Bildirim
Husky
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bunları bende çok seviyorum . Eğer daha müsait bir eve geçersek ileride kesinlikle birtane beslemek istiyorum -
Tatlı ama IQ ları düşük O yüzden bekçi köpeği gibi beslenemez oyun için sadece -
quote:
Orjinalden alıntı: EdaisY
Tatlı ama IQ ları düşük O yüzden bekçi köpeği gibi beslenemez oyun için sadece
sen oyle zannet -
quote:
Orjinalden alıntı: EdaisY
Tatlı ama IQ ları düşük O yüzden bekçi köpeği gibi beslenemez oyun için sadece
sana bi video gösteriyim ?
sibirya kurtlarının IQ ları düşük değildir. Başına buyrukturlar anlarlar ama yapmak istemezler. ama eğer sende MASK ın sahibi gibi senin, onun lideri olduğunu anlatabilirsen her dediğini yaparlar ;)
-
bende alaskan malamute var 5 aylık oldu hayvanı eğitim tasmasınla tutamıyorum...
2 aylıkken koca köpeklere gider yapıyodu, husky veya malamute almayı düşünüyorsanız dişi alın erkekler çok pisikopat... -
huskyim ya. -
-
Salak la o köpekler onlardan iş gelmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domuz Gribi -- 6 Nisan 2009; 19:29:28 >
-
bu kopekler aptal -
BU köpeklere aptal salak diyenler. o köpeklerin sizden akıllı olduğu gerçeğini saklamayınız! -
Köpekleri sevmem ama bu köpek çok güzel :D -
quote:
Orjinalden alıntı: thekodz
BU köpeklere aptal salak diyenler. o köpeklerin sizden akıllı olduğu gerçeğini saklamayınız!
hiç gülesim yoktu -
evet eline bir tornavida ver uzay çağına geçerler -
Husky nın aklına bır lafım yok ama bence en akıllı kopek rottweiler. -
kopekler cidden cok guzel
ama iste biraz nazli laf gecirirsen kolay
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X