Şimdi Ara

hüsrana uğradım 19.500 tıp gelir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ............2010cular haklı çıktı lannnnnnnnn

• bu yıl tıp ve diş sıralamaları yükselir, görece basit olan her yıl aynısı oldu, 2010,2016 gibi. 1 puanla araya daha çok kişi girecek çünkü ama askeri tıpları düşünebilirsin
  • nope93 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam sınav öncesi herkes iyi gelir diyordu şimdi kırık obp gibi uçmuş sıralamalar bence gelmez kendini buna hazırla askeri tıp olabilir ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puan kaç? Gelir

• hocam sanırım mention yanlış oldu
    Elim ayağım titriyor kusurs bakma hocam .

Amk böyle işin

• BekçiMurtaza.5k kullanıcısına yanıt
    468
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam 2013'te b.ku yemiş biri olarak anlıyorum sizi,öncelikle geçmiş olsun. fakat hayallerinizden vazgeçmeyin ben bir yıl yerleşip tekrar hazırlandım şu an hiç pişman değilim hatta keşke yerleşmeseymişim de 2 sene eziyeti çekmeseymişim diye bile düşünüyorum, eğer ilk senenizse mezuna kalmak o kadar korkulacak bir şey değil,psikolojik olarak zor ama neredeyse çalışan herkes netini arttırıyor bir senede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nope93 -- 17 Temmuz 2019; 2:31:39 >
    Sağ ol hocam 60 ayt yapıp 85 tyt ile bok gibi geldi ben üstelik ünide okuyordum şimdi tekrar gireceğim hatalarım oldu elbet hatta bir sürü farkında olduğum götümün kalktığı zamanlarda ama hayallerimden vazgeçmeyeceğim ben bu eziyeti çektiysem bir bedeli olmalı o yüzden inşallah hedefime ulaşırım.
    Bu arada daha detay vermek gerekirse Boğaziçi’nde fizik öğretmenliği okuyordum hazırlık bitti işte 2017’de girdim 2018’de girmedim 2019’da girdim sonuç bu ama dediğim gibi mezunum pes etmeyeceğim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC5F4DF30 -- 17 Temmuz 2019; 2:36:48 >
  • 19.510 geldi hocam nere yazcaksınız
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    nereyi yazalım ya batırmışız hocam
  • arslanyusuf09 kullanıcısına yanıt
    valla 16kdan itibaren döşeyeceğim kafkasa kadar neresi gelirse artık hitit gelse güzel olur.
    hayırlısı beklediğimden düşüktü senin de mi öyle oldu
  • up
    aynı durumdayım

benim 12-13 gelir diyodum tytde 5-6 net beklediğimden aşağı geldi onu da beklemiyordum geçen seneye göre bu netler 15k gösteriyor
    bu gece napalım da bu hüzün dinsin hocam
    ailemle dertleştim iyi geldi biraz :/
  • Hoca
    hüsrana uğradım 19.500 tıp gelir mi ? hocam buna tıp gelir mi

• Bence gelebilir Tıpta 400 civarı kontenjan arttı diye biliyorum. Zaten geçen senede 19 bin küsürle kapatmıştı kafkas

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.