gaming gen bugün itibariyle hyte kasalara indirim yaptı 20binden satıyordu 18e çekti. |
PHANTEKS NV7 SİYAH/ BEYAZ----JONSBO D41 MESH SİYAH / BEYAZ UYGUN FİYAT (5. sayfa)
-
-
Sadece kırmızı renk için indirim girilmiş. Yanlışım yoksa siyah rengi zamlanmış.
Bizim stoklar yarın itibari ile açılacaktır.
15 adet dışı beyaz içi siyah modeli. ( beyaz ve siyah sistemleri kurmaya uygun dual renk )
3 adet siyah modeli
7 adet tam beyaz ( snow )
Tüm renkler amazon.com.tr üzerinden 17.499 ₺
Eft ile 16.799 ₺ ( kargo dahil )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rylai2113 -- 13 Temmuz 2024; 13:42:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam güzel fiyat,satarsınız peynir ekmek gibi büyük ihtimal diyeceğimde bu tip yüksek fiyatlı kasaları alacak kişi sayısı az oluyor.
sizinle wp üzerinden konuşmuştuk kırmızı getirmeyeceğiniz için ve fiyatı uygun oldugu için gaming.genden almamı söylemiştiniz hocam kasam geçen hafta geldide daha kurulum yapmadım.
-
Hatırladım :)
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.
-
sağolasın hocam daha iyileri sizin olsun inşallah.
-
Merhaba, stok geldi bitti mi ? Göremedim ben...
Satış linklerimiz.
amazonHyte Y70 Touch Mid Tower Kasa Siyah (E-ATX/ATX/M-ATX/M-ITX)https://www.amazon.com.tr/dp/B0CM28R26G?ref=myi_title_dpamazonY70 Touch Snow White (beyaz, temperli cam)https://www.amazon.com.tr/dp/B0CM27C25P?ref=myi_title_dp
-
Full beyaz almak istiyordum lakin aldığım parçalar siyah sizce ne yapmalıyım ? İçindeki donanım net gözüksün istiyorum.
Beyaza gidiyorum Allah affetsin..
Siyah beyaz olan sanki daha güzel. Full beyaz olunca insan bir süre sonra bayıyor...
-
sırf bu olayı yaşamayayım diye gittim kırmızı-siyah aldım hocam,kasa mubarek 3+1 ev.
buda şuan kullandığım warcry.
-
-
Hayırlı olsun.
hayırlı olsun evladiyelik kasanız
-
HYTE Y70 Touch Siyah ve Snow stoklarımız bitti.
İlgi için teşekkür ederiz.
Siyah Beyaz modelden var. Bu hem siyah Hem beyaz kuruluma çok uygun bununda kısa sürede tükeneceğinden şüphemiz yok.
Şimdi de çok beklenen bir markanın güzel bir kasasını yine ülkemizdeki en uygun fiyata satmak kaydı ile ithal edeceğiz.
JONSBO D41 MESH LCD ürünleri yakında stoklarda.
Bunu da Y70 modeli gibi az bir miktar getireceğiz.
İlgi seviyesine göre adeti arttıracağız.
Ayrıca ülkemizde şu anda bulunmayan CORSAIR 6500X ve 6500D modelleride 20 güne kadar sizlerle olacak.
Amazon Türkiye için tahmini satış fiyatları.
JONSBO D41 Mesh = 5799 ( 3 Taksit )
Corsair 6500x , 6500d şimdilik üreticiden ekstra indirim alamadığımız için iptal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rylai2113 -- 27 Temmuz 2024; 1:20:4 > -
hocam thicc Q60 getirecek misiniz ?
-
240mm soğutucuyu o fiyata satabileceğimize inanırsak :))
JONSBO D41 MESH satılıyor sanırım Türkiye'de 6200tlye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X