekranda isimleri ile gözükse de acaba neyi atlıyorum.

Başka usb bellekler ile oluyor mu yoksa sadece bu modelde yaşadığınız bir sorun mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 23 Ocak 2012; 19:38:11 >
  • Forum canlansın :)

Eibach 3.5 yay
    Kumho 205 45 16 lastik
    König Sj 37 jant
    Desi iç sensörlü alarm
    Lumar cam filmi
    Aynalar parlak siyah kaplama
    Bosch ferrari korna (orjinale düğme ile geçilebiliyor)
    Krom eksoz ucu
    Çift mühür app plaka
    H4 motorlu xenon
    Spoiler
    Ve ufak tefek ıvır zıvırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banistercaq -- 24 Ocak 2012; 15:58:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimal2

quote:

Orijinalden alıntı: optimal2

Merhaba arkadaşlar,
    2.el ilanlara bakıyorum da, mode modelinin donanımı olarak kimi 4 cam otomatik, kimi de ön camlar otomatik diyor. Acaba belli bir tarihten sonra üretilen aynı model araçların donanımları farklı mı? Ayrıca başka buna benzer bir değişiklik bilginiz var mı?

Sanırım mesaj farkedilmedi. Cevap veren arkadaşlar olursa sevinirim.

2011 de 2 tip i20 üretildi (ilk 11 faz 1 ler daha sonra 11 faz2 ler)

Team olup arka camları manuel ve sustalı anahtarı olmayan model, team olup arka camları otomatik ve sustalı anahtara sahip i20ler.

Mode olup arka camları manuel ve aynaları otomatik kapanmayan i20ler, mode olup arka camları otomatik ve aynaları otomatik kapanan i20ler.

2012 modeller de ise bunlara ek tek fark, tüm modellerde 15inç jant lastiğin standart olarak kullanıcılara sunulması oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: banistercaq

Forum canlansın :)

Eibach 3.5 yay
    Kumho 205 45 16 lastik
    König Sj 37 jant
    Desi iç sensörlü alarm
    Lumar cam filmi
    Krom eksoz ucu
    Çift mühür app plaka
    H4 motorlu xenon
    Spoiler

Araç güzel olmuş ilk sayfaya baktım ama eklememişim aracınız motor seçeneği ve paketi nedir sizide ilk sayfaya ekleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: banistercaq

Forum canlansın :)

Eibach 3.5 yay
    Kumho 205 45 16 lastik
    König Sj 37 jant
    Desi iç sensörlü alarm
    Lumar cam filmi
    Krom eksoz ucu
    Çift mühür app plaka
    H4 motorlu xenon
    Spoiler

Emeğinize sağlık.
    Sis farınıda bekliyoruz
  • Bu akşam ankara'dan babam araçla döndü cam suyu tamamen çözülmüş sileceklerde de sorun yok şükür.
  • quote:

Bu akşam ankara'dan babam araçla döndü cam suyu tamamen çözülmüş sileceklerde de sorun yok şükür.

Hadi gözün aydın
  • Dün gece hava yine -20 lere dayandı sabah biraz zorlandı çalışmakta ama uzun bi tek seferde çalıştı,iş yerine gelene kadar amartüsörlerden garç gurç diye soğun sesi geliyordu onlarıda donduruyor baya zorluyor herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 24 Ocak 2012; 8:17:06 >
  • Bizim Hindistan üretimi i20 lerin akü markası ne Samet birde amper-volt değeri hiç bakmadım şimdiye kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 24 Ocak 2012; 9:10:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyal

otomobilleri Tartışıyoruz peki Bu otomobil nasıl icat edildi, benzinli ve dizel buyrun izleyin

Karl Benz ve Gottlieb Daimler �OTOMOBİL

http://www.kucukmucit.com/kucukmucit-tv/uygarliga-giden-yol/ugy-karl-benz-ve-gottlieb-daimler-otomobil/

Rudolf Diesel

http://www.kucukmucit.com/kucukmucit-tv/uygarliga-giden-yol/diesel-dizel-motorlar-rudolf-diesel/

Güzel belgeseller tavsiye ederim

• İyiki kar lastiği almışım

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Bizim Hindistan üretimi i20 lerin akü markası ne Samet birde amper-volt değeri hiç bakmadım şimdiye kadar

Hiç dikkat etmedim bakmak lazım ama hyundai fabrika çıkışı 45 amper akü kullanıyor diye biliyorum. volt zaten tüm binek araçların akülerinde sabit 12v

Bizimki daha 11bin küsür km. yol yaptı henüz akü veriştirmedi ama seneye biraz teklemeye başlar herhalde.
  • quote:

İyiki kar lastiği almışım

Yine kar gelecekmiş daha önceki yağanlar erimedi duruyor bakalım hayırlısı

• quote:

quote:

Bizim Hindistan üretimi i20 lerin akü markası ne Samet birde amper-volt değeri hiç bakmadım şimdiye kadar

Hiç dikkat etmedim bakmak lazım ama hyundai fabrika çıkışı 45 amper akü kullanıyor diye biliyorum. volt zaten tüm binek araçların akülerinde sabit 12v

Bizimki daha 11bin küsür km. yol yaptı henüz akü veriştirmedi ama seneye biraz teklemeye başlar herhalde.

Evet bi ara bakmak lazım,amperajı kitapçıkda yazar herhalde.Benim akününde bu son kısı olabilir 2senedir kısları baya hırpalandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

İyiki kar lastiği almışım

Yine kar gelecekmiş daha önceki yağanlar erimedi duruyor bakalım hayırlısı

Aynen burdada duruyor karlar,ayazdan iyidir yagsın

• quote:

quote:

quote:

Evet bi ara bakmak lazım,amperajı kitapçıkda yazar herhalde.Benim akününde bu son kısı olabilir 2senedir kısları baya hırpalandı.

Kitapçıkta böyle bir bilgi yok, arabaya bakmak lazım. bu arada burada ne zaman başladıysa 1 karış yine kar yağmış

• Bunu neden yayınladım çözün bakalım

• 15 ve 1.46'da bir araç gördüm sanki
  • 
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.