Şimdi Ara

HURDA FİYATINA SATILIK EPSON PX650 YAZICI- MÜREKKEP BESLEME SİSTEMİ-2 TAK KARTUŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1:epson px 650 üst seviye yazıcı tarayıcı fotokopi yazıcı yoğun çıkış alınarak kullanılmış:kafasında sorun yok bazen yazıcı error veriyor birkaç sefer aç kapa yapınca düzelebiliyor atık mürekkep kısmı taşma yapmış tarafımdan temizlendi . arızalı olarak kabul edin
    2:1 adet sürekli mürekkep besleme sistemi takım . kartuşu makinadan çıkarmadan resetlenen reset düğmeli model +100 ml lik 6 tane dolu mürekkep tankı (mavi renk bazen error veriyor makine tanımayabiliyor mavi orijinal kartuşla tamamlanabilir veye mavi reset çipli ayrı alınabilir .
    3:2 takım 6+6 :12 adet orjinal kartuş (az kullanılmış sorunsuz)
    resimler aşağıdadır fiyat hepsi için 90 tl daha önce benzer yazıcılardan 4 adet daha satmıştım tamir edilip sorunsuz kullanıldığına dair geri dönüşler aldım fiyat için yorum yaparken ilandaki ürünlerin hepsinin normal fiyatlarına bakın öyle yorum yapın

HURDA FİYATINA SATILIK EPSON PX650 YAZICI- MÜREKKEP BESLEME SİSTEMİ-2 TAK KARTUŞ  HURDA FİYATINA SATILIK EPSON PX650 YAZICI- MÜREKKEP BESLEME SİSTEMİ-2 TAK KARTUŞ  HURDA FİYATINA SATILIK EPSON PX650 YAZICI- MÜREKKEP BESLEME SİSTEMİ-2 TAK KARTUŞ  HURDA FİYATINA SATILIK EPSON PX650 YAZICI- MÜREKKEP BESLEME SİSTEMİ-2 TAK KARTUŞ  HURDA FİYATINA SATILIK EPSON PX650 YAZICI- MÜREKKEP BESLEME SİSTEMİ-2 TAK KARTUŞ  HURDA FİYATINA SATILIK EPSON PX650 YAZICI- MÜREKKEP BESLEME SİSTEMİ-2 TAK KARTUŞ H
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 6 Ocak 2012; 23:13:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• peki, siz niye tamir ettirip kullanmıyorsunuz veya şimdi bu makine yerine kendiniz iiçin ne tür bi cihaz aldınız
  • bu makinalar benim kullandığım makinalar değil daha önce sattığım 4 tane gibi kart üretimi yapan bir arkadaşımın yoğun bir şekilde üretim yaptıkları makinalar sorun olduğu zaman makinaları elden çıkarıp yenisini alıyorlar yaptıkları işte hız ve işin çok temiz olması önemli onun için bu tür makinalarla uğraşamıyorlar bende alıp elden çıkarıyorum benim kendi makinam var ve yoğun çıkış almadığım için bu tür makinaya ihtiyacım yok daha önce sattılarım tamir edip kullandıklarına dair görüştük tabi bunlarda olacak diye bir şey yok ama makinalar tamamen ölü değil işi bilen canlandırır veya canlandırmaz fiyatlar zaten normal fiyatlarının çok çok altında seçim alıcının yetirince açıklayacı oldu herhalde .

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• teşekkür ederim bu konularda çok cahil bir kişi olarak size sorum bu noktada oldu cevap için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

[size=4]1:epson px 650 üst seviye yazıcı tarayıcı fotokopi yazıcı yoğun çıkış alınarak kullanılmış:kafasında sorun yok bazen yazıcı error veriyor birkaç sefer aç kapa yapınca düzelebiliyor atık mürekkep kısmı taşma yapmış tarafımdan temizlendi . arızalı olarak kabul edin
    2:1 adet sürekli mürekkep besleme sistemi takım . kartuşu makinadan çıkarmadan resetlenen reset düğmeli model +100 ml lik 6 tane dolu mürekkep tankı (mavi renk bazen error veriyor makine tanımayabiliyor mavi orijinal kartuşla tamamlanabilir veye mavi reset çipli ayrı alınabilir .
    3:2 takım 6+6 :12 adet orjinal kartuş (az kullanılmış sorunsuz)
    resimler aşağıdadır fiyat hepsi için 90 tl daha önce benzer yazıcılardan 4 adet daha satmıştım tamir edilip sorunsuz kullanıldığına dair geri dönüşler aldım fiyat için yorum yaparken ilandaki ürünlerin hepsinin normal fiyatlarına bakın öyle yorum yapın

HURDA FİYATINA SATILIK EPSON PX650 YAZICI- MÜREKKEP BESLEME SİSTEMİ-2 TAK KARTUŞ  HURDA FİYATINA SATILIK EPSON PX650 YAZICI- MÜREKKEP BESLEME SİSTEMİ-2 TAK KARTUŞ  HURDA FİYATINA SATILIK EPSON PX650 YAZICI- MÜREKKEP BESLEME SİSTEMİ-2 TAK KARTUŞ  HURDA FİYATINA SATILIK EPSON PX650 YAZICI- MÜREKKEP BESLEME SİSTEMİ-2 TAK KARTUŞ  HURDA FİYATINA SATILIK EPSON PX650 YAZICI- MÜREKKEP BESLEME SİSTEMİ-2 TAK KARTUŞ  HURDA FİYATINA SATILIK EPSON PX650 YAZICI- MÜREKKEP BESLEME SİSTEMİ-2 TAK KARTUŞ H
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

ürün hala güncelmi
    ürün hala güncelmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.