Şimdi Ara

HYUNDAI ELANTRA ANA KONU (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
67
Favori
825.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turkonick

@trexin

Yüzde yüz haklısın dostum...

Bir marka elindeki bu kadar iyi aracı anca bu şekilde baltalar... Elantra başka marka altında satılsaydı inanın

şu sattığının 3-4 katı fazla satardı...

Anlamadığım şey madem dizeli gelmiyor neden iki model daha çıkarttılar,ne işe yaradı ki...

Bu satış politikası ile ne Elantra nede i30 maalesef hakettiği değeri göremiyor...

Alıntıları Göster

linkte donanımlar mevcut. üst pakette bile hız sabitleyici görünmüyor hocam. inşallah eksik yazılmıştır.

donanım diye yazdıklarına bir bakın Allah aşkına. style paket içler acısı.

motor kapağı konfor donanımı olmuş.
    arka cam manuel.
    kapı içi tamamen plastik.
    park sensörü uçmuş.
    nerede ısıtmalı yarı deri ve tamamen deri koltuklar.

jetta'da cruze'da insanların en çok kızdığı şeyleri elantra'da toplamışlar. bu aracı bu donanımla getiren ve sadece bu motora mahkum kılan insanlarla bizzat tanışmak ve her birini teker teker tebrik etmek istiyorum.

• Gerçekten yok hız sabitleyici çok ilginç. 2013 yılına geldik ve otomatik olmayan cam !!!

Ben anlamadım demek Hyundai Türkiye memnun Elantra satışlarından... Piyasadaki jetta sayısının yarısından bile az Elantra görüyorken neden bu araba satılmasın diye ellerinden geleni yaparlar anlamak güç cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrummavi

Elantra'da hız sabitleyici mevcut... Prime plus modelinde var ve yeni çıkan modellerdede var bildiğim kadarıyla..... Ayrıca motoruda lpg'ye uyumlu... Yönelmeyin başka modellere pişman olursunuz

hocam bırak hız sınırlayıcıyı arka camlar bile manuel style donanımda, park sensörü yok vs.. hiçbirindede hız sınırlayıcı yok. sizin dediğiniz prime donanım satılmıyor galiba. hyundai sanırım fiyatları düşürmek için donanımdan çok ödün vermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: trexin

quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

arkadaşlar 2008 passat 1.4 tsi aracımı satıyorum ve biraz daha para kalması itibari ile 2.el bir araç bakıyorum...34 civarında 2011 124 ps wtcc cruze buldum ama elantra da aklıma geldi ...35-36 gibi rakamlara elantralar var sanırım...motor çekişi,ses yalıtımı,yakıt durumu açılarından tsi aya göre ne tavisye edersiniz ..birde mode yerine prime paket mi almalıyım ??

elantra, cruze'dan hemen her yönüyle daha iyi bir araç. motor ve yakıt tüketimi konusunda hiç kıyaslamam.

wtcc'deki donanımları elantra'da prime ve üstü donanım paketlerinde bulabilirsiniz. 17 inç jant hiçbir elantra'da bulunmuyor. mode pakette 15 inç kapaklı jant ve en temel donanımlar var. bu bakımdan size yetersiz gelebilir. mode plus'ın mode'dan tek farkı 16 inç alüminyum jant.

gdi motorlu i30'un hızlanma değerleri tsi 122 hp golf 6'nınkinden daha iyi. bunu katalog değerlerine bakarak değil autobild'in karşılaştırmalı testindeki pratik değerlere dayanarak söylüyorum. i30'daki gdi motorla elantra'daki mpi motor aynı aileden. performans değerleri çok yakın. bu bağlamda tsi passat'tan özellikle üst devirlerde daha iyi bir performans ortaya koyacaktır. ancak atmosferik motor devir ister. tsi'daki gibi geniş bir devir bandında kullanılabilir tork yok. yine de tatmin edici. yakıt tüketimi olarak tsi'dan daha fazla yakmayacaktır. bunları manuel şanzımanlı modeller için söylüyorum. mode paket dışında manuel şanzıman sunulmuyor.

elantra'da lastik sesi dışında yalıtım iyi. c segment araçlar içinde iyi bir yerde ama passat kadar yalıtım beklemeyin. iç mekan genişliğinde passat'la yarışır. konfor olarak da çok iyi.

Alıntıları Göster
    elantra mode ve plus donanım malesef hyundai sayesinde tarih oldu..
    şimdi style ve tune elantra çıktı..

mode plus elantrada olan park sensörü, led li yan ayna ve elektrikli arka cam yeni style da kalktı malesef..
    ve listelere bakın mode plus ile aynı fiyat.. yani araca zam yapmadım parça çaldım diyorlar..(bari park sensörü dursaydı)
    elantra düşünen gitsin plazalarda kalan mode plus varsa hemen kapsın

aynısını era da da yaptılar..eps fazla sorun çıkardı onu ve başka ufak tefek aydınlatmayı çaldılar,
    üstelik araçlar çok satıldıkça zam da yaptılar malum..

hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 26 Kasım 2012; 19:45:21 >

• Hyundai nin satış politikasını herkes yeterince eleştirmiş ama bence bu kafayla canım güzel Arabayi kötü gösterdiklerinin farkında değiller.butun enerjilerini suan i30 a ayırmışlar.evet i30 cok iyi bı araba olmuş ama elentrayi Bukadar boşaltmak özellikle sedan araba arayanlar icin cok dogru bir tercih olması beklenirken hem rakamlardaki saçmalık hem yeni gelen araçların donanımından çalmalari elentra markasına konulmuş bir dinamittir.Bence elentra sevenler eski paketlerin temiz kullanilmislarina yönelmeleri cok daha iyi olacaktır.Sahsen ben öyle yaptım 2011 prime plus buldum taktım LPG yide canavar gibi oldu.aracin sıfırı benim aracın yanında boş kalıyor.cruse yok parçalı deri yok alımınyum pedal yok vs.

• @selmankozan en mantıklısını yapmışsınız

Hyundai sitesine girdim donanım ve teknik özellikler sayfasında prime plus ve mode plus yok fakat fiyat listesinde hala bu iki model var

Elantra modelini gözden çıkardı herhalde Assan

Nedir amaçlanan çözebilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkonick

@selmankozan en mantıklısını yapmışsınız

Hyundai sitesine girdim donanım ve teknik özellikler sayfasında prime plus ve mode plus yok fakat fiyat listesinde hala bu iki model var

Elantra modelini gözden çıkardı herhalde Assan

Nedir amaçlanan çözebilen varmı?
    sanırım elantra ve accent blueyi bitirip sadece i serilerine yönelecekler. sonatayı bitirp onun yerine i40 çıkardıkları gibi. yazık ediyorlar elantraya. mode donanım bile yeni çıkardıkları style paketten daha donanımlı. prime plus ise sunroof ve navigasyon hariç tune den daha donanımlı.
    bu arada mode ile mode plus tamamen aynı donanım. sadece mode donanımdaki saç jant, jant kapağı ve 195x65x15 jant lastik yerine mode plusa prime plustaki gibi alüminyum alaşımlı 205x55x16 jant ve lastik koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft19 -- 26 Kasım 2012; 21:07:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ft19

sanırım elantra ve accent blueyi bitirip sadece i serilerine yönelecekler. sonatayı bitirp onun yerine i40 çıkardıkları gibi. yazık ediyorlar elantraya. mode donanım bile yeni çıkardıkları style paketten daha donanımlı. prime plus ise sunroof ve navigasyon hariç tune den daha donanımlı.
    bu arada mode ile mode plus tamamen aynı donanım. sadece mode donanımdaki saç jant, jant kapağı ve 195x65x15 jant lastik yerine mode plusa prime plustaki gibi alüminyum alaşımlı 205x55x16 jant ve lastik koymuşlar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Merhaba

Elantra da çok büyük bir eksiklik olarak gördüğüm elektrikli katlanabilir yan aynalar sonradan takılabilir mi ve araç dışındayken hiç bir düğmeye basmadan kapıların otomatik kilitlenme özelliği ilave edilebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Letoser

Arkadaşlar Merhaba

Elantra da çok büyük bir eksiklik olarak gördüğüm elektrikli katlanabilir yan aynalar sonradan takılabilir mi ve araç dışındayken hiç bir düğmeye basmadan kapıların otomatik kilitlenme özelliği ilave edilebilir mi?

Merhaba.. Yan aynaların otomatik kapanmaması beni de çok şaşırtmıştı..Keşke takılsa emin olun ilk alacaklar arasında olurdum. dış dikiz aynasının açık durmasından rahatsız olan kişilerdenim.. Kapıların hiçbir tuşa dokunmadan kapanması pek sağlıklı olmayabilir diye düşünüyorum.yoksa eminim ki ekstra alarm sistemleriyle bu dediğiniz çok kolay sağlanabilir.

Ben bu aracı 65.000 Tl'ye alıyorum. KKTC fiyatları bu maalesef.. Donanımı ise sizdekilerden farklı.. Yani aslında bir paket yok bizim burda. Daha doğrusu paketlerin isimleri yok. Sunroof, park sensörleri,alaşımlı jant, 6 ileri otomatik vites, led sinyalli manuel yan dikiz aynaları,kumaş koltuk mevcut sadece benim paketimde..Şu an için buradaki fiyatlar yaklaşık böyle.. Elantranın beni vuran tarafı 1.6 motor olması (1.4 veya 1.5 istemiyordum daha üstünü ise hiç almazdım) salon araç olması (toparlak araçları artık sevmiyorum) içinin gerçekten geniş olması vb bir kaç özellikti.. Dediğim gibi aracımı henüz teslim almadım ama trafikte gördüğümde içim gidiyor.. Yolda duruşu bence çok güzel..

Şimdi son günlerde konuşulanlara geleyim. Nacizhane kendi fikirlerimi yazmak istedim.. Hyundai son arkadaşımızın yazdığı gibi Elantrayı gözden çıkardı gibi. Bu beni üzüyor açıkcası. Şu an
    i ve x serisi araçlara ağırlık verdiler ve salon aracı i40 dışında yok (değil mi ?)
    i40 bana göre güzel araç ama getirirmisiniz diye sorduğumda 2013 sonunda ancak cevabı almıştım. Ben aracımı aldıktan sonra getirirseniz çok fena bozuşuruz dediğimde merak etme kolay kolay gelmeyecek dediler..

Hyundai assan Veloster'i ve Yeni Santa Fe'yi ilk olarak KKTC'de pazara sundu. Bunu istanbulda yapılan son fuarda assan müdüründen dinlemiştim.Pazar payı çok düşük olduğu için şu an KKTC Hyundayi (asok ltd) Avrupadaki tüm bayii'ler arasında en fazla satış oranını yakalamış şirket. Ama sattığı araç sayısı sizin oraya kıyasla çok daha az tabii..

Bu donanımla oynamalar açıkcası büyük dezavantaj bence. Ben Elantrayı tanımaya başladığımda sırf bu lüks paketlerinden dolayı bayağı etkilenmiştim ama iş almaya gelince bazı şeyleri yok işte..

Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkut

quote:

Arkadaşlar Merhaba

Merhaba.. Yan aynaların otomatik kapanmaması beni de çok şaşırtmıştı..Keşke takılsa emin olun ilk alacaklar arasında olurdum. dış dikiz aynasının açık durmasından rahatsız olan kişilerdenim.. Kapıların hiçbir tuşa dokunmadan kapanması pek sağlıklı olmayabilir diye düşünüyorum.yoksa eminim ki ekstra alarm sistemleriyle bu dediğiniz çok kolay sağlanabilir.

Ben bu aracı 65.000 Tl'ye alıyorum. KKTC fiyatları bu maalesef.. Donanımı ise sizdekilerden farklı.. Yani aslında bir paket yok bizim burda. Daha doğrusu paketlerin isimleri yok. Sunroof, park sensörleri,alaşımlı jant, 6 ileri otomatik vites, led sinyalli manuel yan dikiz aynaları,kumaş koltuk mevcut sadece benim paketimde..Şu an için buradaki fiyatlar yaklaşık böyle.. Elantranın beni vuran tarafı 1.6 motor olması (1.4 veya 1.5 istemiyordum daha üstünü ise hiç almazdım) salon araç olması (toparlak araçları artık sevmiyorum) içinin gerçekten geniş olması vb bir kaç özellikti.. Dediğim gibi aracımı henüz teslim almadım ama trafikte gördüğümde içim gidiyor.. Yolda duruşu bence çok güzel..

Şimdi son günlerde konuşulanlara geleyim. Nacizhane kendi fikirlerimi yazmak istedim.. Hyundai son arkadaşımızın yazdığı gibi Elantrayı gözden çıkardı gibi. Bu beni üzüyor açıkcası. Şu an
    i ve x serisi araçlara ağırlık verdiler ve salon aracı i40 dışında yok (değil mi ?)
    i40 bana göre güzel araç ama getirirmisiniz diye sorduğumda 2013 sonunda ancak cevabı almıştım. Ben aracımı aldıktan sonra getirirseniz çok fena bozuşuruz dediğimde merak etme kolay kolay gelmeyecek dediler..

Hyundai assan Veloster'i ve Yeni Santa Fe'yi ilk olarak KKTC'de pazara sundu. Bunu istanbulda yapılan son fuarda assan müdüründen dinlemiştim.Pazar payı çok düşük olduğu için şu an KKTC Hyundayi (asok ltd) Avrupadaki tüm bayii'ler arasında en fazla satış oranını yakalamış şirket. Ama sattığı araç sayısı sizin oraya kıyasla çok daha az tabii..

Bu donanımla oynamalar açıkcası büyük dezavantaj bence. Ben Elantrayı tanımaya başladığımda sırf bu lüks paketlerinden dolayı bayağı etkilenmiştim ama iş almaya gelince bazı şeyleri yok işte..

Teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Artık 50.000 TLye full Elantra al ama Deri direksiyon vites topuzu ve hız sabitleyici yok. Yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

Artık 50.000 TLye full Elantra al ama Deri direksiyon vites topuzu ve hız sabitleyici yok. Yazık.

Alıntıları Göster
    Prime Plus SR sahibiyim, kendi açımdan böyle full donanıma sahip bir aracın heba edilmesini ve ticari kaygılara yenilmesi görüşü bile tuhaf durum söz konusudur. Mode, Tune, Style donanım paketleri ne kadar da eksik olsa mutlaka kendi sınıfında ki araçlar içinde tercih edilmesif gerekir diye düşünüyorum.
    Mutlaka hiç ummadığınız eksikliklerle hayal kırıklığı yaşamış olasılığını gözönünde bulundurmak zorundasınız lakin yine de konfor ve motor açısından sizi asla pişman etmeyeceğini bilmenizi isterim...

• quote:

Prime Plus SR sahibiyim, kendi açımdan böyle full donanıma sahip bir aracın heba edilmesini ve ticari kaygılara yenilmesi görüşü bile tuhaf durum söz konusudur. Mode, Tune, Style donanım paketleri ne kadar da eksik olsa mutlaka kendi sınıfında ki araçlar içinde tercih edilmesif gerekir diye düşünüyorum.
    Mutlaka hiç ummadığınız eksikliklerle hayal kırıklığı yaşamış olasılığını gözönünde bulundurmak zorundasınız lakin yine de konfor ve motor açısından sizi asla pişman etmeyeceğini bilmenizi isterim...

Alıntıları Göster
    hyundai bu donanım ve fiyatlarla keriz avına çıkmış. haliyle satılmayacak ve bu araç piyasadan çekilecek olan da bize olacak. böyle bir araca yazık ettiler...

• quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

gerçekten çok ilginç... yazıkki ne yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

hyundai bu donanım ve fiyatlarla keriz avına çıkmış. haliyle satılmayacak ve bu araç piyasadan çekilecek olan da bize olacak. böyle bir araca yazık ettiler...

Bende bundan korkuyorum ama şimdiden bu kadar karamsar olmaYalım bence...

Sonuçta bu kadar yatırım yaptıkları bir modeli kendi elleriyle nasıl ziyan edebiliyorlar,bu araç doğru fiyatlama ve donanımla ne de güzel satardı oysaki türkiyede...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba

Teşekkürler..

Hyundai Kiralik Arac sirketlerine calisiyor, heryerde Kiralik I20'ler, Elentra'lar geziyor. Veloster icinde 32.000 Euro diyorlar, buda manuel fiyati. Bu arada 65.000 TL bana biraz fazla geldi, araclarda xenon bile yok. Kiralik sirketlere verdikleri Elentra'larin Baz Donaniminin fiyati 17.000 Euro, sizin aldiginiz fiyat 10.000 Euro daha fazla gorunuyorki, 10.000 Euro'luk Donanim farki yuksek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnFoI2GiVeN -- 28 Kasım 2012; 12:00:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UnFoI2GiVeN

quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba

Teşekkürler..

Hyundai Kiralik Arac sirketlerine calisiyor, heryerde Kiralik I20'ler, Elentra'lar geziyor. Veloster icinde 32.000 Euro diyorlar, buda manuel fiyati. Bu arada 65.000 TL bana biraz fazla geldi, araclarda xenon bile yok. Kiralik sirketlere verdikleri Elentra'larin Baz Donaniminin fiyati 17.000 Euro, sizin aldiginiz fiyat 10.000 Euro daha fazla gorunuyorki, 10.000 Euro'luk Donanim farki yuksek gibi.

Alıntıları Göster
    2 kere ben aradım 3 kere arandım elantra alacak mısınız diye.. style paketi öğretmen indirimi ile 39500 e veriyorlar..
    öğretmenlere duyurulur..ankara akbak hyundai plaza

30 kasım son..aralıkta da indirim olacağını söylediler..
    ısrarla söyledikleri ise style pakette 4 cam elektrikli..o zaman dedim hyundai sitesindeki broşüre bakın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 28 Kasım 2012; 16:49:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selmankozan

quote:

hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. kaça aldınız. bide merak ettim neden hemen lpg taktırdınız. biraz benzinde bindikten sonta duruma göre takdırsaydınız daha iyi olmazmıydı.

39 a aldım kaza boya değişen yok.pardon direksiyon simidi garantiden soyuldugu icin degismis.lpg benim icin olmazsa olmazdı günlük 90-100 km yol yapıyorum brc my 11 taktirdim 3 yıl 100 bin km garantili motor kaskosuda yaptılar.Suan icin tek handikap eşimde aracı kullanmak istiyor.acemi, aracı çarpacak diye icim gidiyor.:(

Benim eşim de kullanacak maalesef. Hem aracı 0 alıyorum hem yeni merak nasıl olacak bilmiyorum.. Acemi değil ama neticede bayan :) eli ayağına karışıyor ani karar vermesi gereken durumlarda.. Umarım ikimize de bir zarar gelmez bu durumdan..

Allah ikimizin eslerinede önce saglık sonrada üstün sürüş yeteneği versin:) Zira araca bı şey yapacak diye icim gidiyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. kaça aldınız. bide merak ettim neden hemen lpg taktırdınız. biraz benzinde bindikten sonta duruma göre takdırsaydınız daha iyi olmazmıydı.

39 a aldım kaza boya değişen yok.pardon direksiyon simidi garantiden soyuldugu icin degismis.lpg benim icin olmazsa olmazdı günlük 90-100 km yol yapıyorum brc my 11 taktirdim 3 yıl 100 bin km garantili motor kaskosuda yaptılar.Suan icin tek handikap eşimde aracı kullanmak istiyor.acemi, aracı çarpacak diye icim gidiyor.:(

Benim eşim de kullanacak maalesef. Hem aracı 0 alıyorum hem yeni merak nasıl olacak bilmiyorum.. Acemi değil ama neticede bayan :) eli ayağına karışıyor ani karar vermesi gereken durumlarda.. Umarım ikimize de bir zarar gelmez bu durumdan..

Allah ikimizin eslerinede önce saglık sonrada üstün sürüş yeteneği versin:) Zira araca bı şey yapacak diye icim gidiyor...

Alıntıları Göster
    sa. bende elentra sahibi olmak üzereyim.salı günü aracım gelecek. tune olan full paketini aldım. arac ellerinde yoktu otomatiğini denedim o yüzden, aldıgım arac düz vites. serviste konustugumuzda hız sabitleyici olup olmadıgını sormustum. bana olacagı söylenmişti. şimdi kafam cok karısık. ayrıca yakıt konusunda da oldukça farklı söylemler var. oturdugum ilçe işimden dolayı (memurum) küçük bi yer ama yılda baya bi km yapıorum. hanım uzakta. araca lpg taktırayım diorum ama 7-8 ay kadar sadece benzinde binip sonra yavas yavas lpg kullanmayı düşünüyorum. arac acılana kadar. bu konuda ne diosunuz. düz vites tune paketi alan oldu mu acaba içinizde. kendisiyle görüşmek isterim. oldukça konforlu geldi bana araba. sikayet konusunda kullanıcıların tam olarak ne tarz sikayetleri var. lpg konusunda sıkıntı çıkarıyor mu acaba arac. aslında o kadar cok sormak istediğim şey var ki ama nerden başlıyacağımıda bilmiyorum. ellerinde beyaz,gri ve sadece siyah modellerinin oldugunu söylediler. ben bu arabaya kırmızı yada bordo rengi çok yakıştırıyorum... acaba yanlış bi secim mi yaptım elentra tune paket alarak. allah herkese kazasız belasız aracını kullanmayı nasip eder ins... cevaplarınız gercekten benim için çok önemli,,, şimdiden tşkler

• @bykiss

Hayırlı olsun yeni Elantranız,çok memnun kalacaksınız aracınızdan şüpheni olmasın.

LPG konusunda bende bir süre benzinde kullanın ve sonra taktırın derim,Elantra ile ilgili önceki sayfalarda çok fazla paylaşım bulacaksınız,heyecanınız çok normal insan herşeyi hemen öğrenmek istiyor haklı olarak

Benim fikrim bu araca her renk başka güzel gidiyor ,bende kırmızı seviyorum ama siyah aldım ve çok memnunum.

Tekrar hayırlı olsun paylaşımlarınızı bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: bodrummavi

@bykiss

Hayırlı olsun yeni Elantranız,çok memnun kalacaksınız aracınızdan şüpheni olmasın.

LPG konusunda bende bir süre benzinde kullanın ve sonra taktırın derim,Elantra ile ilgili önceki sayfalarda çok fazla paylaşım bulacaksınız,heyecanınız çok normal insan herşeyi hemen öğrenmek istiyor haklı olarak

Benim fikrim bu araca her renk başka güzel gidiyor ,bende kırmızı seviyorum ama siyah aldım ve çok memnunum.

Tekrar hayırlı olsun paylaşımlarınızı bekliyoruz

Ustam Senin aracın fotoğraflarını eklemedin sanırım.. Ben ilk günden tüm sayfaları ve cevapları tek tek okumuştum ama gördüğümü hatırlamıyorum..Bu arada benim araç Türkiye stoklarına girmiş diye aradılar Bir kaç güne gelirmiş KKTC'ye. Hafta içi gelecek yani.. ama sanırım Aralık 20 den sonra ancak plaka sırası gelecek bana..

@bykiss arkadaşım ben de donanım konusunda çok emin değilim açıkcası.. Satış temsilcisi en bilgililerindendi fakat şu an adım gibi eminim ki bu aracı ben ondan daha iyi biliyorum. 2 ay oldu habire araştırıyorum. Ve soru sordugumda tam emin cevaplar veremiyor diye düşündürdü beni.. Umarım herşey yolunda gidecek ve ikimiz de @bodrummavi arkadaşımız gibi memnun kalacağız.. Bizde Lpg sistemi olmadığı için sana o konuda yardımcı olamayacağım.. Aracın hayırlı olsun.. güle güle kullanın..

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.