Şimdi Ara

HYUNDAİ i20 ANA KONU (1400. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.591
Cevap
209
Favori
2.015.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13981399140014011402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim aracta far ayarının orda ekran ısık ayarı var kısık oldugunda multimedya ısıgı yanmıyor onla alakası olabilirmi

ankara da servis harici iyi bir ustası olan varmı
    balata degisimi yag degisimi 60000 kontrolu yaptırabilecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhd82 -- 7 Mayıs 2019; 23:26:27 >
  • 2012 model i20 Troy, dizel, 140 binde, 40 bin verilir mi yoksa pahalı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 8 Mayıs 2019; 7:8:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhd82

benim aracta far ayarının orda ekran ısık ayarı var kısık oldugunda multimedya ısıgı yanmıyor onla alakası olabilirmi

ankara da servis harici iyi bir ustası olan varmı
    balata degisimi yag degisimi 60000 kontrolu yaptırabilecegim.
    Yok hocam ışık ayarı sonda ama benim galiba çakmaklıktaki led patladı (eğer varsa). Ostimde Efem oto var, Recai Usta işinin ehlidir tavsiye ederim
  • Arkadaşlar izmitte i20 LPG kiti içi iyi bir usta bilen taktıran var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi akşamlar. Araç üstü bagaj almak istiyorum. Alan arkadaş var mı tavsiye eder misiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,

2011 i20 Troy Team araca sahibim. Bilindiği üzere araçta hız sabitleyici ve direksiyonda ses kontrol düğmeleri yok. Üst paketlerden bir tuşlu direksiyon alsam hız sabitleyici özelliği kazanılır mı arabada ve sesi direksiyondan kontrol edebilir miyim?
  • Merhaba arkadaşlar..

Uzun süredir araç arayışında ve araştırmasındayım.

İlk önce A3 Audi düşündüm. En çok beğendiğim hatchback oydu çünkü. Ama baktım fiyatlar çok uçuk ve 2.el temiz yok, temiz olan da aşırı pahalı olduğundan vazgeçtim..

Daha sonra VAG grubu başka bi araç bakayım dedim. Tabii ki bu Golf.. Herkes Alman'dan vazgeçme, şaşma falan filan diyince bende bi gaza geldim. Aylarca Golf baktım araştırdım, bakındım.. Ama DSG sorunlu sorunlu laflarını çok duyunca gerildim.. Fiyatlarda bi türlü bana cazip gelmedi. 2. El uygun fiyatlı olan da maalesef sorunlu olanlar hep.. Temiz olanları yine sıfır fiyatı.. Hem DSG hem de fiyattan dolayı soğudum zaten. Golf'ten de vazgeçtik..

Sonra Volvo v40'a falan baktım ama onun da fiyatı maşallah tabii. 2. piyasası da pek olmadığı için çok fazla seçenek bulamadım. 2. el de fiyatlar uçuk.. dedim bunu da eleyelim..

Tekrar VAG grubuna döndüm. Polo'ya bakayım dedim.. Polo'ya bakarken Hyundai i20'nin daha iyi olduğuyla alakalı fazlasıysa yorumlar okudum.. Polo'da baktım gerçekten bir kaç donanım ve özellik konusunda i20'den geri ve fiyatı da pek uygun olmadığından vazgeçme eşiğine geldim.. Ama Polo'ya yine bakıyorum temiz bi şey olursa neden olmasın diyorum..

Normalde de zaten B segment bütün araçlara baktım aralarda. Reno Clio, Toyota Auris falan, VAG grubu diğer Seat, Leon falan ama fiyatları maalesef pek uygun gelmedi...

Dedim ki madem Hatchback alıcam çok para vermeye değmez. Zaten evden-işe, işten-eve.. Haftasonları falan kullanım. Şehir içi kullanacağım. Öyle hava atmaya da gerek yok.. İyi bir i20 60-70 civarı bulursam alacağım diye karar verdim.

Şimdi ben 2. el en düşük 2017 bi Hyundai i20 bakıyorum. En kötü Style paket. geri görüş kamerası. Cam Tavan olursa iyi olur. Otomatik vites.. falan filan..

Sizden ricam bana tavsiyeleriniz nelerdir. Bir de şu paketi şu fiyatlara bulursan hiç kaçırma ya da bekle fiyatlar düşer.. kışa doğru al gibisinden.. Görüşlerinizi merak ediyorum.

Geçen gün bayiye gittim 2019 otomatik Style paket Pan+Media falan filan.. 95bin civarı fiyat verdiler. Renk seçeneği fazla yoktu.

Hasar konusunda ise şöyleyse kesin alma, hiç bulaşma.. veya şunu bunu kafaya takma dediğiniz şeyler varsa da yazarsanız sevinirim. 2. el araçların hepsinde illa ki bi şeyler var.

• Arkadaşlar merhaba.
    2017 model jump paket bir i20 aldım yeni. İkinci el temiz Çelik jant buldum. Ölçülerin uyduğunu vs görünce fiyatı da 750₺’ye düşürünce aldım jantları. Fakat bu jantlarda sensör yokmuş yani lastiklerin basınç sensöründen falan bahsediyorum. Bir ustaya gittim bu olmaz sensör sana sıkıntı çıkartır dedi, farklı bir ustaya gittim sensörü Çelik janta takarız sibopla falan dedi. Bu işlerden çok da anlamadığım için kıllandım ve yaptırmadım. Bu konu hakkında bilgisi veya deneyimi olan var mı? Ne yapmam gerek? Bu çelik jantları sensörlere uygun şekilde monte ettirebilmem mümkün mü? Bilen kişiler cevaplarsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arrivedercii

Arkadaşlar merhaba.
    2017 model jump paket bir i20 aldım yeni. İkinci el temiz Çelik jant buldum. Ölçülerin uyduğunu vs görünce fiyatı da 750₺’ye düşürünce aldım jantları. Fakat bu jantlarda sensör yokmuş yani lastiklerin basınç sensöründen falan bahsediyorum. Bir ustaya gittim bu olmaz sensör sana sıkıntı çıkartır dedi, farklı bir ustaya gittim sensörü Çelik janta takarız sibopla falan dedi. Bu işlerden çok da anlamadığım için kıllandım ve yaptırmadım. Bu konu hakkında bilgisi veya deneyimi olan var mı? Ne yapmam gerek? Bu çelik jantları sensörlere uygun şekilde monte ettirebilmem mümkün mü? Bilen kişiler cevaplarsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
    araç sensör arızası verir onun dışında bir zararı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: arrivedercii

Arkadaşlar merhaba.
    Bu forum olması lazım ama emin değilim. Önceki yakın dönem sayfalarını bir karıştıversene. Sensörlerin sibopla alakalı olduğu yazıyordu. Hatta sensörlü sibop resimleri olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: noche34

Merhaba arkadaşlar..

Uzun süredir araç arayışında ve araştırmasındayım.

İlk önce A3 Audi düşündüm. En çok beğendiğim hatchback oydu çünkü. Ama baktım fiyatlar çok uçuk ve 2.el temiz yok, temiz olan da aşırı pahalı olduğundan vazgeçtim..

Daha sonra VAG grubu başka bi araç bakayım dedim. Tabii ki bu Golf.. Herkes Alman'dan vazgeçme, şaşma falan filan diyince bende bi gaza geldim. Aylarca Golf baktım araştırdım, bakındım.. Ama DSG sorunlu sorunlu laflarını çok duyunca gerildim.. Fiyatlarda bi türlü bana cazip gelmedi. 2. El uygun fiyatlı olan da maalesef sorunlu olanlar hep.. Temiz olanları yine sıfır fiyatı.. Hem DSG hem de fiyattan dolayı soğudum zaten. Golf'ten de vazgeçtik..

Sonra Volvo v40'a falan baktım ama onun da fiyatı maşallah tabii. 2. piyasası da pek olmadığı için çok fazla seçenek bulamadım. 2. el de fiyatlar uçuk.. dedim bunu da eleyelim..

Tekrar VAG grubuna döndüm. Polo'ya bakayım dedim.. Polo'ya bakarken Hyundai i20'nin daha iyi olduğuyla alakalı fazlasıysa yorumlar okudum.. Polo'da baktım gerçekten bir kaç donanım ve özellik konusunda i20'den geri ve fiyatı da pek uygun olmadığından vazgeçme eşiğine geldim.. Ama Polo'ya yine bakıyorum temiz bi şey olursa neden olmasın diyorum..

Normalde de zaten B segment bütün araçlara baktım aralarda. Reno Clio, Toyota Auris falan, VAG grubu diğer Seat, Leon falan ama fiyatları maalesef pek uygun gelmedi...

Dedim ki madem Hatchback alıcam çok para vermeye değmez. Zaten evden-işe, işten-eve.. Haftasonları falan kullanım. Şehir içi kullanacağım. Öyle hava atmaya da gerek yok.. İyi bir i20 60-70 civarı bulursam alacağım diye karar verdim.

Şimdi ben 2. el en düşük 2017 bi Hyundai i20 bakıyorum. En kötü Style paket. geri görüş kamerası. Cam Tavan olursa iyi olur. Otomatik vites.. falan filan..

Sizden ricam bana tavsiyeleriniz nelerdir. Bir de şu paketi şu fiyatlara bulursan hiç kaçırma ya da bekle fiyatlar düşer.. kışa doğru al gibisinden.. Görüşlerinizi merak ediyorum.

Geçen gün bayiye gittim 2019 otomatik Style paket Pan+Media falan filan.. 95bin civarı fiyat verdiler. Renk seçeneği fazla yoktu.

Hasar konusunda ise şöyleyse kesin alma, hiç bulaşma.. veya şunu bunu kafaya takma dediğiniz şeyler varsa da yazarsanız sevinirim. 2. el araçların hepsinde illa ki bi şeyler var.
    Style pakette multimedya fabrikasyon değil.
    Benim aracım STYLE+ ama multimedyayı sonradan taktırdım,orjinal double. Gece görüşlü geri görüş kamerası da taktırdım.

Yalnız ben olsam gerekirse modeli 1-2 yıl düşürüp, GOLF alırım. İşler yolunda gitseydi geçen ay da ciddi ciddi düşünmüştüm.

Edit: Bütçe 95bin diye yazdım. 60 70 civarı ise tabiki i20 ama yine 2017 style+ bulma Şansın yok gibi. 2015 2016 az hasarlı,multimeda olmayan belki.Benzinli bulursun ama.

GOLF alma planım varken benim aracıma 73bin lira verdiler,vermedim. Satmaktan vazgeçmiştim. 1.4 crdi 55bin km Style+pan ve multimedya geri görüş kamerası ve aksesuar olarakta dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 12 Mayıs 2019; 0:18:12 >

• Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    Ekranda arıza ışığı çıkar yani değil mi? Benim tahminim de bu yönde ancak biraz takıntılıyım orada o işareti gördüğüm her an benim canım sıkılacak :) hiç işaret olmasa hadi neyse de arıza işareti olmasını istemiyorum. Bu yüzden bu yeni jantlara bu sensörleri taktırabilir miyiz onu araştırmaktayım şu an hocam.

• ARCadaS A kullanıcısına yanıt
    Hocam Aralık’tan itibaren yazılan yorumlara baktım ama bulamadım. Biraz da ondan öncesine bakacağım. Teşekkürler yardımınız için.

Style pakette multimedia fabrikasyin değil demişsiniz.o zaman fiyat listesindeki bu ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 12 Mayıs 2019; 9:37:4 >
  • aslına bakarsaniz hiç birisi fabrikasyon değil hepsi sonradan anlaşmalı kurumlar tarafından takılıyor.

Valla golf işte fiyatları yüksek. 2016 falan da temiz yok. Senin araç 75 e gider baktığım kadarıyla. Ama işte ben biraz daha bekleyeceğim sanırım. Fiyatlar bana göre yüksek. 0a göre çünkü . 0 lar 85 e gitmiş 2018

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

Style pakette multimedia fabrikasyin değil demişsiniz.o zaman fiyat listesindeki bu ne?

Kaç model o beyefendi.
    60-70bin bütçe ile alınabilecek model mi 2018 2019

• quote:

Valla golf işte fiyatları yüksek. 2016 falan da temiz yok. Senin araç 75 e gider baktığım kadarıyla. Ama işte ben biraz daha bekleyeceğim sanırım. Fiyatlar bana göre yüksek. 0a göre çünkü . 0 lar 85 e gitmiş 2018
    Paket İçeriğine göre değişir tabi.

Benim aldığım sıfır araç.ben mesajı sizin mesajınız üzerine kuşkulandığım için "acabamı" diyerek yazdım yani bu adamlar satarken fabrikasyon diyerek yalanmı söylüyor.onu.merak ettim.bir iddia içinde değilim sizinle yada kimseyle.
    Sorum şu ben 2018 sıfır dizel style pan multimedya aldım bayiden.bu herifler bana yalanmı söyledi onu merak ettim.hyundai orjinal sitesine giriyorum ama böyle bir model var gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 13 Mayıs 2019; 11:16:35 >
  • quote:

Örneğin 2015 model sunrooflu multimedyalı dizel 2.el alacağına,
    2019 model sunroofsuz multimedyasız sıfır araç alınır.
    Aradaki fiyat farkı da az olur dediğin gibi.

Elinde sıfır araç olur ama paketi düşük olmuş olur.
    Tercih meselesi.

Ben tercihimi 1.5 yıl önce 1.seçenekteki gibi kullanmıştım.
    Son derece memnunum.

Sadece bozuk yolda ön konsoldan mıdır bilemediğim takırtı tukurtu başladı. Araştırmalarıma göre her arabada olduğu söyleniyor. Kuzenimde astra var. Bende de ses var diyor.

Şunu hallettiğimde sıkıntım kalmayacak.

• 
Sayfa: önceki 13981399140014011402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.