Şimdi Ara

Husqvarna Svartpilen 250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Anladığım kadarıyla Türkiye'de motosiklet tarafında Husqvarna'nın çok fazla bilinirliği yok ve çok fazla kullanan da yok. İnternette dolandığımda da hakkında çok fazla şey bulamadım. Husqvarna Svartpilen 250 sahibi olan, kullanan ya da hakkında bilgisi olan var mı? Genel olarak söylenebilecek bir şey olur, varsa kronik sıkıntıları olur vs.


    Bir şeyler paylaşabilen olursa sevinirim.


    Teşekkürler




  • ktm duke 250 ile bajaj dominar 250 nin motorunu paylaşıyor. gerisi şekil şükül.

  • Yakın arkadaşımda var hocam yaklaşık 6 aydır. Motor çok güzel görünüyor öncelikle onu söyleyeyim, görünüş senin için önemliyse ki bence önemli bir şey; o tarzda çok alternatifi olmayan bir motor.


    Arkadaşım genel olarak performansından çok memnun fakat oturma pozisyonunun nispeten daha rahatsız olduğunu söyledi. Biraz öne eğilerek kullanman gerekiyor çünkü uuzn kullanımda sırt bel ağrısı yapabilir.


    Onun dışında benim gözlemlediğim selesi küçük, artçı alacaksan eğer arkana düzenli olarak artçı için çok rahatsız olabilir

  • Bende var ve çok memnunum ama ilk motorum olduğu için karşılaştırma yapacak kadar deneyimli olduğumu söyleyemem. Pandemide ehliyet aldım, motor ne alsam diye bakınırken YouTube’da bir kaç Hindistan menşeili tanıtım videosu izledim, karar vermeme yardımcı oldular ve aldım.


    Kısıtlı bilgimle sıkıntı yaşadığım işlevleri ve naçizane görüşlerimi paylaşayım:

    En büyük sorunum benzin göstergesi, yakıt bitmiş gibi gösteriyor ama doldurmaya gittiğimde yarım depodan fazla dolu oluyor genelde. Mevcut yakıtla kaç KM daha gidebilirsin bilgisi de bundan ötürü baya yanlış bilgi veriyor. Depo kapağını açıp yakıtı kontrol etmek daha güvenilir bir yöntem ya da KM takibi yapılabilir, bir depoyla yaklaşık 300Km yaptığını varsayıp her 150-200Km’de depoyu dolduruyorum.

    Oturma pozisyonu normal ama sele sert ve depo dar, uzun sürüşlerden sonra squat yapmış gibi hissediyorsun. Hem bel hem bacak ağrısı yapabiliyor.





  • Yeni aldım. Görüntüsü, rahatlığı ve gücü ile beni oldukça rahatlattı. Ve virajlarda harika iş çıkarıyor. Oturuş pozisyonunuzu kuyruk sokumu üzerine oturarak ya da gidon uzatma alarak çözebileceğinize inanıyorum.

    Ayrıca Husqvarna Svartpilen kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Radyatör koruyucu ya da yan çanta demiri gibi parçaları Türkiye'de bulabiliyor musunuz? Ben henüz bulamadım. Tek sorunum bu. 😅
  • Svartpilen 250 modeli ile başlangıç motoru olarak düşündüm.
    Fakat ilk büyük motor deneyimi olunca parça ve bakım maliyetleri nedir?
    Her ilde servisi yok nerden. Nasıl yaparız bunları sorun olurmu çok? I yoksa honda vs daha geniş kapsamlı modelleremi bakmaliyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.