Şimdi Ara

< < <Hyundai H100 hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?> > >

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    babama bir Hyundai H100 camlıvan 2.5 motor almayıo düşünüyoruz.ikinci elini alacağız 94 ve üzeri model paramızın yettiği bişey.8-9 milyara kadar ancak çıkabiliyoruz...
    Bu aracı kullananlar artılarını eksilerini yazarlarsa çok sevineceğim.Biraz acele aslında cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azapoglu -- 19 Haziran 2007; 21:29:52 >

• tek bildiğim 90 nın üzerine çıktığınızda ön kasanın bir sağa bir sola sallandığı
  • bu arada belirtmei unutmuşum bizim araba kia besta 91 model ve kaza yapmış yıpranmış bi araba dolayısı ile hyundainin bu gibi sorunları bizde sorun olmayacaktır :)
    daha detaylı bilgisi olanlar varsa veya bu fiyata aynı kategoride önereceğiniz araçlar varsa onlarıda bekliyorum.
    sevgiler...
  • fazla emin olmamakla birlikte mitsubishi l300 ve mazda e2200
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

fazla emin olmamakla birlikte mitsubishi l300 ve mazda e2200

hyundai bu iki araçtanda iyi bence.mitsibushide iyi aslında ama hyundainin bunlardan iyi olduğunu duyduk.yıllardır kullanan tanıdıklarımız var aslında.haa madem biliyorsun ne uğraştırıyorsun bizi diyorsanız buradan daha verimli bilgiler alacağımı düşünüyorum bu aracı kullanan başka kişilerden.
    teşekkürler...
  • Mitsubishi, hyundaiye göre daha çok savurur, fakat daha sağlamdır, hatta çok sağlamdır.Fakat fiyatları H100 lerden daha yüksektir, ben L300 ü öneririm.9000 ytlye 97-98 model alabilirsiniz ( L300 )
  • quote:

Orjinalden alıntı: 58_transporter_58

Mitsubishi, hyundaiye göre daha çok savurur, fakat daha sağlamdır, hatta çok sağlamdır.Fakat fiyatları H100 lerden daha yüksektir, ben L300 ü öneririm.9000 ytlye 97-98 model alabilirsiniz ( L300 )

teşekkür ederiim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.