Bildirim
Huntsman kullananların ibret alması gereken Medic.(Ben. :D)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
karşındaki adam ne sövmüştür sana allah bilir. -
güzel videolar yapmak için bir taktik söyleyeyim zahmetli olur ama sonuç fevkalade olur.öncelikle videolarınızı fraps ile kaydedin.videoalrınızı kaydetmeden önce hangi açıalrdan çekim yapacağınız üzerinde defalarca çalışın. sonra bu fraps kayıtlarını virtual dub da işleyin.böylece daha az yer tutar.virtual dub ile videoları aynı zamanda birleştirebilirsinizde.eğer istemezseniz virtual dub ile avi uzantılı kaydettiğiniz videoları ulead video studio ile istediğiniz gibi kesip birleştirebilir istediğiniz yere ses,yazı ekleyebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
güzel videolar yapmak için bir taktik söyleyeyim zahmetli olur ama sonuç fevkalade olur.öncelikle videolarınızı fraps ile kaydedin.videoalrınızı kaydetmeden önce hangi açıalrdan çekim yapacağınız üzerinde defalarca çalışın. sonra bu fraps kayıtlarını virtual dub da işleyin.böylece daha az yer tutar.virtual dub ile videoları aynı zamanda birleştirebilirsinizde.eğer istemezseniz virtual dub ile avi uzantılı kaydettiğiniz videoları ulead video studio ile istediğiniz gibi kesip birleştirebilir istediğiniz yere ses,yazı ekleyebilirsiniz.
.avi falan yapınca fps'si fazla oluyo benim 512 kbps internetim ile de o videoyu uploadlamak işkence olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X