Şimdi Ara

HyperX Cloud Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar.

    Yaklaşık dört yıl önce hepsi buradadan hyper x cloud oyuncu kulaklığı satın aldım. Geçen gün masadan düştü, 50 cm civarı bir yükseklikti. Hemen problem çıkarmadı ama birkaç gün sonra sağ tarafından ses gelmemeye başladı. Garanti süresi bittiği için garantiye gönderemiyorum.

    Aynı gün şöyle bir ayrıntı keşfettim, kulaklığın kutusundan mobil de kullanmak için bir kablo çıkmıştı, kablo kulaklık ve mikrofonu tek bir jak halien getiriyordu. kulaklığın jakını bu kabloya taktım, mikrofonun jakını da boş bıraktım. Kulaklıkta takılı olan jakı bilgisayarın mikrofon girişinde bir süre beklettikten sonra kulaklığa çızırtılı bir ses gelmeye başladı, bende hemen kulaklık jakını çıkarıp bilgisayarın kulaklık jak girişine taktım ve bu sefer tam tersi olarak sol taraftan ses gelmeye başladı, jak girişine takılı olan jakla biraz ileri geri oynadım ve kulaklığa ses gelmeye başladı.

    Şimdi problem şu ki değerli dostlarım, kulaklığı eski haline nasıl getirebilirim? Ve iki taraftan ses alabildiğime göre bu canını yediğimin sorunu nedir?

    özet: mobil kulaklık jakı ile mikrofon girişine takıldığında gelen cızırtının ardından kulaklık girişine takıldığında ses alıyorum lakin bunun eskisi gibi olmasını istiyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.