Şimdi Ara

Hyundai Getz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni konu açarak kirlilik yapmayayım dedim...
    Bi tane de Getz buldum şimdi, getz kullananlar yardımcı olabilir mi, aracın kronik bir hatası var mıdır? yakıt durumu nasıldır? Bu fiyat nasıldır?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-tertemiz-nokta-hatasiz-getz-40700909/detay/

Arkadaşlar, 14000 e 2003 Model Peugeot 206 1.4HDI X-Line Paket buldum, bu fiyat iyi midir? Henüz pazarlık yapmadık indirim olur mu bilmiyorum. 114000 km de araç. ABS yok değil mi bu araçlarda? Kranik bir bozukluğu oluyor mu alırken nelerine dikkat etmeliyim? Yardım eder misiniz?

değişen ve boya yok.
    2 hava yastığı,
    Klima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 5 Mayıs 2011; 23:37:18 >

• 2007 yılının sonunda 2005 model 60000 de aldım aynı aracı. Şahsi görüşüm kullanımı keyifli ve ekonomik bir araçtır lakinnn... 2 yıl bende kalan bu araç bir çok kez elekronik arızası verdiği için epey masraf çıkardı başıma. Belki benimki tesadüftü bilemiyorum ama canım az buz yanmadı. Enjektörlerini de değiştirmek zorunda kaldım ki yaklaşık 3 sene evvel 1500 lira gibi meblağ çıkarttı. Fiyatına gelince modeli ve km si ne göre çok istiyor bana sorarsanız. Ben geçen sene 2005 model xline 118000 de ki aracımı 14000 e çok zor sattım. İyi düşünün. O parayı benzinli aynı model bir japon aracına verip, üzerine de bir tüp taktırıp gönül rahatlığı ile binersiniz. Saygılar.
  • 2004 206 xline 1.4 hdi 90000 km 3 lokal boya 14.000 satıyorum ilk sahibiyim ve hiç sorun çıkartmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz ÇAĞLAŞ

Arkadaşlar, 14000 e 2003 Model Peugeot 206 1.4HDI X-Line Paket buldum, bu fiyat iyi midir? Henüz pazarlık yapmadık indirim olur mu bilmiyorum. 114000 km de araç. ABS yok değil mi bu araçlarda? Kranik bir bozukluğu oluyor mu alırken nelerine dikkat etmeliyim? Yardım eder misiniz?

değişen ve boya yok.
    2 hava yastığı,
    Klima

2 airbag oldugu zaman güvenlik paketi satın alınmış oluyor, araçta normalde ABS donanımı var. Yedek parçası bol ve ucuz ama 2006 öncesi 206 ve 307 lerde elektronik arızalar bir çok kullanıcıyı psa araçlarından soguttu. illa ki 206 diyorsanız aracı tam bir kontrolden geçirtin ya da 2006 model ve üstü bakın
  • daha cumartesi günü 2006 model 206 sw 1.4 hdi fullünü 16.300 e aldım hatta alım satımını dün hallettim. aracımın dört lastiği yeni(daha 3 aylık ) ve satan adam 3 ay önce 850 liraya çelik jant taktırmış.. nisan ayında muayeneden geçmiş ve 2 sene bu dert yok.. araç 108.500 km de .. bence senin söylediğin fiyat gayet normal tabi değişeni kazası felan yoksa benimkinde yok tu tüm parçaları orjinal ekspertizden geçti yani..
  • Hala karar veremedim 2 tane fiesta buldum onlara da bakıp, cumartesi bu adamla konuşacağız. Söylenenler de caydırmaya başladı.
  • o fiyatlara, fiat punto multijet de bakabilirsin
  • Şuanda piyasada fiyatlar çok yüksek yalnız, herkes şişirdi fiyatları. Piyasa durdu.
  • piyasa şu anda allak bullak ben iki aydan fazla araç aradım pazarlar oto centerler felan e bide buna interneti ekle yok yok yok hele dizel arıyorsan hiç yok sana tavsiyem içine sinen ilk arabayı çok fazla düşünmeden al (tabi her yerine iyice baktırarak al. benim kastettiğim kimsenin sözüne fazla takılma önemli olan senin beyenmen ..) .. benim arabamı önceki sahibi 1 saat önce ilana verdi ben bir saat içinde gördüm adamı aradım gittim baktım pazarlığımı yaptım ve aldım aynı gün akşam araç ilandan kalktı yaklaşık beş gündür bende ve iyiki almışım dedirtiyor
  • 2005 45,000 de dizel fiesta kaçtı 15,000 e :( adam bi gün bende kalsın, yarın cevap vereyim demiş. canım sıkıldı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz ÇAĞLAŞ

değişen ve boya yok.
    2 hava yastığı,
    Klima

bende 2 hafta önce peugeot 206+ 1.4 dizel 2010 model 15000 km de araç aldım yakıt bakımından da görünüş bakımından da çok iyi yakıt cimrisi almak isteyenlere tavsiye ederim
  • ya kardeş ben bi şeyi anlamadım 2005 dizel fiesta 15 bine nasıl oluyo.. sen arabayı gördün mü çünkü o kilometrede bir dizel fiesta daha yüksek fiyatlarda olmalı sakın km ile oynanmış olmasın ha tabi sahibinin acil paraya ihtiyacı varsa o başka ama bu seferde bence hiç bi sürücü aracını bi günlüğüne başka bi alıcıya vermez gibime geliyo... eger sahibinden. com a yada arabam. com a bakarsan o klometrelerde dizel fiestaların 18.000 19.000 tl olduğunu görürsün piyasaya çıktığın zamanda çok çok olsun 16.500 17.000 tl olsun .. aracın fiyatı benim biraz aklımı karıştırdı açıkcası..
  • aracı alan kişi ekspertize soktu sadece ön tanpon taşa vurmuş orjinali ile değişmiş ve sağ aynanın camı kırılmış değişmiş, boya yok motor sağlam km sıfırlama yok hiç bişey yok 15000 e gitti fiestanın 18000 lerde uçan fiyatlarına bakmayın piyasa çok uçuk şu an 18000 e fiesta alan çok fazla adam yok zaten. satıcı hala aramadığına göre alan kişi kesin almıştır artık. bir gün bende kalsın demişti. şu an çok üzgünüm, berbat bi durumdayım. eğer bir araba bulduysanız kaçırmayın...
  • Bi tane de Getz buldum şimdi, getz kullananlar yardımcı olabilir mi, aracın kronik bir hatası var mıdır? yakıt durumu nasıldır? Bu fiyat nasıldır?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-tertemiz-nokta-hatasiz-getz-40700909/detay/
  • ŞİMDİ DENİZ GETZ HİÇ KULLANMADIM BU NEDENLE İYİ ARABA YA DA KÖTÜ ARABA DEMEM HİÇ AMA HİÇ DOGRU OLMAZ ANCAK BİR İKİ KERE KISA MESAFELERE SEYAHAT ETME İMKANIM OLDU GETZ LE SADECE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM ARACIN İÇİNİN GENİŞLİĞİ VE ARKA DİZ MESAFESİ GERÇEKTEN BENİ ŞAŞIRTMIŞTI BEKLEDİĞİMDEN DAHA GENİŞTİ..
  • Süspansiyonu çok sallantılı ve oturma pozisyonu çok yüksek ,getz tutulmasına rağmen teknik olarak fazla bir şey vaad etmiyor,daha iyi seçenekler bulunabilir.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • getz dandik kutu gibi araba o paraya eski kasa orjinal italyan fiat punto tavsiye ederim
    aha sana örnek ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-mas-oto-dan-2004-model-fiat-punto-1-3-m-jet-dynamic-48959000/detay/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.