Şimdi Ara

Hyundai Accent kullanıcıları yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu aracı ERA yarın gidip göreceğim, gittiğimde nelere dikkat etmem gerekli ufak bir bilgi verir misiniz ? Babam aynı aracı kullanıyor Türkiye'de taksici ama aramız limoni olduğu için aramadım. Kullanan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum. Allaha emanet olun.



  • hangi konuda yardım istiyorsun arkadaşım. Biraz içeriği açar mısın. Araç km motor cinsi nedir?
  • sahilli_33 S kullanıcısına yanıt
    araç 1.5 110 beygir. Linkini koymuştum ama tekrar koyayım 89 bin km de 2008 model.

    http://otomoto.pl/oferta/hyundai-accent-polski-salon-ID6yeLet.html

    Yarın gidip aracı gözümle göreceğim yani hyundailerde nerelere bakılır 2. el alırken, nelere dikkat edilir onlar gerekli bana açıkçası.

    imzanızda gördüğüm kadarıyla aynı araca sahipsiniz. Nasıl tavsiyeler verirsiniz almadan evvel nelerine bakmalıyım ?
  • sa, kardeş en önemli parçaları enjektörler, turbo ve yağ yakıp yakmaması eğer usta yağ yakıyor derse hiç uğraşma bırak bence. bu üçüne özellikle yoğunlaş, Sonra debriyaj baskı balatası ve kaporta olarak da şaselere dikkat et. hasar kaydını sorgulat. aracın eski araç muayene kağıtları varsa oradan km yi kontrol et eğer kağıtlar yoksa sms ile tramerden km sorgulat. eğer gerçekten temiz bir arabaysa keyfini çıkar :)
  • Yalnız bilgin olsun bazı paketlerde abs, esp falan yok. bu kriterler senin için önemliyse ona göre değerlendir ve satıcıya sor.
  • Arkadaşlar yardimlariniz için sağolun, dün sabah arabayı gittim gördüm, tam da arabayı ekspertiz yaparken babam aradı " neden bana sormuyorsun " diye, abimden öğrenmiş o anda aracı ( yurtdışında olduğumdan ) skype bağlantısı ile tüm noktalarını inceledi. Aracın alt kisminda hafif korozyon var bu 8 yaşında ve soğuk iklim koşullarında normal dedi. Aracın boyası degiseni yok. Zaten alacağım yer hyundai bayisi. Aracın tek degiseni amortisörler. O da zaten polonya koşullarında bozuk satıhta çok normal. Hayırlısıyla yarın gidip alacağım arabayı. Türk lirası bazında 10 bin lira fiyatı. Aracı kullanan kadının evinin olduğu yere gittim bir tanıdıkta orada yaşıyor. Kadına gittik beraber, aracı sadece ise gidip gelmek (ki o kadar büyük bir yer değil) çocukları okula götürmek için kullanmış, araç hiç uzun yol görmemiş ( diğer arabaları ford mondeo olduğu için onunla gitmişler) hiç sigara icilmemis aracta. Hayırlısıyla yarın alacağız. Allah utandirmasin.Bu arada buradaki accentlerin alayı rus üretimi ama kader midir bilinmez bu araç Türkiye üretimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sahilli_33 S kullanıcısına yanıt
    arka frenler de disk komple abs ama esp yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentikost -- 21 Şubat 2016; 12:11:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arabayı aldım. Konu kilit olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.