Şimdi Ara

Hyundai FE Concept Fuel Cell Tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hyundai FE Concept Fuel Cell Tanıtıldı

    Hyundai tasarım mühendisleri, FE Concept’i hazırlarken akıcı bir form için diğer modellerde olduğu gibi doğadan esinlendi. Sade tasarımıyla doğadan ve özellikle aracın ana teması olan sudan esinlenirken ayrıca minimalist çizgileriyle de abartıdan uzak modern bir ambiyans elde edildi.

    Konseptin adı olan 'FE' isearacın benzersiz yakıt tipini vurgularken aynı zamanda otomobilin ekolojik özelliklerini ve yenilikçi teknolojileri yansıtan Future Eco'yu temsil ediyor. Yeni konseptin en dikkat çekici özelliklerinden biri, daha konforlu bir kabin ortamı yaratmak için egzozundan çıkan suyu tekrar temizleyerek iç mekanda havayı nemlendirici olarak kullanması.

    Hyundai FE Concept, markanın bugüne kadar ürettiği dördüncü jenerasyon hidrojen yakıt hücreli otomobil. Hyundai ix35 Fuel Cell ile kıyaslandığında, daha yeni bir teknoloji ve şık tasarım anlayışı ortaya çıkarken aynı zamanda önceki seriye göre yüzde 20 daha hafif yapısıyla da dikkat çekiyor.
    FE Concept,hafif olmasının getirdiği avantajla, yüzde 10 daha az yakıt tüketimi sergiliyor. Ayrıca geliştirilmiş yakıt hücreleri sayesinde de yüzde 30 daha fazla menzile sahip.FE Concept, tek dolumla 800 km’den fazla yol gidebiliyor....

    http://www.motobilim.com/2017/03/hyundai-fe-concept-fuel-cell.html



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.