Şimdi Ara

Hyosung gt250r kullanıcısıyım. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda gt250r ile ilgili çok büyük bilgi kirlilikleri mevcut. Hangi birini alıntılayıp cevaplayayım şaşırdım.
    gt250r ile ilgili takıldığınız Tüm sorularınızı elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevilesi adam -- 21 Nisan 2014; 22:01:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

Forumda gt250r ile ilgili çok büyük bilgi kirlilikleri mevcut. Hangi birini alıntılayıp cevaplayayım şaşırdım.
    gt250r ile ilgili takıldığınız Tüm sorularınızı elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışıcam.

İlk motorun neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii

quote:

Forumda gt250r ile ilgili çok büyük bilgi kirlilikleri mevcut. Hangi birini alıntılayıp cevaplayayım şaşırdım.

İlk motorun neydi?

12 yasinda dayimin motorunu suruyordum marka bilmiyorum koyde markaya modele takilmaz insanlar
    Sonrasinda abimin, arkadaslarimin motorlariyla tecrübe edinip abimin 600rr'i aldım. Bakim masrafları benzin vs. Cok gelince satip cc düşürdüm ve Hyosung aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevilesi adam -- 21 Nisan 2014; 22:42:17 >

• quote:

quote:

quote:

İlk motorun neydi?

12 yasinda dayimin motorunu suruyordum marka bilmiyorum koyde markaya modele takilmaz insanlar
    Sonrasinda abimin, arkadaslarimin motorlariyla tecrübe edinip abimin 600rr'i aldım. Bakim masrafları benzin vs. Cok gelince satip cc düşürdüm ve Hyosung aldım

Vitesli motor tecrübesi olmayan birine önerirmisiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk motorun neydi?

Vitesli motor tecrübesi olmayan birine önerirmisiniz?

Öneririm ama motoru alinca trafiğe kapalı alanda motorun tepkilerini iyice öğrenmeden trafiğe çıkmayın

• depo kaç lt alıyor ve bir depoyla kac km gidiyor
  • yolda giderken egzoz dusuyormu , cbr250 hyosungu geciyormus sen ne diyorsun bu olaya şef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

yolda giderken egzoz dusuyormu , cbr250 hyosungu geciyormus sen ne diyorsun bu olaya şef

Tam hatırlamıyorum ama 17 litre civarı yakıt alıyor

Yok hocam motosiklet dökülmüyor. Hangi cbr ile kapistiysam hiç biri geçemedi.

• quote:

quote:

yolda giderken egzoz dusuyormu , cbr250 hyosungu geciyormus sen ne diyorsun bu olaya şef

ama olsun capon alalim biz yav honda hayat ondan sloganiyla yaglayip geçirmeye devam

• quote:

quote:

quote:

ama olsun capon alalim biz yav honda hayat ondan sloganiyla yaglayip geçirmeye devam

Senin kararın

• Düzde (eğimsiz yolda) en fazla kaç gördünüz?

Yedek parça ihtiyacınız oldu mu/olduysa kaç gün beklediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuqito

Düzde (eğimsiz yolda) en fazla kaç gördünüz?

Yedek parça ihtiyacınız oldu mu/olduysa kaç gün beklediniz?

Düz yolda 173 gördüm.
    Yedek parça ihtiyacım olmadı şimdiye kadar. Motoru daha düşürmedim.
    Servise bakım için götürdüğümde sorunlu olan parça çıkarsa orada hemen değiştirdiler 2 kez.
  • r125 kullanıyorum 10 bin km oldu. hyo lara bakıyorum yeni kasalar hoş. parça kalitesi falan nasıl? yamahadan inip hyo ya binsek kalite açısından hayal kırıklığı olurmu? motor iyi gidiyor ama durmuyor diyorlar, frenler sizce nasıl yeterli mi? sanırım lastikler kelek?
  • Kızlar bakıyor mu?
    Çanta takılıyor mu?
    Frenler gerçekten kötü mü?

• Hangi şehirdesin? Şu hyosungu bi deneyemedim gitti arkadaş hiç mi bulunmaz yav. Konyadayım ben bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: _redandblack

r125 kullanıyorum 10 bin km oldu. hyo lara bakıyorum yeni kasalar hoş. parça kalitesi falan nasıl? yamahadan inip hyo ya binsek kalite açısından hayal kırıklığı olurmu? motor iyi gidiyor ama durmuyor diyorlar, frenler sizce nasıl yeterli mi? sanırım lastikler kelek?

Parça kalitesi honda kadar iyi değil ama yamaha ile eşdeğer parça kalitesi var.

Kalite açısından hiç bir sorunun olmaz bence. 1.5 senedir bu motoru kullanıyorum herhangi bir sorunu çıkmadı şimdiye kadar. Sadece bakımlarını yaptırmak için servise gidiyorum.

Lastikler hiç bir markanın düzgün değil ki. Hondanında, yamahanında fabrika çıkışı lastikleri berbat.

Altın Elbiseli Adam'ın hyosung videosunu izleyip gelmişsin belli
    Aea doğru söylüyor frenler kötü ama 2008 ve öncesi modellerde kötü.
    2008 ve sonrasında kanuni'ye geçince devir kesici koyuldu, frenler geliştirildi.
    Yani 2008 ve sonrası model alacaksanız hiç bir sıkıntı yok.

quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

Kızlar bakıyor mu?
    Çanta takılıyor mu?
    Frenler gerçekten kötü mü?

Motosikleti seven kızlar muhabbeti kurdu bunu aldığımdan beri
    Çanta takılıyor ama görüntüyü bozar. Onun yerine sırt çantasıyla dolaşabilirsin yada gt250r naked modeli al.
    Frenleri yukarıda açıkladım.

quote:

Orijinalden alıntı: Jracool

Hangi şehirdesin? Şu hyosungu bi deneyemedim gitti arkadaş hiç mi bulunmaz yav. Konyadayım ben bu arada

İstanbul'dayım hocam. Kanuni bayilerine bi bakın bence. Test motoru açan varsa deneyebilirsiniz.

• hocam ben cbr125 r kullanıcısıyım 2. motorum olarak hyosung düşünüyodum fakat tereddütüm honda kalitesinden sonra hyosung nasıl gelir bir de gidon turu dar kullanımı zor diyorlar bunu merak ediyorum. saygılar.
  • Tip olarak çok güzel motor ama ama yedek parça, yakıt tüketimi, konfor vs. herşeyiyle CBR250R !
  • Uzun yolda yoruyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

184 boy ve 80 kg birine hyosung 250 lik gider mi beyler? Hiç tecrübem yok ilk motor olacağı için 2.el alacağım biraz ustalaşınca Yamaha R1 almayı düşünüyorum sıfır km ne dersiniz? Bu arada hız yapmayacağım derdim hız değil.

Hyosungtan sonra R1 kullanmak yerine kafana sık. En azından başkası zarar görmez.
    Ben 1.87 79 kiloyum. Sende o ebatlara göre kullanabilirsin.

Uzun yolda ss tarzı olduğu için yorar. İstanbuldan edirneye 320 tek bir kez mola verdim oda benzin için alisinca fazla yormuyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.