Bildirim
HYUNDAİ H100 DIŞ MODİFİYE VE MOTOR MODİFİYE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
şimdi tam anlamadım dediğini
hem çok yakıyo diyon hem modifiye istiyon nası bi iş bu
h100 panelvanmı yoksa kamyonetmi
kaç model
ezbere iş olmazki -
http://www.autoclubturkey.com/y_garage_list.php?act=listgarages&modelid=613
bak burda bikaç panelvanın resimleri var
örnek olur sana belki -
yaw senin o motor eski motor olması lazım
yani 2.6 litre dizel (turbo değil)
o motor o kadar yakmamalı bence
yeni tci motorlar ondan çok daha fazla yakıyor
arabaya yapacağın modifiye yakıtını dahada arttırır
ve motorun turbo olmadığından chip uygulamasıda olmaz sanırım
yani öyle binecen
anca üstte verdiğim linkteki arabalara benzer dışını değiştirirsin -
ya h100e turbo taksan ne olacak.Aerodinamik zaten yok viraja girsen parçanı bulamazlar.Lastik tabanı da ince.Bence starex alabilirsen daha iyi olur senin için -
turbo yaparsan gücünde artar ama yakıtın dahada artar
sen ona hiçbişey yapma öyle bin
dediğim gibi dışına ufak tefek işlemler yap yeter -
quote:
Orjinalden alıntı: jjjjjjjjjj
ben duydugumda turbo dizel taktırınca
80 by ya 96 beygir oluyormus hemce daha cok az yakıyormuss
turbo yakıtı arttırır.80HP ise turbo hava filtresi komple eksoz chip tuning intercooler piston kolları çelik gömlek felan derken o araba 130HP civarı olur
ama yakıtı artar
-
ya sen o arabayı gti gibi kullanıyorsun yada arabanın ayarları cok bozuk.cunkı ben cok yakıyor dedıklerı tci motorla sehırıcı trafıkte starexle(2100kg) 300 kmyi 70ytl lik mazotla katediyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: jjjjjjjjjj
dişini ben napayım
ben buna turba dizel taktıra bilirsem tamamdi
yada az yakıt yapsın dıye bir parca varmı
4 sılındır de sılındır hacmi 2600
300 km de 80-90 ytl istiyor
-
yaw kullandığın güzergaha bağlı olmakla beraber mazot 2.5 liraya dayandı
fazla bişey beklememek lazım -
ILGİNÇÇÇ -
bayagı -
bizim şirkette yeni H100 lerden var.full depo 450 yapıyorum.ama bu araçlara modifiyeye değmez.çok dengesiz araç.düz yolda konforlu ama virazjlarda rezalet.ama tüm bunlara rağmen sehir içi-dışı kullanımı çok zevkli.çok seviyorum H100 ü.. -
başka bi araçmı bulamadın vw kaplunbağaa değer ama h 100 değmez -
alllahını seversen ya modifiye yapcak arabamı bulamadın başka aracın çok yakıyosa pompa enjektör temizlet ayarlattır fakat bu aracın hertarafına modifiye yapsan ne olur,arkası boşken yolda dans eden bi araba yükte olsa dans ediyo gerçi nissan navara falan desen belki anlarım ama hyundai h 100 gibi bi arabaya kesinlikle olmaz ben 7 sene hyundai de çalışmış biri olarak bu sevdadan vazgeçip başka şeylere odaklanmanı tavsiye ederim -
H100 nedir ya? ticari araçsa bırak ticari olarak kullan başka araçmı bulamadın trafikte zaten deli gibi gidiyolar adamlar altlarındakileri ne sanıyor anlamadım?
-
no comment..
-
yaw bendede var h100 ancak bu arbanın kullanımı cok kolay
ama inet sutu gibi yakıyor ve fitesleri iyi yapmamıslar
bu arabaya az yahmak için takılacak bisey cıkarsa turbo yok bilmemne ozaman cokiyi olur yada vardırda kımsenın haberı yoktur -
quote:
Orjinalden alıntı: zekii_TRK
yaw bendede var h100 ancak bu arbanın kullanımı cok kolay
ama inet sutu gibi yakıyor ve fitesleri iyi yapmamıslar
bu arabaya az yahmak için takılacak bisey cıkarsa turbo yok bilmemne ozaman cokiyi olur yada vardırda kımsenın haberı yoktur
hocam yazımda bir problemmi var. diğer yazdıklarınıda okudumda bilmiyorum bana biraz garip geldi hataları bilerekmi yapıosun? ör: fites - yahmak -
yani fitesde 4 le didersen 3 devierdeya 5 getir 2.5 devirde anlata bildimmi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X