Bildirim
Hyundai H-100 2016 da yeni donanımlar.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Esp ne zaman gelecek acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaygerya
Esp ne zaman gelecek acaba.
1300kg ve altı tıcarılerde zorunlu ama bunlarda değil
Neden ki? Hepsi kamyonet degil mi sonucta?
quote:
Orijinalden alıntı: Kaygerya
Neden ki? Hepsi kamyonet degil mi sonucta?
oda markanın sorunu :D -
park sensörü olacağını sanmıyorum da airbag ve anti patinaj olabilir, avrupada satılan h100'ün kardeşi k2500'lerde sürücü hava yastığı vardı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Frank Drebin
park sensörü olacağını sanmıyorum da airbag ve anti patinaj olabilir, avrupada satılan h100'ün kardeşi k2500'lerde sürücü hava yastığı vardı.
isterse güvenlik paketli satılsın H-100 ün tırnağı bile olamaz -
quote:
Orijinalden alıntı: sametsamett
quote:
park sensörü olacağını sanmıyorum da airbag ve anti patinaj olabilir, avrupada satılan h100'ün kardeşi k2500'lerde sürücü hava yastığı vardı.
isterse güvenlik paketli satılsın H-100 ün tırnağı bile olamaz
reyiz seni yeni tuvnera ilan ediyorum, her mesajına okumadan eksiyi basıcam bundan sonra
-
quote:
Orijinalden alıntı: sametsamett
quote:
isterse güvenlik paketli satılsın H-100 ün tırnağı bile olamaz
hocam nereden geliyor bu hyundai h100 aşkı?senin konuları severek okurum hep h100 hep h100.
-
Dükkanı kapattık H100 satacağım demediniz mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Dükkanı kapattık H100 satacağım demediniz mi?
her an herşey değişiyor hocam -
Ne h 100 müş -
h100. e zaten anti patinaj koymamak kafaya tek mermi olmuş abi bi aracın arkası bu kadarmi havada olur stabil bir hale getirmek için 4 çuval kum koyduk lastiklerin üzerinede öyle geçtik önüne ama araba boş iken bayır çıkmak tam bir işkence yengeç oluyor araba yan yan gitmeye başlıyor virajlarda arkasini atmasından ise hiç bahsetmiyorum
Bi ara H1 miydi adı bir model vardı??
O güzeldi üretilmiyor galiba. -
Hocam başka iş kurduysanız hayırlı olsun hocam o zaman.Başarılar ve bol kazançlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X