Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
67
Favori
825.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi akşamlar arkadaşım aracın çok güzel..Fakat burası elantranın fan kulübü değil..Seni HYUNDAİ ELANTRA FAN KULÜBÜNE davet ediyorum..Henüz buluşma falan yok,sadece bilgi amaçlıdır kulübümüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdavran

quote:

Orijinalden alıntı: eoklay

unutmadan ekleyeyim; bazı düz mantıklı arkadaşlar şöyle bir çıkarım yapmış: elantra çok pahalı, hyundainin bi tarafı kalkmış bu yüzden çok satmıyormuş. veya elantra aslında kalitesiz bir araçmış, hyundai bunu millete kakalamaya çalışıyormuş falan falan... ya arkadaşlar bir aracın fazla satmaması onun kalitesiz olduğunu göstermez bu bir. elantra dünyada onlarca ödül almış (kesin şike var bu işte demi?! :)), 2011 yılının DÜNYADA (tekrar ediyorum.. DÜN-YA-DA!!!!) en çok satılan 2.(İKİNCİ) aracı olmuş. e biraz insaf demi? :)) bu iki. çamur atmak yerine gidin aracı bayide sürün, hatta buyrun beraber gidelim siz sürün ben yanınıza oturayım ve aracı tartışalım. ama objektif bir şekilde, artısıyla eksisiyle (zaten önceki mesajlarımda ben kendimce belirlediklerimi yazmıştım). bu da üç. haaa ben haksızsam şimdiden kabul ederim. ama asla önyargılı eleştirilerde bulunmayalım.

Öncelikle aracınız hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.

Elantra'nın kalitesiz olduğunu ya da Hyundai'nin Elantra'yı millete kakalamaya çalıştığını düşünmüyorum.Yalnız Elantra pahalı değil derseniz size katılmam.Diğer araçlarla kıyas yapınca Elantra pahalı mı?Bence hayır; ancak kıyas yapmadan bakarsak Elantra'nın sunduğu donanımları da göz önüne alarak Elantra'nın pahalı olduğunu söyleyebiliriz.Zaten ben şimdiye kadar "Efenim Fluence gibi piyasayı alt üst eden bir araç bu fiyata satılıyorsa Elantra'yı nasıl bu fiyata satarlar?" demedim.Bana göre iki araç kıyaslanmamalı bile.Ben Türkiye'deki tüm araçların pahalı olduğunu düşünüyorum.Bugün full bir Doblo'yu 40.000 civarı bir fiyata alıyoruz.Bunun üzerine söylenecek başka sözüm yok.Yani ben sadece Elantra pahalı demiyorum.Genel olarak piyasa fiyatlarının yüksek olduğunu düşünüyorum.Daha önceki mesajları okuduysanız benim Elantra hayranı olduğumu anlamışsınızdır.Bu yüzden her ne kadar aracın hayranı olsam da araç için olumsuz görüşlerim de var.Daha önce de söylediğim gibi böyle bir araçta sunroof, bluetooth gibi özelliklerin olmaması çok büyük bir eksiklik bana göre.Hele ki Accent Blue'da bluetooth varken Elantra'da olmaması beni çileden çıkarıyor.Navigasyon belki çok çok önemli değil.Zaten bu donanımın mode ya da prime donanıma dahil edilmesini de beklemezdim; ancak opsiyonel olarak mutlaka getirmeleri gerekirdi.Böyle muhteşem bir araca o lastikleri ve cantları reva görenleri Allah'a havale ediyorum.Dediğim gibi aracı diğer araçlarla kıyaslarsak bence pahalı değil; ama zaten birçok kişinin ön yargılı olduğu bir aracı siz milletin -anlam veremediğim bir sebepten- neredeyse kaportasını yaladığı Corolla gibi araçlarla aynı fiyata satmaya çalışırsanız sonuç bu olur.Yukarıda paylaştığım satış rakamları ortada.Ha sırf halk ön yargılı diye Hyundai diğer firmaların araçlarına eşdeğer olan bir modelini ucuza satmak zorunda mı?Elbette değil; ama Hyundai ön yargısının kırılması için insanların Hyundai'nin araçlarına binmesi lazım.İnsanların bu araçlara binmesinin tek yolu da Hyundai'nin araçlarını piyasadaki diğer araçlardan ucuz satmasıdır.Böylece insanlar Hyundai'nin aslında bildikleri gibi olmadığını anlarlar ve ilerde Hyundai, araçlarına diğer araçlardan çok daha pahalı bir etiket yapıştırsa bile çok iyi satış yapar.Yani bana göre Hyundai tanıtım bölümünü çok çabuk geçmeye çalışıyor.Getz, Era gibi araçlarla tanıtım yaptıklarını sandılar; ancak durum böyle değil.Bu modeller Hyundai'ın sadece ucuza çok iyi araçlar satan bir firma olduğunu gösterdi.İnsanların Hyundai bir araca 40-50 bin tl vermesi için daha fazlası gerek.Hyundai'ın araçlarının bu fiyatları hak ettiğini anlamamız için bu araçlarla tanışmamız gerek.Hyundai geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi şimdi de Elantra'yı, Accent Blue'yu bir iki sene piyasa fiyatlarından biraz daha düşük bir fiyatla satsa iflas mı eder?Elbette hayır.

Sonuç olarak Elantra bana göre otomobil dünyasında özellikle tasarımıyla çığır açmış(opel insignia gibi) bir arabadır; ancak bu araçtan hak ettikleri karı elde etmeleri için yukarda söylediklerimi yapmak zorundalar.En azından Türkiye pazarı için.

Yukarıda saydığım doananımların eksikliğinden ya da yetersizliğinden hiç bahsetmemişsiniz.Ya bu donanımlar sizin için önemli değil ya da aracın baş döndürücü güzelliği size bunları unutturmuş; ama şunu unutmayın ki bu donanımlar birçok kişi için çok çok önemli.

Bu arada bu yıl biz de bir c sınıfı araç almayı düşünüyorduk(elantra tercih olarak ilk sıradaydı); ama hem piyasa fiyatlarının yüksek olması nedeniyle hem de özel nedenlerle vazgeçtik.Önümüzdeki sene yeni kasa Corolla bizi tatmin etmezse Elantra almayı düşünüyoruz.Corolla yeni kasası ile de bir yenilik yapamazsa benim de Toyota'ya karşı olan sert tutumum daim olacak; çünkü yıllardır Toyota'nın bir tane göz alıcı modelini görmedim.Şimdi birileri çıkıp da sen nasıl Toyota'yı beğenmezsin demesin.Ben beğenmiyorum işte.Siz de Elantra'yı beğenmezsiniz.Bunun için gereksiz mesajlar yazmayın lütfen.

Bir de şunu merak ettim**** çaları usb ile bağladığınızda şarkıların çaldığını; ancak aracı stop edip çalıştırdığınızda ilk şarkıya döndüğünü söylemiştiniz.Acaba bu durum normal bir usb bellekte de oluyor mu?Eğer oluyorsa kafayı yerim; çünkü yeni çıkan tüm araçlarda usb'den müzik çalma özelliği var ve sorunsuz.4*4 Chery'de bile var yani artık ne diyim.

Edit:İmla

sayın onurdavran öncelikle yorumunuz için teşekkürler. elantra gerçekten güzel bir araç. ancak sizin de belirttiğiniz eksiklikler yok mu? tabi ki var. ama bir de şöyle düşünelim; hangi aracın eksiği yok ki??? burda eksik meselesi de aslında kişisel yargılara göre değişir tabi, örneğin sizin için cruise control önemli bir eksiktir çünkü siz genelde uzun yolculuklar yapan ortamı buldumu gaza basan birisinizdir. beri yandan aracını genelde şehiriçi kullanan biri için cruise control pek de önemli bir donanım eksikliği değildir. demem o ki; bireysel ihtiyaçlara ve şartlara göre insan herhangi bir aracın donanımını eksik veya fazla da bulabilir. ben elantranın mode donanımlısını almayı düşünüyordum çünkü o seviyedeki donanım benim kullanımım için yeterliydi. ancak sadece 300 tl farka prime plusı bırakınca kaçırmadım tabi.
    benim için bir araçta bulunması gereken özellikleri sıralarsam; 1-genişlik ve konfor, 2- tasarım, 3-donanım olarak sıralanıyor. bunlardan ilk ikisi elantrada fazlasıyla var. prime plus aldığım için istediğim pek çok donanım da (geri görüş kamerası, anahtarsız çalıştırma, park ve yağmur sensörleri vb.) aracımda olduğu için bana elantra cazip bir araç olarak gözüktü. ama mesela bluetooth çok da önemli değil bana göre. bu yüzden elantrada bluetooth varmıymış yokmuymuş hiç takmadım açıkçası. size bir şey daha söyliyeyim; aracımı almadan birkaç hafta önce yeni civice bakmaya gittim. hani deveye demişler ya boynun niye eğri diye.. o hesap civicte de doğru bir yer göremedim. ön konsoldan başla aracın heryeri yamuk :)) ha dıştan güzel ama yetmez. hele honda gibi bir marka için hiç yetmemeli! bide arka koltuğa oturdum ki boyum 1.76 olmasına rağmen kafamı tavana çarptım. aracın özellikle arka kısmı çok alçak ve dar dediğimde satış görevlisi kadın "ama yeni focus bundan daha dar" dedi ki ben onla yeni focus muhabbetine girmemiştim. kısacası yeni civic benim 1. ve 2. maddelerimi direkt ihlal ettiği için ondan vazgeçtim. sözün özü; insan önce bir araçtan beklenti ve ihtiyaçlarını belirlemeli ve daha sonra mevcut piyasa içinden kendine uygun aracı almalı derim. bu hacı murat da olabilir, audi bmw de olabilir.. yeterki ihtiyacını ve araçtan beklentilerini iyi belirle.
    hyundainin fiyat politikası konusunda ise size katılıyorum. lakin dediğiniz gibi, türkiyede araçların genel olarak fiyatı yüksek. bu yüzden çoğu kimse ikinci ele yöneliyor. bu politika hyundainin türkiyede batışının resmi mi olcak yoksa millet "ya bu adamlar bu kadar reklam yapıyor, araçlarının fiyatı da yüksek demekki ürünlerine güveniyorlar" mı diyecek, bunu zaman gösterir... kaldı ki ben arabamı aldım gerisini hyundai düşünsün :)))
    ben mp3 çaları bağladığımda dediğim şekilde yaptı. ancak şunu da yazmıştım; aracı daha keşfetme aşamasındayım. belki de bunun için bir ayar vardır aracın müzik sisteminde. mp3teki müzikleri flash belleğe atıp bir de öyle deneyeceğim. eğer aynı durum tekrarlanırsa onu da burada yazarım. neticede aracın artısı ve eksisi ile tanıtılması ve insanların buna göre ölçüp biçip karar vermesini isterim. benim aracım en güzeldir, benim aracım sorunsuzdur vb. klişe önyargılara kapılmamak lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: cıvıcem

quote:

quote:

@eoklay. Dostum tekrar hayırlı olsun Paylaşımlarını araçla ilgili okudum ve elantra alma arefesinde çok icime sindi cidden. İstanbul Maltepe'de bir bayide sorduk ve test sürüsü yaptık ve araç anahtarımız çalıştırma olan en full ov modeliydi. Prime plus diye özellikle belirtti arkadas. 45 bin 2011 modelini bıraktı. 2012 modelini en son 48 e vereceklerini söyledi satışci arkadas. 15 gün önce sorduk zamlanmis olabilir bilmiyorum

valla eskiden olsa hanım beni hayatta bi yoğurt almaya gece gece markete gönderemezdi.. ama inan sırf aracı sürmek için bi yoğurdu bahane ettim. :)) tabi hanım köfteyi çakınca e dedim sen de gel beraber turlayalım. :)) yolda biraz ona verdim aracı. o da çok rahat kullandı..
    bide bugün kırmızıda bekledim hafif rampada. eski araç olsa kesin 50cm felan geri kayardım. ama bunla ayağımı frenden çeker çekmez araç ilerlemeye başladı. yokuş kalkış desteği sağolsun... bu arada aracın ses yalıtımı da gayet iyi. bide kendim bakmadım ama bayide aracın altının komple kapalı olduğunu, böylece yolda sıçrayan mıcır vb. şeylere karşı güvenli olduğunu söylediler. prime plus 48 ise kaçırma derim. liste fiyatı 56.600, bana 52ye bıraktılar.

valla bende sırf eşimde kullanabilsin diye otomatik elantra test ettim ve anlattıklarınız gibi çok memnun kaldım araçtan....

Allah nasip ederse niyetim yılsonu gibi bu araçtan almak.... gerçekten dış tasarımı ve iç konforu ayrıca sürüş zevki çok içime sindi... Kesinlikle önyargılardan uzak olarak hyundai çok iyi iş çıkarmış elantra ile... yeni çıkacak i30 da bu ayarda olacakmış....

Cıvıc kullanmış ve beğenen biri olarak yeni kasayı inceledim ve gerçekten beğenmedim... o yüzden elantra ilk tercihim... ama dediğim gibi eğer yılsonuna kadar ülkemizde kurlar fiyatlarda aşırı dalgalanma olmaz bu seviyelerde giderse almayı düşünüyorum.... Elantranın fiyatı rakiplerine göre bencede biraz daha düşük olsa daha fazla tutar türkiyede... Ama hyundai satış politikasını baya değiştirmiş....

Bu arada yeni aracınızı kullandıkça olumlu olumsuz yorumlarını mutlaka bekliyoruz...

Saygılar....

yorumunuz için teşekkürler.. İnşallah Allah hayırlısını nasip etsin. yorumlarımız tabi ki sürecektir. ancak bende aracı yavaş yavaş keşfediyorum. devamlı araç kullanmamı gerektiren bir işim de olmadığı için anca boş zamanlarımda yada ani bir iş çıktığında falan biniyorum. o yüzden keşif aşaması biraz uzun sürebilir. :)) artık yeri geldikçe yazarım ve tabi yorumları cevaplarım. :)))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Melegim

Selam Arkadaşlar Fun Club Olarak Etkinlikler Yapılıyormu Buluşmalar, Davetler, Organizeler vs...
    Yoksa Sadece Bilgi Alışveriş İçin Açılan Bir Fun Clubmu?

hocam burası tamamen bilgi amaçlı forum sayfası.... davet veya buluşmalar yok henüz...

bu arada beyaz melek ciden çok güzel Allah nazardan saklasın.... siyah tavan kaplama çok yakışmış beyaz elantraya....

bende tam siyah tavan kaplama nasıl gider diye düşünüyordum ki, sizin "beyaz melek" çıktı karşıma. hakikaten yakışmış. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. ama ben "BEYAZ İNCİMİ" aldığım gibi kullanmayı düşünüyorum. :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: enginemre01

8 buçuk aydır aracı kullanıyorum satılan ilk araçlardan hatta adana da alınan ilk araç diyebilirim geldiği gün aldım çünkü şu ana kadar kesinlikle bir problem yaşamadım çok güzel bir araç gidip deneyip sürmeden incelemeden kesinlikle karar vermeyin

öncelikle hoşgeldiniz enginemre01. Allah inşallah bize de aynı şekil nasip eder. bu arada bir arkadaşımız özellikle sormuş, benim araç prime plus otm., mp3 çalarımdaki parçaları hep aynı sırada çalıyor ve aracı stop edip tekrar çalıştırınca ilk parçaya dönüyor. sizin de öyle mi? yoksa biz mi karışık çalmayı ayarlamayı beceremedik? :)))

• quote:

sayın onurdavran öncelikle yorumunuz için teşekkürler. elantra gerçekten güzel bir araç. ancak sizin de belirttiğiniz eksiklikler yok mu? tabi ki var. ama bir de şöyle düşünelim; hangi aracın eksiği yok ki??? burda eksik meselesi de aslında kişisel yargılara göre değişir tabi, örneğin sizin için cruise control önemli bir eksiktir çünkü siz genelde uzun yolculuklar yapan ortamı buldumu gaza basan birisinizdir. beri yandan aracını genelde şehiriçi kullanan biri için cruise control pek de önemli bir donanım eksikliği değildir. demem o ki; bireysel ihtiyaçlara ve şartlara göre insan herhangi bir aracın donanımını eksik veya fazla da bulabilir. ben elantranın mode donanımlısını almayı düşünüyordum çünkü o seviyedeki donanım benim kullanımım için yeterliydi. ancak sadece 300 tl farka prime plusı bırakınca kaçırmadım tabi.
    benim için bir araçta bulunması gereken özellikleri sıralarsam; 1-genişlik ve konfor, 2- tasarım, 3-donanım olarak sıralanıyor. bunlardan ilk ikisi elantrada fazlasıyla var. prime plus aldığım için istediğim pek çok donanım da (geri görüş kamerası, anahtarsız çalıştırma, park ve yağmur sensörleri vb.) aracımda olduğu için bana elantra cazip bir araç olarak gözüktü. ama mesela bluetooth çok da önemli değil bana göre. bu yüzden elantrada bluetooth varmıymış yokmuymuş hiç takmadım açıkçası. size bir şey daha söyliyeyim; aracımı almadan birkaç hafta önce yeni civice bakmaya gittim. hani deveye demişler ya boynun niye eğri diye.. o hesap civicte de doğru bir yer göremedim. ön konsoldan başla aracın heryeri yamuk :)) ha dıştan güzel ama yetmez. hele honda gibi bir marka için hiç yetmemeli! bide arka koltuğa oturdum ki boyum 1.76 olmasına rağmen kafamı tavana çarptım. aracın özellikle arka kısmı çok alçak ve dar dediğimde satış görevlisi kadın "ama yeni focus bundan daha dar" dedi ki ben onla yeni focus muhabbetine girmemiştim. kısacası yeni civic benim 1. ve 2. maddelerimi direkt ihlal ettiği için ondan vazgeçtim. sözün özü; insan önce bir araçtan beklenti ve ihtiyaçlarını belirlemeli ve daha sonra mevcut piyasa içinden kendine uygun aracı almalı derim. bu hacı murat da olabilir, audi bmw de olabilir.. yeterki ihtiyacını ve araçtan beklentilerini iyi belirle.
    hyundainin fiyat politikası konusunda ise size katılıyorum. lakin dediğiniz gibi, türkiyede araçların genel olarak fiyatı yüksek. bu yüzden çoğu kimse ikinci ele yöneliyor. bu politika hyundainin türkiyede batışının resmi mi olcak yoksa millet "ya bu adamlar bu kadar reklam yapıyor, araçlarının fiyatı da yüksek demekki ürünlerine güveniyorlar" mı diyecek, bunu zaman gösterir... kaldı ki ben arabamı aldım gerisini hyundai düşünsün :)))
    ben mp3 çaları bağladığımda dediğim şekilde yaptı. ancak şunu da yazmıştım; aracı daha keşfetme aşamasındayım. belki de bunun için bir ayar vardır aracın müzik sisteminde. mp3teki müzikleri flash belleğe atıp bir de öyle deneyeceğim. eğer aynı durum tekrarlanırsa onu da burada yazarım. neticede aracın artısı ve eksisi ile tanıtılması ve insanların buna göre ölçüp biçip karar vermesini isterim. benim aracım en güzeldir, benim aracım sorunsuzdur vb. klişe önyargılara kapılmamak lazım..

Daha önce de dediğim gibi insanların beklentileri farklı olduğundan bir firma, aracına koşullar elverdiğince çok donanım eklemeli.Sizin için önemli olan bir şey başkası için önemli değildir ya da başkası için önemli olan bir donanım sizin için önemli değildir.Bluetooth'un sizin için çok da önemli olmaması gibi.Bir başka kişi ise her gün kilometrelerce yol yapıyordur ve bu nedenle doğal olarak yolda da görüşme yapmak zorunda kalabilir.Bu yüzden bluetooth özelliği o kişi için çok önemli olabilir.Ayrıca bluetooth özelliği sayesinde telefonunuzda olan bir şarkıyı cd'ye atmayı unutmuşsanız bluetooth ile o şarkıyı anında araçta dinleyebiliyorsunuz ki bu bana göre hoş bir özellik.Bunun gibi örnekler çok.O yüzden Hyundai keşke daha fazla donanım sunsaydı.Tabi tüm bunlara rağmen Elantra bana göre c sınıfının lideridir.

• quote:

Selam Arkadaşlar Fun Club Olarak Etkinlikler Yapılıyormu Buluşmalar, Davetler, Organizeler vs...

Aracınız hayırlı olsun.Tavan kaplama da çok yakışmış.Yalnız aracınızın lastik ve dolayısıyla jant ebatını büyütmenizi öneririm.Nitekim bu tekerlekler gerçekten aracın tüm havasını yok ediyor.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur06gs -- 28 Şubat 2012; 17:15:07 >

• quote:

quote:

8 buçuk aydır aracı kullanıyorum satılan ilk araçlardan hatta adana da alınan ilk araç diyebilirim geldiği gün aldım çünkü şu ana kadar kesinlikle bir problem yaşamadım çok güzel bir araç gidip deneyip sürmeden incelemeden kesinlikle karar vermeyin

öncelikle hoşgeldiniz enginemre01. Allah inşallah bize de aynı şekil nasip eder. bu arada bir arkadaşımız özellikle sormuş, benim araç prime plus otm., mp3 çalarımdaki parçaları hep aynı sırada çalıyor ve aracı stop edip tekrar çalıştırınca ilk parçaya dönüyor. sizin de öyle mi? yoksa biz mi karışık çalmayı ayarlamayı beceremedik? :)))

çok teşekkürler sizede hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız en güzel günlerde kullanın ben sürekli usb kullanıyorum henüz denemek için bile cd takmadım araca ,track 1 2 .... gibi sıralı şekilde çalıyor şarkıları, ama karışık çalma vardır herhalde aracı kapayıp açınca da şarkı yarım bile kalmış olsa nerede bıraktıysam oradan çalmaya başlıyor

• quote:

quote:

Daha önce de dediğim gibi insanların beklentileri farklı olduğundan bir firma, aracına koşullar elverdiğince çok donanım eklemeli.Sizin için önemli olan bir şey başkası için önemli değildir ya da başkası için önemli olan bir donanım sizin için önemli değildir.Bluetooth'un sizin için çok da önemli olmaması gibi.Bir başka kişi ise her gün kilometrelerce yol yapıyordur ve bu nedenle doğal olarak yolda da görüşme yapmak zorunda kalabilir.Bu yüzden bluetooth özelliği o kişi için çok önemli olabilir.Ayrıca bluetooth özelliği sayesinde telefonunuzda olan bir şarkıyı cd'ye atmayı unutmuşsanız bluetooth ile o şarkıyı anında araçta dinleyebiliyorsunuz ki bu bana göre hoş bir özellik.Bunun gibi örnekler çok.O yüzden Hyundai keşke daha fazla donanım sunsaydı.Tabi tüm bunlara rağmen Elantra bana göre c sınıfının lideridir.

aynen katılıyorum size... elantra gerçekten c sınıfında lider vaziyette. kırmızıda beklerken yandaki arabanın şoförü döndü döndü baktı bende hiç bozmadım tabi bırak araba görsün gözü dedim :))) bu arada geri görüş kamerası gerçekten çok iyi. sokağın neredeyse tamamını görebilmeye imkan tanıyan açıya sahip. park ederken de çok işe yarıyor.

• quote:

quote:

quote:

çok teşekkürler sizede hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız en güzel günlerde kullanın ben sürekli usb kullanıyorum henüz denemek için bile cd takmadım araca ,track 1 2 .... gibi sıralı şekilde çalıyor şarkıları, ama karışık çalma vardır herhalde aracı kapayıp açınca da şarkı yarım bile kalmış olsa nerede bıraktıysam oradan çalmaya başlıyor

Allah Allah bende niye olmuyor bu?? :)) ya da benim dikkatimden mi kaçtı acaba? bu arada bende track 1 track 2 değil, parçaların ismi nasıl kayıtlıysa öyle yazıyor..

• @eoklay

hocam ışıklarda dönüp baktıran beyaz incinin bikaç resmini bekliyoruz artık....
  • quote:

quote:

Aracınız hayırlı olsun.Tavan kaplama da çok yakışmış.Yalnız aracınızın lastik ve dolayısıyla cant ebatını büyütmenizi öneririm.Nitekim bu tekerlekler gerçekten aracın tüm havasını yok ediyor.

Aslında Söyledim Aracımdaki Tek Eksiğim Arka Tamponun Alt Kısmını Kaplama Yaptırmayı Düşünüyorum, Diğer Eksiğim İse Jant Takmak Ama Hangi Jantı Taktırma Konusunda Bir Fikir Sahibi Olamadım....

• quote:

quote:

hocam burası tamamen bilgi amaçlı forum sayfası.... davet veya buluşmalar yok henüz...

bu arada beyaz melek ciden çok güzel Allah nazardan saklasın.... siyah tavan kaplama çok yakışmış beyaz elantraya....

Tesekkür ederim bir kaç eksiğim kaldı onlarıda tamamlarsam halletmiş olacagım.
    Ama bir üzücü olay Türkiyede Elentra Aksesuarları Satılmıyor Cam Rüzgarlıgı, Tampon ve Diğer Elentra Aksesuarları Yok.. :(

• Gri araca kaplama nasıl gider acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Gri araca kaplama nasıl gider acaba?

Parlak Siyah Kaplama Tavan Güzel Durur. İstanbuldamısınız _?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Allah Allah bende niye olmuyor bu?? :)) ya da benim dikkatimden mi kaçtı acaba? bu arada bende track 1 track 2 değil, parçaların ismi nasıl kayıtlıysa öyle yazıyor..

Siz mp3 çalarınızı bağladığınız için bu problem oluyor olabilir.Usb bellekle deneyin.Sanırım enginemre01 arkadaşımız da usb bellek kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur06gs -- 28 Şubat 2012; 17:16:03 >

• quote:

quote:

quote:

Aracınız hayırlı olsun.Tavan kaplama da çok yakışmış.Yalnız aracınızın lastik ve dolayısıyla jant ebatını büyütmenizi öneririm.Nitekim bu tekerlekler gerçekten aracın tüm havasını yok ediyor.

Aslında Söyledim Aracımdaki Tek Eksiğim Arka Tamponun Alt Kısmını Kaplama Yaptırmayı Düşünüyorum, Diğer Eksiğim İse Jant Takmak Ama Hangi Jantı Taktırma Konusunda Bir Fikir Sahibi Olamadım....

Aracınızın donanımı ne acaba?Mode mu Prime mı?Prime modellerin jant ebatı biraz daha büyük oluyor?Eğer aracınız Prime donanımlıysa görünüşe göre bu jant küçük kalıyor.Eğer mode ise aracı alırken belli bir fark ödeyerek prime donanımın jantını alabilirdiniz.

• arkadaşa katılıyorum, bluetooth olmaması benimde dikkatimi çekti, yeni accentte var bunda nasıl olmaz dedim, yurt dışındaki modelllerde mevcut, sanırım ithal ederken unutulmuş olabilir, çünkü çok para tutacak birşey değil, belki önümüzeki aylarda eklenir, hatta geri görüş sonradan eklendi mesela, onun haricinde eksik yook benim için, sunrood opsiyoonel olarak sunuluyor ama ben istemiyoorum, ayrıca çeşitli bayilerde navigasyoon taktırılabiliyoor
    hayırlısı bakalım, bende seneye niyetlendim ama şartlara bakıcaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Gri araca kaplama nasıl gider acaba?

Parlak Siyah Kaplama Tavan Güzel Durur. İstanbuldamısınız _?

Ankara
  • quote:

@eoklay

hocam ışıklarda dönüp baktıran beyaz incinin bikaç resmini bekliyoruz artık....

inşallah hocam inşallah.. :))) kamerayı bi ayarlıyım çekicem.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.