Şimdi Ara

HYUNDAİ BİLGİ PLATFORMU (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.077
Cevap
1
Favori
88.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Emre ben daha önce kaza geçirmiştim,bunu topiçtede yazmıştım. Benim ön tampon kırıldı yeni tampon aldım,bu yeni tamponlar boyalı değil boyacılar arabanın rengine göre boyuyorlar. Onun için ben sana bir oto boyacına göster dedim. Mevsim yaz en fazla bir ay içerisinde arabanın rengi ile aynı renk olur, adamlar öyle bir yapıyorki inan hiç farkedilmiyor.Yine de sen bir sanayide araştır.
  • opxito kardeş yağ konusunda ben hiç yorum yapmadım sadece Getz topiçinde ffmsahin adlı arkadaşın yazdığı görüş ve düşüncelerini aktardım.
    Bizim Accentlerde Filtre ile birlikte toplam 4 litre yağ alıyor. Kendine iyi bak iyi geceler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: legion90


    quote:

    Orjinalden alıntı: westbam


    quote:

    Orjinalden alıntı: legion90

    Ayrıca bişey sormak istiyorum Bahri ve Mevlüd Abi. Ön ve arka tampondaki çizikler için bi sprey ilaç tarzı bi madde var mı? Benim tamponda baya sürtme çizikleri var. Nasıl kapatabilirim acaba? Servise yeni tampon sormuştum tam hatırlamıyorum ama 300 YTL civarı bişey söyledi çok fazla yani..

    emrecim öyle bir sprey yoktur sanırım bütün arabaların renk kodları farklı oldugundan rengi tuturman biraz zor olur servis rütuj atıyo ben yıllık bakımda yaptırdım ama oda sırıtıyo çünki boya farkı oluyo kendi boyası olsa bile rütujun zamanla rengi matlaşıp koyulaşır ama yinede ilk günler sırıtıyor sanırım yeni tampon almadan servis tampon üzerine bir daha boya atabilir servise bir sor istersen sana maliyeti 100 ytl geçmez gibi geliyor


    Ben en iyisi servise bi gideyim hem bakımını yaptırayım hem tampon olayını çözeyim olmazsa sanayideki Mevlüd Abi nin dediği yerde yaptırırım. Bu arada tamponu macunlatıp boyattıktan sonra orjinal boya olmadığı fln anlaşılabilir mi? Amacım orjinalliği bozulmasın yani.

    herkese günaydın emrecim sanayi ortamında rengi yakalayabilirlermi ben açıksası bilmiyorum ama yetkili serviste arabanın modeline has boya mevcut onlar yakalar ki o bile sırıtıyor birde ne olursa olsun tampon boyası dökülebiliyor bence yetkili servis derim ama sanayide de iyi bir usta bu işi çözer




  • Tmm abilerim saolun. Ben servise bi göstereyim olmazsa sanayide iyi ustalar var onlara hallettiririz.
  • yag konusunda bende birdaha kendim alırım galiba yada 5 km değiştiririm alır götürür koydururum yag contasını servis kendisi değiştirsin diye problemi onlar çözsün
  • 03 haziran 07 tarihinde düğünüm var ve haziran 11 kadar forma katılamayacagım sanırım şimdiden sizleri özleyecem 11 de tekrar burada olacagım herkesi görmek isterim şimdiden herkes kendine iyi baksın saglık mutluluk ve huzur hiç eksik olmasın muhabbetiniz hep şen olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: westbam

    03 haziran 07 tarihinde düğünüm var ve haziran 11 kadar forma katılamayacagım sanırım şimdiden sizleri özleyecem 11 de tekrar burada olacagım herkesi görmek isterim şimdiden herkes kendine iyi baksın saglık mutluluk ve huzur hiç eksik olmasın muhabbetiniz hep şen olsun


    Bahri abi darısı başımıza Hayırlı uğurlu olsun. Yakın olsaydı da gelebilseydik keşke.
  • Bizim arabalar dans ediyor,
    Buyrun:
    http://www.youtube.com/watch?v=2eWhxUPineY
  • Selam ;
    Benim arabanın karakalem çalışması ,
    Bakalım resim yüklemeyi başarabildikmi ..

     HYUNDAİ BİLGİ PLATFORMU
  • Arkadaşlar buda benim kızım;


     HYUNDAİ BİLGİ PLATFORMU
  • quote:

    Orjinalden alıntı: carenfly

    Arkadaşlar buda benim kızım;


     HYUNDAİ BİLGİ PLATFORMU



    kazasız belasız inş....ben bugün tam gögüs rengine uygun bi deri döşeme aldım.....bir de direksiyon simidi kılıfı 200 ytl..manyak bişiy oldu..resimlerini verecem yakında..
  • carenfly Araban güzel ve temizmiş güle güle bin. Allah kazadan beladan esirgesin.
    Bende bu gün 60.000 Km bakımı için servise gittim. Ankarada servisin biri Motor yağı,Filtresi ve hava filtresi hariç 500.00 Ytl, diğeri aynı şartlarda 350.00 Ytl istedi bende 350,00 Ytl isteyene (tabi bu arada pazarlıkta yaptım.) arabayı bıraktım ,yarın arabayı teslim alacam.
  • Mevlüd abi iyi fiyat gerçekten. Benim 30.000 bakımına daha çok var .En iyisi Aydın a gidip geldikten sonra baktırırırm.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: legion90

    Mevlüd abi iyi fiyat gerçekten. Benim 30.000 bakımına daha çok var .En iyisi Aydın a gidip geldikten sonra baktırırırm.

    Emre yarın arabayı alınca ne işlem yapıldığını kaça yapıldığını burada yazarım. Ama eğer yaptıracaksan servis günleri bitmeden yaptır derim.
    NOT: Motor yağı ve Filtresine indirim uygulanmıyormuş, iki servistede onu açıkça belirttiler.Bunuda bilgi bakımından belirteyim.
  • Bu kampanya ne zaman bitiyor abi bi bilgin var mı?
  • Hyundai yaz bakım kampanyası 28.5.07-23.6.07 tarihleri arasında geçerli.
  • Sağol kardeşim.
  • Arkadaşlar bu yukardaki guote tuşuna bastığım zaman daha önceden çalışıyordu bugün çalışmıyor acaba sistemdemi bir arıza var yoksa benim bilgisayardanmı kaynaklanıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Emekli Jandarma

    Arkadaşlar bu yukardaki guote tuşuna bastığım zaman daha önceden çalışıyordu bugün çalışmıyor acaba sistemdemi bir arıza var yoksa benim bilgisayardanmı kaynaklanıyor.


    Sistemde bişey yok abi gayet iyi çalışıyor
  • Emre Orjinalden alıntı tuşuna basınca çalışıyor, ama diğer guote tuşuna basınca hiç bir şey çıkmıyor.Önceden o tuşa basınca quote quote diye çıkardı bende 2 sinin arasına diğer kopyaladığım bilgiyi yazardım. Bu sıralar color düğmeside işlev yapmıyor.Sebebi nedir acaba.

    Bu gün arabayı servisten alacaktım, sabah telefon ettiler yakıt sisteminde bir sorun varmış, onun için bir gün sonra vereceğiz dediler.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.