Şimdi Ara

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.998
Cevap
24
Favori
131.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yonetici bu konuyu guncellemez artik. Oylece kalir. O yuzden Anakonu lazim her zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 4 Temmuz 2014; 12:07:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wv cc ye çok benzemiş bence bu kasa

• quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Mercedes C serisi ve Bmw 3 serisine rakip mi?

Lutfen cep telefonu incelemeye devam edin...

Yada anlayacaginiz yonden yazayim;

Discovery elite i İphone 5s ve Galaxy S5 in karsisina rakip olarak koyuyorsunuz...

Arabadan gram anlamadigin belli c ve 3 bu arabanin klasinda bile degil ve bu arabanin rakibi bmw 520idir hadi git simdi yoluna

5 ile passat arasinda kalirsan haberim olsun...

Öncelikle sert uslup sirf sana nasil yanlış bir uslup kullandigini gostermek icindi erdi beye haksizlik ediyorsun git sen telefon incele ne anlarsin arabadan gibi bi uslup hos degil bende senden ozur dilerim ayrica su var ben bmw 5 passatdan ustun demedim sadece buyukluk ve arkadaki rahatlik icin konusarak ayni segmentdir dedim ki butcesi az olanlarin passata yoneldiginide goruyoruz 3 serisine degil

• 5 serisine rakip mi dedi biri Ya tamam araba güzel. Hatta D sınıfının en iyi aracı bana göre ama o kadarda değil yaa. Abartmayın arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahaman -- 4 Temmuz 2014; 12:09:34 >
  • Valla kim ne derse desin ben cok begendim. Soyle 2.0 TDI 6-DSG High veya 1.4 TSI Manuel High kulaga cok hos geliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Discovery elite i İphone 5s ve Galaxy S5 in karsisina rakip olarak koyuyorsunuz...

Arabadan gram anlamadigin belli c ve 3 bu arabanin klasinda bile degil ve bu arabanin rakibi bmw 520idir hadi git simdi yoluna

Öncelikle sert uslup sirf sana nasil yanlış bir uslup kullandigini gostermek icindi erdi beye haksizlik ediyorsun git sen telefon incele ne anlarsin arabadan gibi bi uslup hos degil bende senden ozur dilerim ayrica su var ben bmw 5 passatdan ustun demedim sadece buyukluk ve arkadaki rahatlik icin konusarak ayni segmentdir dedim ki butcesi az olanlarin passata yoneldiginide goruyoruz 3 serisine degil

Eger ki Erdi bey hatasini anlamasa idi haberi guncellemezdi.

Benim ona sordugum sorunun gectigi bolum haberden cikarilmis.

Ben Erdi bey i taniyorum takip ediyorum yaptigi yanlisi ona soru olarak yonelttim ve boyle haber yapacak ise cep telefonu incelemeye devam etsin dedim.

Peki siz beni taniyormusunuz?

Arabadan gram anlamadigima dair bir cumleyi size kurduran neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 4 Temmuz 2014; 12:18:14 >

• quote:

quote:

Bmw 7 mi almalıyım yoksa Vw CC mi hocam karar veremedim yardım edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

5 Serisinin rakibi Passat mı?

Huzurlarınızda 2015 model yeni nesil Volkswagen Passat

• yorum yazdık ama gözükmüyor sanırım site beğenmediği yorumları kesiyor.

• Konu içeriğinde yanlış olan ve insanların kafasını karıştıran bir şey var, o konuya açıklık getirelim.

Her segmentin kendi içinde yer alan alt sınıfları yer almaktadır, buna bağlı olarak modellerin kıyaslamasını yapabiliriz. D sınıfı içinde yer alan bütün modellerin birbiri ile kıyaslanması pek mümkün değil, Wikipedia gibi kaynaklar da bu durumu doğruluyor. Passat, Mondeo ya da İnsignia gibi modeller kendi arasında orta sınıfta yer alırken, A4, C Serisi ya da 3 Serisi gibi otomobiller ise kendi aralarında ve daha üst konumda bulunuyor. Dolayısıyla, 3 Serisi ile Passat'ı kıyaslamak, aynı semtte bulunmasına rağmen yeni apartman ile 35 yıllık apartmanı kıyaslamaya benzer. 5 Serisi ile Passat'ın isminin aynı cümle içinde geçtiği bile olmuş, şayet gerçekçi bir şekilde bu tarz yorumlar yazıldıysa, en doğrusu sessizce forumu takip etmek olacak.

Başka bir konu olarak, forumda eksi ve artı verme konusunun istismara uğradığı kanaatindeyim.

• Bu sefer bir önceki kasasından daha kötü yapamazlar artık diyordum ama yine başarmışlar. Sadece kalite düşmekle kalmıyor, gittikçe çirkinleşiyor...
  • Tasarım süper de şimdi

1-O dikiz aynası hiç olmuş mu köşeli hatlara yan dikiz aynaları hiç yakışmamış yuvarlan yuvarlan.
    2-Şimdi bu güzel tasarımdan,trafikteki cimri şöförlerin aldığı iğrenç boşline halojen farlı ledsiz araçlar yüzünden soğuyacağız,güzelim tasarıma haksızlık edeceğiz.Umarım xennon far ve arka ledler standart olur.
  • ozeceze kullanıcısına yanıt
    Ilahi hocam Allah da seni guldursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhibbi-

Audi A4 Bmw320 ile aynı seviyede bir araç olmuş gerçekten konforu yalıtımı yakıtı yol tutuşu sağlamlığı teknolojisi ve her yönü ile rakipleri olan avensis ve accord yanına dahi yaklaşamaz bu haliyle

Volkswageni tebrik ediyorum

A4'le 3.20 kullandınız mı bilmiyorum ama lansmanı yapılalı daha 24 saat geçmemiş bir aracı yalıtım, yakıt tüketimi, yol tutuş, sağlamlık ve teknolojik yönden rakiplerinin yanına dahi yaklaşmayacağı bir araç olarak nitelendirecek tecrübeyi nasıl yaşadığınızı merak ediyorum..

• Kimse de ÇÖP dememiş :D:D:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Kutu açılımı ve inceleme bekleriz

• quote:

quote:

quote:

Boşver hocam laf yetiştirmeye gerek yok eylül ekim gibi eski haline döner forum

• shineon25 kullanıcısına yanıt
    İnsallah doner de bundan sonra su an olanlar olur mu bilemiyorum.
    Konu icinde Passat la ilgili tek bir kotu veya olumsuz cumlem olmamasina ragmen en cok saldirilan benim...

• quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Başka bir konu olarak, forumda eksi ve artı verme konusunun istismara uğradığı kanaatindeyim.

sende şikayet ediyorsan tuvnera ölsün o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

sende şikayet ediyorsan tuvnera ölsün o zaman

Bende arti eksi olayinin mesaj dahi okunmadan verildigi gorusundeyim asiri suistimal soz konusu...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.