Şimdi Ara

hybrid jax

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • guinsoo hextech büyüğü ve 3lü kuvvet bunları hepsini bir arada kasmayı deneyen varmı :D

• Ben denedim ki bence zaten bu üçü core item bunlar ile latede seni durdurabilecek sayılı hero var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sion gelir D:
  • hextech genelde çıkmam çünkü şampiyon zayıf oluyor o şekilde bence. iceborn çok iyi gidiyor jax'a. karşıda tryndmare, aatrox falan da varsa.
  • Zaten gunsoo tf botrk core ?

• Hextech 2. Sezonda kaldı , botrk guinso tf core itemler. Guinsoyu almadan da botrk ve tf yeterli damage i veriyor bence onun yerine defansif itemler alınabilir, warmog + atma cok Iyı gidiyor .

• guinsoo asla alınmaz, jax prosuyum beyler xd. botrk tf ve hextech gunblade gerisi tank.
  • Triforce+BotRK'dan sonra defans itemleri alıyor pro oyuncular.
  • Saydığın itemlar zaten core item ?
  • Eskiden solo oynar, hextech-guinsoo-savaş çizmesi-nashor-donmuş balyoz alırdım. Zaten oyunlar uzun sürmezdi. Tabi noobluk :D

Şuan jungle oynuyorum; golem jungle itemi, ninja tabi, botrk, tf, warmog, maw of malmortius alıyorum. 1vs5 party hard :D
  • botrk sadece life steal ve attack speed için alırsın. guinsoo, tf ve hextech jax için vazgeçilmez bence. adı üstünde offtank. damage vurmak zorunda tank ihtiyacı doğarsa iceborn alır. son itemi de duruma göre almalı. karşı takım tank ağırlıklıysa defansif kasacağıma ofansif kadar rakibi eritmeye bakarım. ama damage ve melee ağrılıklıysa ulti ve e yeterli.
  • tijar T kullanıcısına yanıt
    Mahvolmuş>Guinsoo>3lü>Hextech çıktım ama çok kırlıgan oluyo bence hextech yerine daha iyi itemler alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starce

guinsoo asla alınmaz, jax prosuyum beyler xd. botrk tf ve hextech gunblade gerisi tank.

Sen alma
  • mahvolmuş ve üçlü kuvvetten sonra jax kopuyor zaten. Bide randuin alınca tam ölüm makinesi oluyor
  • Valla Jax için sadece Trinity bile yetiyo bazen ama botrk Trinity den sonra ofansif bi item almak gereksiz geliyo bana duruma gore warmog randuin ga çıkmak daha mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.