Şimdi Ara

Huntkey Jumper 550 güç kaynağı video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
18.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu videomuzda fiyat performans odaklı bir sistem oluşturmak isteyenlerin dikkatini çekeceğini düşündüğümüz bir güç kaynağı olan Huntkey'in Jumper 550 modelini inceliyoruz. Jumper 550, 550W gücünde bir güç kaynağı olmasına rağmen firma tarafından 600W yük altında çalışabildiği kutusu üzerinde de belirtilen oldukça ilginç bir model.

Bakalım 600W yük altında sürekli çalışabileceği garanti edilen bu 550W'lık güç kaynağı ile intel Core i7 965 işlemcili Nvidia GTX470 SLI ekran kartlı test sistemimizi besleyebilecek miyiz?

• ocz fatal1ty 550w tek geçerim... huntkey güzel görünüyor değerleriyle ama en alınacak en iyi ürün f/p ocz fatal1ty 550w... son nokta.
  • 550 Watlık bir PSUnun 900 Watt kadar dayanması takdire şayan bir ürün olduğunun göstergesidir
  • Kullanıcı Yorumları olayı güzel düşünülmüş ; fakat kullanıcıların isimlerinin yanında dh nicklerini de verirseniz iyi olur ..
    PSU'ya gelecek olursak 550W bir güç kaynağı 700W seviyesinde 24 saat çalışabilmesi ve 900 watt'a kadar dayanması ve voltaj dalgalanması yapmaması gayet güzel ve bir f/p psu da modüler kablo olması gayet iyi :)
  • bundan sonra ALLAH izin ederse sizi görmek isterim yakından yaklaşık 2seneden beri takip ediyorum cok güzel bi site türkiyedeki en iyi site birde her test edilen ürünü bizmi test ediyoz yoksa siz bize verip stüdyoda bizmi yorum yapıyoruz kardeşimle beraber cok iyi yorumlar yapacağımıza inanıyorum yaşımda 18 yeterli olduğunu düşünüyorum he sizi görmüş olurum
  • fiyatı nedir acaba ben baktım ülkemizdeki fiyatına ulaşamadım en son everestin 1000watlık güç kaynağını aldım 80 plus hiç ısınmıyor şuanda zaten hava soğuk
  • Ürün gayet güzel, ama internetten alışveriş yapılan belirgin sitelerde göremedim malesef :D Fiyatını ögrenmedende F/P diyemiyoruz :.
  • 200lira olursa yada ona akın 700watlar varken hiç şansı olmaz
  • benim bulabildiğim sadece bu

jumper modeli piyasada göremedim şu an

ayrıca 700w kasası var 250 liraya kasayı incelemek lazım.
  • 900watt çekmesi için neler yaptınız?
    Sistem bileşenleri, overclock durumu?
  • hahaha yorumcular çok komik sanki zorla söyletiyorlar çok iyi çok iyi bakıyo sağına soluna hımm çok iyiymiş oo güzelmiş 650 wattlık 175 tl ben o fiyata zaten cooler master gx 650 watt aldım biline sağlam bişiey
  • fiyat vs yok f/p ödülü almış :))
  • güzel bir inceleme olmuş tşk
  • of of kullanıcı incelemelereine çıkacak bir iki isim geliyor ya aklıma hadi hayırlısı gerçekten güzel fikir psuda güzelmiş
  • Dilimde tüy bitti bazı arakdaşlara anlatmak isterken. 530W be quiet pro PSU ile ne SLI'lar kullandım ne oc'lar yaptım. 4 tane de HDD bağlı sisteme yani, PSU işi gerçekten çok abartılıyor ve gereksiz çok yüksek watt'lı cihazlar peynir ekmek gibi satılıyor.

İnceleme her zamanki gibi çok güzel fakat kullanıcı yorumlarındaki arkadaşlara silah zoruyla söyletmeye çalışmışsınız hissi uyandı bende. Gerilmişler baya. :) Veya meşhur olmanın verdiği heyecan da olabilir tabi :D Ama gayet güzel düşünülmüş bir bölüm. ;)
  • arkadaşlar ben orada kullanıcıların tam yorum yaptıklarını düşünmüyorum çünkü est eden onlar deyil stüdyodaki arkadaşlar yani mesut abi filan onlar sadece geri kalanlar hikaye kullanıcılarda yorumu mesut abimizin dediklerinin aynısını yapmışlar tamam biraz deyiştirir insan derki ışıklı fan kullanılabilirmiş yada ne diyelim başka bişeyler kutudan cıkarıp acma kapama yok diyorlar o kadar zaten güç kaynaklarındada fazla eksi bulamassınız bide bu firma yeni cıkan bi marka o yüzden servis konusundada bilgilendirme yapılırsa iyi olur bu arada ocz 700watt tak çalıştır sıfır 200liradan satılır bende 100watt olduğu için bana gerekmiyor
  • 1000wat everest var bende o yüzden elimdeki 700watı cıkarmak istiyorum
  • sistemde test edilmiş psu ancak bu inceleme bir pclabs incelemesi gibi olmamış,psu incelemelerinde test cihazı olması şart bence ki buda sadece çizgi elektronikde vardı,bir diğer şey ise bilinen bir başka sitede yapılan psu incelemerinde huntkey sınıfta kalmıştı demekki işi geliştirmişler,bu arada psu 12volt kanallarından toplamda kaç amper veriyor video'da göremedim yoksa banamı öyle geliyor,80 plus sertifikası var ancak verimlilik değeri % olarak nedir,anlamadığım bu ürün 700 watt sürekli verebiliyorsa neden 550 watt olarak piyasaya sürülmüş durumda ve fiyatlandırması nedir ayrıca ilk yorum saçma olmuş arkadaş vatanda çalışıyor ve daha önce kullanmamış ee bu nasıl yorum oldu şimdi
  • 600w'kaliteli psu'yu 550 olarak piyasaya sürüyor
    ocz fatal1ty 550w'a rakip çıkarıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.