Şimdi Ara

HYUNDAI ACCENT BLUE VS. PEUGEOT 301

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 45.000₺ civarına bu iki araçtan birini düşünüyorum. Accent Blue daha mantıklı geliyor ama bu fiyata Peugeot 301'in Allure modelini de alabilirim. Accent Blue'nun içinin dar olduğunu duydum, doğruluk payı var mı? Bu iki araçtan birini veya ikisini kullanıp bilgisi olanlardan görüşlerini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• blue 136 bg tokatlar her türlü
  • 2012 astra alabilirsiniz o fiyata

Accent blu ya göre ikinci eli daha sağlamdır

• Accent daha iyi tercih.

• Accent Daha iyi b sınıfı bunlar sonuçta çok bişey beklemeyin motor dışında pek kaliteli araç değil bence
  • kesinlikle blue hem malzeme kalitesi hem donanım hem motor hem sağlamlık her açıdan üstün 301 sadece bagaj hacmi büyük biraz daha ama blueda aile için yeterli gelir 301 çok sıradan iki aracıda kullandım ayrıca 6 vites olması cok büyük ayrıcalık yakıt konusundada cok fark yok 301 belki 5 10 tl daha az yakar ama bludaki o 128 bg tadından gözünüz onu görmez
  • Accent alınır, daha sağlam ve kaliteli bir araç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 301 ve Fiat Egea
    7 yıl önce açıldı
    HYUNDAİ ACCENT BLUE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler yorumlarınız için, başka yorumu olan var mı? Yol tutuşu kötü demişler Accent Blue’ya. Doğru mudur?

• 2 sene blue kullandım.Arkadaşımda da 301 olduğundan devamlı kullanıyordum.Tartışmasız blue.

• 7 ileri otomatik 136 beygir Accent blue 1 ay kiraladım 4 bin km yaptım gayet tatmin edici hızlanmalar var şehir içi dışı gözünüz keserek sollama yapabilirsiniz. Klima açık uzun yol 30 şehir içi 35 kuruş yaktı. Trim sesi çok fazla beni rahatsız eden özelliği o oldu.

• Geçen ay 15 gün dizel-otomatik Accent Blue kullandım 15 günde 150 TL motorin aldım. 460 km yol yaptı. Tamamı İstanbul şehiriçi trafikte

• O fiyata temiz blue bulmak biraz zor ama kesinlikle blue daha iyi bir araç. 301 ise daha geniş, yakıt biraz daha az tek avantajı bu.

• 45 civarına 2011 accent blue bulabilirsiniz öbür araçtan kat kat iyidir
  • Görüş belirtmek isteyen? Up.

• 2009 dan beri kesintisiz çeşitli Peugeot araçları kullanıcısıyım sorunsuzluk bakımından bana Peugeot daha iyi gibi geliyor. Hdi motoruyla Peugeot daha ekonomik olacaktır yakıt konusunda fakat Blue da kafa karıştırıcı bir rakip. Crdi motorda acayip atak bir motor insanı sınıyor resmen Blue da biraz daha basma isteği olacaktır buda yakıta yansır.
    Blue kullanıcılarının görüşlerini alın daha iyi motora karşın sorunsuzluk anlamında nasıldır bilemem. O konudada iyiyse Blue yu tercih ederdim.
  • C elysee

• 301 1 litre daha az yakar, arka diz mesafesi ve bagaj hacmi de daha iyi. Fakat sürüş olarak Blue'dan daha çok teneke vari hissettiriyor. Accent Blue bir tık daha kaliteli bir otomobil. Ayrıca dizel motorunun performansı çok iyi. Ben bu ikilemde Accent Blue tercih ederdim.

Accent Blue alırsanız Mercedes C200d, E180, BMW 418i gibi araçların korkulu rüyası olursunuz trafikte

• Babamı Hyundai Accent Blue almaya sırasıyla Peugeot ve Hyundai showroomlarını gezdirerek ikna ettim. Değerli yorumlarınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.