Şimdi Ara

Hybrid irelia nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Guinsoo oluyo ama gunblade veya nashorun dişi gibi itemleri cıkabılırmıyız?

• Onlar xin-yi gibi şampiyonlara daha güzel olur ama neden olmasın,fikrimi sorarsan ben trinity-guinsoo(öndeysem sheen+ilk guinsoo)+offtank,tank çıkıyorum.
  • Gerek yok ama hextech kassadin daha iyi sanki.Asırlık-Rylai-Ayakkabı-Hextech-Lich-Rabadon.Nasıl sizce?
  • ForWinTakeSupport kullanıcısına yanıt
    Asırlık Sopa-Sihirbaz Pabuçları-Cehennem Asası-Rabadon-Hiçlik Değneği-Tercihi sana kalan boş slot. En başarılısı bu bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W ile sinerji güzel olduğundan lich ve o hasardan aa ve skill efekti geldiği için hextech benim için güzel duruyor.Botlarla şu an 10 maç felan attım ama buildler pek tatmin etmiyor rylai hextech lich erken oyunda iyiyken,Asırlık orta oyunu çok rahatlatıyor ama hasar biraz az oluyor.Luden ile ani hasarı artırayım diyorum bu seferde can miktarı az oluyor ve tek atacağıma tek yiyorum.Çok sıkıntıdayım hem erken oyunu hem orta oyunu domine edebiliecek bir build sıralaması bulsam rahatlıcam.
  • ForWinTakeSupport kullanıcısına yanıt
    Botlarla ad Soraka yapsan gene kazanırsın. Orası bir ölçüt değil istediğin kadar dene.

• filojistoN kullanıcısına yanıt
    5 vs 1 e ayarlayıp yapıyom :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

Onlar xin-yi gibi şampiyonlara daha güzel olur ama neden olmasın,fikrimi sorarsan ben trinity-guinsoo(öndeysem sheen+ilk guinsoo)+offtank,tank çıkıyorum.

Hocam 2 sorum olacak

1- trinityi hangi sırayla alıyorsunuz? Ben base atınca param yetiyorsa pırıltı alıyorum yetmiyorsa as verdiği için hançer veya ağırkanın malzemelerini alıyorum.

2. Trinity guinsoo kasınca (ki böyle yapmak tank kasmamı çok geciktiriyor) hangi tank ıtemlerını kasıyosunuz? Ben armor için ölü adamın zırhını ve mr için maw/ruh gömleği kasıyorum. Randuın i pek sevemedim siz hangı ıtemlerı cıkıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

quote:

Onlar xin-yi gibi şampiyonlara daha güzel olur ama neden olmasın,fikrimi sorarsan ben trinity-guinsoo(öndeysem sheen+ilk guinsoo)+offtank,tank çıkıyorum.

Hocam 2 sorum olacak

1- trinityi hangi sırayla alıyorsunuz? Ben base atınca param yetiyorsa pırıltı alıyorum yetmiyorsa as verdiği için hançer veya ağırkanın malzemelerini alıyorum.

2. Trinity guinsoo kasınca (ki böyle yapmak tank kasmamı çok geciktiriyor) hangi tank ıtemlerını kasıyosunuz? Ben armor için ölü adamın zırhını ve mr için maw/ruh gömleği kasıyorum. Randuın i pek sevemedim siz hangı ıtemlerı cıkıyorsunuz

Agirkanin alt itemleri daha iyi olduğu için param yetmezse onu alırım,zaten önde değilsem ilk guinsoo çıkmam.Genelde ilk trinity alırım.

Tank itemleri olarak bende karşıya göre o itemleri kasiyorum,bazen sterak,nadir durumlarda aklın sonu-mahvolmus alıyorum.Zaten irelia doğuştan tank bir şampiyon.

• quote:

quote:

quote:

Hocam 2 sorum olacak

Agirkanin alt itemleri daha iyi olduğu için param yetmezse onu alırım,zaten önde değilsem ilk guinsoo çıkmam.Genelde ilk trinity alırım.

Tank itemleri olarak bende karşıya göre o itemleri kasiyorum,bazen sterak,nadir durumlarda aklın sonu-mahvolmus alıyorum.Zaten irelia doğuştan tank bir şampiyon.

Runes masteries ne giriyorsunuz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 2 sorum olacak

Runes masteries ne giriyorsunuz hocam

Fervor veya grasp,Büyükler %15 as+klasik mr-armor-ad.

• Trinity ve guinsoodan sonra full tank gitmek en iyisi dediğin itemleri de alabilirsin ama şampiyonu tam sınırlarında kullanamazsın.

• TriLi T kullanıcısına yanıt
    ne kasmalıyım
  •  Hybrid irelia nasıl olur?
  • irelia doğuştan tank bir şampiyon değil. pasifi sayesinde takım savaslarında kitle kontrolden neredeyse etkilenmiyor ve w - ulti can yeniliyor . bunlar bir şampiyonu tank yapmaz.
    Nasusun ultisi , garenin w su , maokainin ultisi , rammusun w su ,shyvana pasifi ,alistar ultisi gibi yeteneği olmayan şampiyonlara direk tank denemez.Zaten Dövüşçü / suikastçi diye geçiyor irelia .
  • Ben ireliaya guinsoo sevmiyorum tankta çıkmıyorum geri düşmediysem(genelde düşmüyorum) üçlü maw streak merkür yoummu son item doğaçlama bazen ölü adam olabiliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.