Şimdi Ara

Hyuncai Accent Era Krom Set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün aranıza ben de katıldım. Hemen modifiye işlemlerine başlamak istiyorum. Çelik jant zaten ilk işlem. Aynı zamanda arabanın her yerini (ayna, kapı kolları, çıta vs.) krom kaplama yaptırmak istiyorum. Ne dersiniz, sizce güzel olurmu, servisten orjinal olarak yaptırabilir miyim? TECRÜBELERİNİZDEN FAYDALANMAK İSTİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep47 -- 6 Temmuz 2010; 20:23:48 >

• Aracınız hayırlı olsun,Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.era yı fazla krom a boğmayın hiç güzel durmuyor.

İmzamı tıklarsanuz sizi de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.
  • Güzel durmuyor diyorsanız hiç krom işine girmeyim. Zira bugün bir taksi gördüm, krom yaptırmış ama hepsinun boyası dökülmüş. Serviste daha kalitelisi yok mudur acaba?
  • benim aracımda da krom var,takımda geçmiş sayfalarda aracımın resimleri mevcut,

Benim demek istediğim abartmaya gerek yok,ben de kapı kolları ve cam çıtaları mevcut ve gayet yeterli
  • Hocam hayırlı olsun aracınız. Krom sanki eralara gitmiyor ya bence yaptırmayın
  • Teşekkür ediyorum. Ben de vazgeçtim zaten :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep47

Teşekkür ediyorum. Ben de vazgeçtim zaten :(

Kusuruma bakmayınız. Fikrimi dile getirmiştim. Fakat hem aracınızın rengi hem de era olması gerçekten elverişli değil krom kaplamalara. Bizim accentlerin fabrika çıkışlı hali yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C3 Shine vs Opel Corsa Elegance
    4 yıl önce açıldı
    Yeni Accent Era
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bence krom'un azı karar, çoğu zarar.
    araba da fazla krom kullanınca apaçi işi oluyor.
    amma ve lakin gereken yerlere krom kullanınca arabaya ağır bir duruş kazandırıyor.
    mesela kapı kolu ve arka bagaj çıtasında kullanırsanız.
    birde alacağınız krom'un paslanmaz çelik saç'tan yapılmış olmasına dikkat edin.
    bunların ömrü arabanın ömrü ile aynı'dır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 14 Temmuz 2010; 22:22:41 >

• birde merak ettim, senin era'nın 2 kapısının ortasındaki direkler neden siyaha boyalı?
    ben sadece yurt dışındaki era'ların orjinalinde siyaha boyalı olduğunu sanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 14 Temmuz 2010; 22:23:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kritios

birde merak ettim, senin era'nın 2 kapısının ortasındaki direkler neden siyaha boyalı?
    ben sadece yurt dışındaki era'ların orjinalinde siyaha boyalı olduğunu sanıyordum.

Arkadaş belki kendisi kaplamıştır...

Dediğiniz gibi sınırlı ölçüde makul düzeyde kaplama yapılırsa belli başlı bi asalete bürünebiliyor era lar. Ama her renkte farklı duruyor bu kromlar. Sizin eraya nedense yakıştırdım.
  • Alındığında öyleydi, boyasız olarak satılıyor sanırım 2009 start modelleri. Mesela teyp de mp3 çalmıyordu, ben de komple pioneer set yaptırdım
  • quote:

Alındığında öyleydi, boyasız olarak satılıyor sanırım 2009 start modelleri. Mesela teyp de mp3 çalmıyordu, ben de komple pioneer set yaptırdım

aracın start expo mu peki?
    kapı direklerinin mat siyah'a boyalı olanları avrupa da piyasaya sunuluyor.
    yurtiçindekilerin hepsi gövde rengi'dir.
  • şu kromu aynalara yapmayın hiç yakışmıyo
  • quote:

Merhaba arkadaşlar bugün aranıza ben de katıldım. Hemen modifiye işlemlerine başlamak istiyorum. Çelik jant zaten ilk işlem. Aynı zamanda arabanın her yerini (ayna, kapı kolları, çıta vs.) krom kaplama yaptırmak istiyorum. Ne dersiniz, sizce güzel olurmu, servisten orjinal olarak yaptırabilir miyim? TECRÜBELERİNİZDEN FAYDALANMAK İSTİYORUM

hocam senin aracının ahengini bozmadan görsel olarak çok iyi bir hale getirebilmen için bence şunları yapman lazım.

arabanda zaten cam filmi var ve kapı direkleri mat siyaha boyalı bu durum süper
    bu yüzden dikiz aynalarına sakın krom kaplama yaptırma ve eğer istersen gövde rengine boyatabilirsin.
    kapı kollarına üstteki gibi krom kaplama yaptır.
    kapı çıtalarına ve bagaj kapağı çıtasını ise gövde rengindeki gibi boyatmalısın.
    arabanın ihtişamı değişecektir emin ol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.