Şimdi Ara

Hyundai Accent için jant,egzos ve marşpiyel yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yazın aracı modlamıyı düşünüyordum fakat ekonomik sebepler yüzünden bu işi ertelemiştim.Şimdi ufak da olsa araca jant,marşpiyel,spor egzos vs olamyı düşünüyorum.

Yapmak istediklerimi aşağıya yazıyorum. Bu iş için ne kadar fiyat gerekli olur. Sizlerden yardım ve öneri bekliyorum jant vs için. Ayrıca aracın rengi beyaz.

1)Ön ve yan marşpiyel taktırmayı düşünüyorum. Aşağıya resim ekliyorum.
    2) Uygun 15 veya 16 jant lastik düşünüyorum. Jantı taktırırken aracın da yaylarını düşürmeyi istiyorum fakat bu konu hakkında hiç bir bilgim yok özellikle bunun hakkında yardım bekliyorum
    3)Güzel spor bi egsoz.

Şimdilik düşündüklerim bunlar aşağıdaki arabaya resmen hayran kaldım. Spoyler ve jantlar haricinde birebir aynısını yaptırmayı istiyorum. Yardımlarınızı esirgemeyiniz. Fiyat ve nerelerdern alabiliceğim konusunda da yardım ederseniz çok süper olacak. İstanbul da oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineer ! -- 27 Şubat 2010; 19:35:52 >

• Ali herşey iyi güzel hoşta arka spoyler çok abartı be

Şöyle bir spoyler daha hoş durur sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 27 Şubat 2010; 19:28:03 >
  • Yok zaten yukarda da yazmıştım o rüzgarlık ( sanırım spoyler ben rüzgarlık diye biliyorum adını ) olmayacak diye. Elektrikli ufo ısıtıcalara benziyo
  • Güzel bir 15'' jant seti ortalama 500-600 tl ye alınır. Çıkmacılarıda tavsiye ederim uygun fiyata çok güzel jantlar oluyor. İstanbuldaysanız eğer Topkapıda ki jantçı lastikçilerin bulunduğu sanayi sitesine gitmenizi tavsiye ederim binbir çeşit jant var.

Spor yay 3.5 cm ise 200-250 tl civarında halledilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quiet_dead

Güzel bir 15'' jant seti ortalama 500-600 tl ye alınır. Çıkmacılarıda tavsiye ederim uygun fiyata çok güzel jantlar oluyor. İstanbuldaysanız eğer Topkapıda ki jantçı lastikçilerin bulunduğu sanayi sitesine gitmenizi tavsiye ederim binbir çeşit jant var.

Marşpiyeller de dahil olmak üzere ortalama 1.000 lirayı gözden çıkarmak lazım diyorsunuz o zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Artvin08~

quote:

Orijinalden alıntı: quiet_dead

Güzel bir 15'' jant seti ortalama 500-600 tl ye alınır. Çıkmacılarıda tavsiye ederim uygun fiyata çok güzel jantlar oluyor. İstanbuldaysanız eğer Topkapıda ki jantçı lastikçilerin bulunduğu sanayi sitesine gitmenizi tavsiye ederim binbir çeşit jant var.

Marşpiyeller de dahil olmak üzere ortalama 1.000 lirayı gözden çıkarmak lazım diyorsunuz o zaman ?

Tabi o rakamlara yakın tutar. Ama çıkmacılarda güzel bir jant bulursanız bu rakam baya düşer benimde size tavsiyem o olur 600e alacağınız jantı oralardan 300'e alabilirsiniz.

• Ayrıca bu adresten jant fiyatlarına ve modellere bakabilirsiniz kafanızda bir fikir oluşur biraz.

http://www.sahibinden.com/jant_ve_lastikWQQaXQQ23004WQQpXQQcategories

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 28 Şubat 2010; 1:09:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Hafta içi bi gün gidip baksam iyi olacak.
  • Bi de bu çıkma jant vs dediğiniz olay nasıl oluyor acaba. Yani bi zararı olur mu ? Tehlike vs.
  • 16' jant takmayın, süspansiyon yumuşak, araçta yerden alçakta zaten amortisörler gider aman diyeyim, en ideali 15' olur, ölçü olarak 185/65 ya da biraz daha ince yanak için 185/55 ideal olabilir, 195/65 daha yaygın bir ölçüdür ama büyük araçlarada daha uygundur, tabi yinede ustasına sormak lazım benim esas anlatmak istediğim aman 16 jant takma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

16' jant takmayın, süspansiyon yumuşak, araçta yerden alçakta zaten amortisörler gider aman diyeyim, en ideali 15' olur, ölçü olarak 185/65 ya da biraz daha ince yanak için 185/55 ideal olabilir, 195/65 daha yaygın bir ölçüdür ama büyük araçlarada daha uygundur, tabi yinede ustasına sormak lazım benim esas anlatmak istediğim aman 16 jant takma

O zaman 15 lik jantlara bakayım ben. Şu yay işini de hiç anlamadım. Yeni yay filan mı alacağım. Nasıl olacak acaba. Gerçi çok da konforlu değil araba ama eskisine nazaran nasıl bi değişme olur.

Bi de sizlerin de varsa hafif modlu accent fotoları filan paylaşırsanız sevinirim. Fikir sahibi olmuş olurum. Açıkçası çok temiz ve sade bir mod istiyorum ufak çaplı da olsa. Sizlerin de varsa önerileri, açığım..

• quote:

Bi de bu çıkma jant vs dediğiniz olay nasıl oluyor acaba. Yani bi zararı olur mu ? Tehlike vs.

Hayır bir zararı olmaz jant temizse. Bu çıkma jantlar da adam önceden kullandığı jantları değiştirmek istiyor yerine yenisini almak istiyor gidip o jantçılara kendi kullandıklarını veriyor 600 lük jantı 400e alıyor. Daha sonra da o jantçı onları 2.el olarak satışa çıkartıyor.

Çok iyi jantlar düşebilir ucuz fiyata elinize orda onlarca dükkan var binlerce çeşit var. Az kullanılmış olanlarda çok olur. Adam alıyor büyük jant sonra konforundan memnun kalmıyor hemen geri satıyor.Bakmak lazım oraya gidip elbet güzel birşey bulursunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

16' jant takmayın, süspansiyon yumuşak, araçta yerden alçakta zaten amortisörler gider aman diyeyim, en ideali 15' olur, ölçü olarak 185/65 ya da biraz daha ince yanak için 185/55 ideal olabilir, 195/65 daha yaygın bir ölçüdür ama büyük araçlarada daha uygundur, tabi yinede ustasına sormak lazım benim esas anlatmak istediğim aman 16 jant takma

O zaman 15 lik jantlara bakayım ben. Şu yay işini de hiç anlamadım. Yeni yay filan mı alacağım. Nasıl olacak acaba. Gerçi çok da konforlu değil araba ama eskisine nazaran nasıl bi değişme olur.

Bi de sizlerin de varsa hafif modlu accent fotoları filan paylaşırsanız sevinirim. Fikir sahibi olmuş olurum. Açıkçası çok temiz ve sade bir mod istiyorum ufak çaplı da olsa. Sizlerin de varsa önerileri, açığım..

Yaylardan sonra konfor daha da düşücektir ama yol tutuşu artıcaktır. Aracınız daha güvenli olacaktır. Hyundai araçlarda yol tutuşu pek iyi değildir oyüzden yay takma isabetli bir karar olur sizin için.Bizde hyundai aracımıza spor yay taktırmayı düşünüyoruz.

• O zaman ilk iş yay ve jant-lastik taktırmak olacak. Umarım dediğiniz gibi güzel bi jant bulabilirim.
  • Açıkçası ben jant almanı tavsiye etmem.Aracı yoracak vs. tamam görüntü güzel ama dediğim olay var.Bir de jant olmadan mod işi olmaz diyenler var ama ben de onları anlamıyorum.Geçen sene gittim jant aldım satana kadar göbeğim yıldızı gördü resmen.Aracıma uymadı vs.Vazgeçtim artık jant almaktan.Sadece yay aldım 3.5'luk,mercekli farlarım ve xenonum var,stop vs. 1-2 küçük şey daha değişti.Ben bu tarz bir uygulama yoluna gittim.Mesela senin aracın için geçen gün E5'te önümde giden bir Accent'te ledli stop vardı.Bu kasa için yeni çıkmış sanırım,bir araştır.Sonrasında yay,filtre vs. bağla.Güzel bir ses sitemi kur.Jant işi en sona kalsın derim.Çünkü ayırdığın bütçenin yarıdan fazlası jant-lastiğe gidicek.
    Ama sonuçta araç senin;zevk senin..
  • Şu foruma üye oldum olalı sen arabayı modlayacaksın..
    Bu arada hala bilmiyorum ehliyetin varmı?
    Herneyse, bende bir süredir bu şekilde çalışmalar yapmaktayım.
    Bildiğin gibi kaza yapmıştım ve sonra ön tarafı toplatmak zorunda kaldığımda, o senin de istediğin kısmı boyatmıştım. Resmen araca ayrı bir hava kattı. O nedenle tamponlarımı değiştirmiyorum.
    Orjinal spoyler'lar 100 lira civarında, extra olanlar 250 civarlarında satılıyor.

Spor yay takımı alacaktım ancak çok pahalıya geldi, bende yeni bir yay takımı alıp eski yayları kestirmeye yolladım. Tabi bu arada yeni jantların siparişini verdik ve ona uygun çıkma lastikler ayarlamasını söyledim lastikçime..

15" jant takımı 600 lira
    195/50/R15 lastikler sıfır 100, çıkma 60 lira (dört mevsim)
    Yaylar 150 lira

Jant büyüdü, taban büyüdü, yol tutuşu arttı, yakıt arttı...

Bunlara ekstra olarak spor egsoz bekliyorum şuanda. Ya sadece son susturucu olacak, yada komple manifolttan 51 cm düz boru çektireceğim. Henüz karar veremedim. Yakıt bu işlemlerin sonunda 40 kuruşu bulacak.

Bunlardan sonra yapacaklarım, düz ve sade bir çift marşpiyel almak ve arka tamponu boyatmak olacak.

Eğer hepsini bu ay içinde halledebilirsem önümüzdeki ay LPG taktırıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.