Şimdi Ara

Hurda yasası hangi modelleri kapsıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tektonikal

quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

quote:

Orijinalden alıntı: ]]FLaSH

Askıya alındı evet ama bu sene çıkacak muhtemelen çıkarsa hangi modelleri kapsar bu konularda net bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını öğrenmek istiyorum

Süresiz olarak askıya alındı. Maliye bakanlığı "biz bu yükün altından kalkamayız" diyince yasa teklifi geri çekildi. Yakın zamanda böyle bir yasa çıkmayacak.

Ben konuyu uzun süredir takip ediyorum... Askıya alındığına dair bir bilgi duymadim... Maliye bakanının geçen sene yaptığı (sanırım Eylül-Ekim gibi) Ötv indirimi olmayacağı, bunun ek yük getireceğini belirten bir açıklamaydı... Eski araçların toplanmayacağı şeklinde bir açıklaması olmadı... Ancak yeni Sanayi Bakanı bu konuda ne düşünüyor bilmiyorum...

Konu size yanlış lanse edilmiş galiba.

Zaten tartışılan yasa tasarısı eski araçların geri toplanarak, belirlenen yaş-değer tablosuna göre yerli üretim araçlarda ötv indirimi olarak uygulanması ile ilgiliydi.

Yoksa devlet hurda araca nakit para vermiyor, böyle bir durum yok. Zorla toplama da yok onu da belirteyim.

• Geçen hafta bu konuyu bimer vasıtasıyla bakanlığa yazdım sordum gelen cevapta şu an öyle bir çalışma gündemde yok dendi yukarıda arkadaşın dediği gibi maliye bakanı ekonomiye büyük yük olur demişti o yüzden askıya alındı 6500e varan paraları direkt vermezler zaten ötv indirimi olarak önceki hacı muratların toplandığı gibi sıfır araba alımında geçerli olur bence seçimden sonra gündeme gelirse belki yasalaşıp uygulanabilir takipçisiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

hangi yasa

Konu başlığını görünce tamda bunu yazmak için girmiştim, teşekkürler... Yasa çıkmadan bir sürü yorum yapılmış... Sonra "Türk Milleti" deyince kızıyorlar...

• Sen türk milletiden değilmisin genelleme yaparak konuşma ucu kendinede dokunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.