Şimdi Ara

Hurin'in Çocukları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar ben bu kitabı almak istiyorum yüzüklerin efendisi hayranıyım replikleri falan ezberledim ama silmarillion'u okumadım bu kitabı okumak için silmarillion okumam zorunlumu, ne bileyim aklım hurinin çocuklarında kalıcak yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodrin -- 14 Temmuz 2011; 0:14:54 >

• Yalnız çocuklar Huri'nin değil Hurin'in.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Yalnız çocuklar Huri'nin değil Hurin'in.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabhaz

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Yalnız çocuklar Huri'nin değil Hurin'in.

Alıntıları Göster
    Güzel kitaptır, en sevdiğim kitap karakterlerindendir Turin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hammerdown

Güzel kitaptır, en sevdiğim kitap karakterlerindendir Turin.

Alıntıları Göster
    silmarillion'u okuman gerekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -burak

silmarillion'u okuman gerekmiyor.

Alıntıları Göster
    sağol burak ama bir sürü telaffuz edemediğim isim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodrin

sağol burak ama bir sürü telaffuz edemediğim isim var

Alıntıları Göster
    Bence silmarillion'u oku çünkü bu kitaptaki karakterlerin hepsi silmarillionda anlatılıyor.
    Bende zaten şuan silmarillion'u okuyorum ondan sonra hurin'in çocuklarını sipariş vericem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanılmayacakhesap

Bence silmarillion'u oku çünkü bu kitaptaki karakterlerin hepsi silmarillionda anlatılıyor.
    Bende zaten şuan silmarillion'u okuyorum ondan sonra hurin'in çocuklarını sipariş vericem.

Alıntıları Göster
    @monomial: artık nasıl rahat söylersen öyle söyle

@WolvoXx : bildiğim kadarıyla Hurin'in Çocukları Silmarillion da geçen bir olayın genişletilmiş hali.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

@monomial: artık nasıl rahat söylersen öyle söyle

@WolvoXx : bildiğim kadarıyla Hurin'in Çocukları Silmarillion da geçen bir olayın genişletilmiş hali.

evet öyleymiş şimdi baktım trambur turine dair diye bi bölüm var tamda o bölümde kalmışım sanırım o bölüm bu.
    ben o yönden sölemedim yani bu durin turin falan kimin oğlu kimin kızı falan.
    benim görüşümü dikkate almasada olur daha 2 kitap okudum şuana kadar tolkienin eserlerinden.

• Cok guzel bır kitaptir ayrıca bayada huzunluydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 13 Temmuz 2011; 17:51:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye

Cok guzel bır kitaptir ayrıca bayada huzunluydu
    Kendime engel olamadım yav, alıverdim gari silmarillion'uda bundan sonra okurum, bende 2. tolkien kitabını okuyorum diğeri hobbit'ti
  • quote:

Kendime engel olamadım yav, alıverdim gari silmarillion'uda bundan sonra okurum, bende 2. tolkien kitabını okuyorum diğeri hobbit'ti

Alıntıları Göster
    Önemli değil önce de okuyabilirsin, sen yeter ki şu başlığı düzelt

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Önemli değil önce de okuyabilirsin, sen yeter ki şu başlığı düzelt

Alıntıları Göster
    tamam
  • quote:

tamam

Alıntıları Göster
    Silmarillion'u sonra da okuyabilirsiniz. Silmarilion'da her şeyin başlangıcı, temeli anlatılır.
    Ağır kitaptır yalnız sakin kafayla okumak lazım yoksa isimler arasında kaybolabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Silmarillion'u sonra da okuyabilirsiniz. Silmarilion'da her şeyin başlangıcı, temeli anlatılır.
    Ağır kitaptır yalnız sakin kafayla okumak lazım yoksa isimler arasında kaybolabilirsiniz.

Bu konuda kesinlikle haklisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bu konuda kesinlikle haklisin.

Alıntıları Göster
    silmarillionu kesinlikle sakin ve yavaş okuyun ilk başlar valaquenta mıydı neyse ilk kısım tekerleme gibidir sanki şiir gibi ama değildir okudukça anlamassınız sonra noldorun orta dünyaya gelişi ile imla kılavuzuna döner kitap farklı kelime üstüne farklı kelime sonunda numenorun kuruluşu biraz diner ortalık sakin kafa ile okumakta fayda var arkadaşlar

• hakkaten o ilk bölüm neydi öyke her cümleyi 2-3 kez okudum.okurkende tırsıyodum acaba diğer bölümlerde böylemi diye korktuğum gibi çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanılmayacakhesap

hakkaten o ilk bölüm neydi öyke her cümleyi 2-3 kez okudum.okurkende tırsıyodum acaba diğer bölümlerde böylemi diye korktuğum gibi çıkmadı.
    Şimdi hurin'in çocuklarıda öyle bilmediğim bir sürü isimi ardı ardına sıralamış adam. Mesela kitabın başını yazayım.

Hador Altınbaş bir Edain beyiydi ve Eldar tarafından çok sevilirdi. Ömrünün sonuna dek, ona Hithlum'un Dor-lomin denen bögesinde geniş topraklar veren Fingolfin'in beyliği altında yaşadı. Kızı Gloredhel, Brethil insanlarının beyi olan Halmir oğlu Haldir ile evlendi; ve aynı düğünde, oğlu Uzun Galdor, Halmir'in kızı Hareth ile evlendi

Ölüm gibi yav. birde bu hareth erkek değilmiydi? Yüzüklerin efendisi iki kulede aragorn yanına çağırıyordu, ben hamo oğlu hareth diyordu falan

• quote:

Orijinalden alıntı: monomial

Şimdi hurin'in çocuklarıda öyle bilmediğim bir sürü isimi ardı ardına sıralamış adam. Mesela kitabın başını yazayım.

Hador Altınbaş bir Edain beyiydi ve Eldar tarafından çok sevilirdi. Ömrünün sonuna dek, ona Hithlum'un Dor-lomin denen bögesinde geniş topraklar veren Fingolfin'in beyliği altında yaşadı. Kızı Gloredhel, Brethil insanlarının beyi olan Halmir oğlu Haldir ile evlendi; ve aynı düğünde, oğlu Uzun Galdor, Halmir'in kızı Hareth ile evlendi

Ölüm gibi yav. birde bu hareth erkek değilmiydi? Yüzüklerin efendisi iki kulede aragorn yanına çağırıyordu, ben hamo oğlu hareth diyordu falan

zaman kavramı araya girmiş.Bu kitap 1.çağ,dediğln olay 3 çağda gerçekleşiyor.silmarilleri okumadan mı acaba direk okuyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aristomaxos

quote:

Orijinalden alıntı: monomial

zaman kavramı araya girmiş.Bu kitap 1.çağ,dediğln olay 3 çağda gerçekleşiyor.silmarilleri okumadan mı acaba direk okuyorsun?

silmarillion'u okumadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.