Bildirim
Hyundai i20 2015 Test Sürüşü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arka yaşam alanı üst segment direk , iyi iş çıkartmış hyundai ; yalnız fiyatlar çöp . -
yeni 1.2 t-gdi motor eklense çok keyifli olurdu bu kadar yenilik yapıyorsun ama motorlar eski yetersiz mi hayır ama göze batıyor . Şahsen bu aracın sınıfın da lider olacağını düşünüyorum . -
filo satışlarıyla zirveye oynar . hacim anlamın da çıtayı çok yükseltmiş . tasarımını çok beğendim modern ve akıcı çizgilere sahip .
4 ileri otomatik sorunsuz ama çağın çok gerisin de 6 ileri olmalıydı .
rakipleri gibi 1.2 turbo motoru sunması şart ( tr ye getirmeliler )
dizel otomatik olmazsa olmaz . -
5.vites 3000 devir 100km/saat olması can sıkıcı. keşke 120km ye göre ayarlasalardı ama ozamanda 5.vites ölü gibi olurdu. 6 ileri yapsalarmış bari keşke.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel olumuş.. hyundai iyi iş çıkarmış.. -
Çok şık ve kaliteli duruyor.
Tam otomatik olması bence daha iyi hiç olmaz zırt, pırt arıza vermez (-:
Motorun atmosferik olması bile bence çok büyük bir sorun değil. LPG kolay ve sorunsuz uygulanabilir.
Sonuçta şehiriçi ve güzel bir aile arabası olmuş. Eğer fiyatlarını da cazip kılarsa diğer araçlara göre her baktığımız yerde görmemiz muhtemel olur (-:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulilka azadi -- 12 Kasım 2014; 5:52:10 > -
Konsoldaki kahverengi ilk bakışta ahşap izlenimi uyandırıyor, çok hoş olmuş. Ayrıca gösterge ışığının mavi-beyaz rengiyle iyi uyum sağlıyor.
B sınıfı Hatchbacklerin anlamsız kısa dik stop lambaları yerine yatık lamba kullanılması, hafif Audi taklidi izlenimi verse de hoş bir hava vermiş.
Malzeme kalitesinin yumuşak olması (teste göre) bu fiyattaki çoğu arabada yok. İlk fırsatta bakacağım.
Ses yalıtımı konusundaki gelişme sevindirici.
Bu arada araç 3000 devirde 100 değil, 110 km/sa yapıyor ki, benzinli 1.2 bir araç için hiç fena değil.
Benzer fiyattaki araçlara göre çok iyi özelliklere sahip.
Ancak fiyatlar konusunda olumsuz eleştirilerim olacak.
3 donanım modeli var: Jump_Style-Elite. Bunlardan benzinlilerin fiyatları yaklaşık 38.000-41.000 ve 44.000.
Dokunmatik ekranın sadece en üst modelde olması, 44.000 TL yi gözden çıkarmayı gerektiriyor.
Tamam yan ve perde hava yastıkları ekstradan geliyor ama şahsen ben Style modelini daha makul bulmuştum.
Tabiki ekstradan gelen 4 hava yastığı için bu fark verilir, ama Style modeli dokunmatik navi-multimedya opsiyonlu olarak satılsaydı iyi olurdu.
En garip olanı ise, dizel almaya karar verip 50.000 TL yi gözden çıkardığınızda, en üst model Elite dizel seçenekler arasında yok !!!
Hayırlı olsun, umarım iyi satış rakamları yakalar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X