Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 HyperX Alloy FPS Klavye 550TL ve Logitech G302 Mouse 200TL Satın Al 8 Temmuz 2021 12:01 1 1 HyperX Alloy FPS Klavye 550TL ve Logitech G302 Mouse 200TL Ürünü 2 yıl önce aldım. çok fazla kullanma fırsatım olmadı. Max. 10 saat kullanılmıştır. Herhangi bir çiziği, deformasyonu çalışmayan özelliği yoktur. Yedek tuşları, kılıfı ve orijinal kablosu mevcut. Sıfır aldığınızdan kutudan nasıl çıkıyorsa şuan o durumda. Ürünü bu linkten inceleyebilirsiniz.https://www.hyperxgaming.com/en/keyboards/alloy-fps-pro-mechanical-gaming-keyboardİstanbul içi Kadıköy civarı elden teslim edilir.Klavye fiyatı 550 tlLogitech G302 mouse 2 yıl önce aldım. klavye gibi çok fazla kullanılmadığı, boşta durduğu için satılıktır. Herhangi bir sorunu, kırığı vs. yoktur.Mouse fiyatı 200 tl.İki ürünü birlikte alana indirim yapılır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ps4 slim 500 gb 2 kol 6300 TL LG 34WN750 monitör Beats studio 3 camo 2500 TL