Şimdi Ara

Huntsman kullananların ibret alması gereken Medic.(Ben. :D)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kendimce bir video yaptım.Video kısa ve öz.

Bilgisayarda quicktime olmadığı için diğer programlarda çekmek zorunda kaldım.
    Şimdi ben Medic'im round bitiyo ve Spy'ı görüyorum ve Medic'in oklu silahıyla onu öldürüyorum.Spy'ın gözünden de olan görüntüyü koydum.

• karşındaki adam ne sövmüştür sana allah bilir.
  • güzel videolar yapmak için bir taktik söyleyeyim zahmetli olur ama sonuç fevkalade olur.öncelikle videolarınızı fraps ile kaydedin.videoalrınızı kaydetmeden önce hangi açıalrdan çekim yapacağınız üzerinde defalarca çalışın. sonra bu fraps kayıtlarını virtual dub da işleyin.böylece daha az yer tutar.virtual dub ile videoları aynı zamanda birleştirebilirsinizde.eğer istemezseniz virtual dub ile avi uzantılı kaydettiğiniz videoları ulead video studio ile istediğiniz gibi kesip birleştirebilir istediğiniz yere ses,yazı ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

güzel videolar yapmak için bir taktik söyleyeyim zahmetli olur ama sonuç fevkalade olur.öncelikle videolarınızı fraps ile kaydedin.videoalrınızı kaydetmeden önce hangi açıalrdan çekim yapacağınız üzerinde defalarca çalışın. sonra bu fraps kayıtlarını virtual dub da işleyin.böylece daha az yer tutar.virtual dub ile videoları aynı zamanda birleştirebilirsinizde.eğer istemezseniz virtual dub ile avi uzantılı kaydettiğiniz videoları ulead video studio ile istediğiniz gibi kesip birleştirebilir istediğiniz yere ses,yazı ekleyebilirsiniz.

.avi falan yapınca fps'si fazla oluyo benim 512 kbps internetim ile de o videoyu uploadlamak işkence olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.