Şimdi Ara

hyundai acsent admira ??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben admira almak istiyorum. ne dersiniz deneyimli arkadaşlar yada bu aracı kullananlar yardımcı olabilirler mi beni araç konusunda biraz bilgilendirir misiniz.



  • bende seninle aynı durumdayım admire lere bakıyorum lakin yaz sezonu ve 2.el piyasası çok canlı olduğundan fiyatlar 2 bin tl [min] yükselmiş durumda, 1.3 lere bakma alıcaksan 1.5 yada 1.6 lara bak derim.
  • İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. .. Evet haklısın iz fiyatlar uçmuş biraz. Ama ben biraz daha arastirma yaptım elentra larda çok hos görünüyor. Elentra hakında ne düşünüyorsunuz alınabilecek bir araç mi? Cok yakar mi yada beni sanayiye götürür mü sürekli? ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamunaleykum 2015 Ramazan bayraminda Konyaya seyahatte bulunduk.2006 Accent admira (pert kayitli) 1.6 Konyada fulledik.Konya Seydisehir arasi ve birazda icerde 140 km de umumi cogunlugu duz yolda 8 litreyle yaklasik 19 tlye tekrar fulledik.Gece olmasi araca yabanci olmam ve aracta 3 cocuk olmasi aracin pertli olmasi frenlere basinca kafa sallamasi sebebiyle fazla basmamam istendi genelde 80 le gidildi.İyi bir admir 20binden assagi zor bulunur.Tecrubelerinizi aktarin lutfen.Kazasiz belasiz.Bu arada bu aracin en ideal yakit degeri kac tadir yani kac km hizi asarsam daha fazla yakar bilgisi olan yazarsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.