Bildirim
HyperX Cloud 2 vs Steelseries Siberia v2 Frost Blue
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yardım edecek kimse yok mu?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
HyperX Cloud 2 daha çok öneriliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tartismasiz cloud 2 steelseries siberia v2 v3 ler iyi degiller.
Merhaba,
Frost Blue kullanıyorum. İkisi tamamen farklı kulaklıklardır. Hyperx kapalı tipe sahiptir. Yani dışardan pek ses duymazsınız. Frost blue ise tam tersi. Kapalı bir yapıya sahip olmadığı için dışardan ses duyabilirsiniz.
Frost blue için;
+ Sesi çok temiz verir. Berraktır.
+ Sonuna kadar açamıyorum sesi. Bunu yapsam dahi sesde bozulma olmuyor.
+ Ayak seslerini rahat bir şekilde ayırt edebiliyorum.
+ Tasarımı harika.
+- Belki bas düzeyini beğenmeyebilirsiniz. -
Hyperx Cloud 2 -
Audio technica ad500x kullanıyorum kesinlikle açık kulaklık alın. HyperX en iyi kapalı mikrofonlu headsetlerden ama açık kulaklığı bir kere denedikten sonra diğerlerinin sesi boğuk gelmeye başlıyor.
İkisinide kullanmış biri olarak Cloud 2 diyorum. V2'nin tek artısı Clouddan daha rahat olması. Cloud da çok rahat. Ses kalitesi ve seviyesi açısından Cloud oyuncu kulaklığı olmasına rağmen çok iyi. Ben uzun süre müzik dinleyince kulak içimde acı duyuyorum. Alırsan son ses dinleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maslan92 -- 27 Şubat 2016; 19:53:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X