Şimdi Ara

Hunter X Hunter Fanclub

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir adada sade bir hayat yaşayan Gon Freecs, uzun zaman önce öldüğünü sandığı babasının aslında ölmemiş olduğu hatta babasının Dünya'nın en ünlü Hunter'ı olduğunu öğrenir. Gon, babası ile karşılaşabileceği ümidiyle "Hunter Sınavı"na girmeye karar verir. Hunter sınavı, öyle herkesin elini koluna sallayıp geçebileceği bir sınav değildir. Verilen zor ve yıldırıcı görevleri yerine getirmenin yanı sıra yarışmaya katılan katillerle de savaşmak gerekmektedir. (Anime Gen Tr'den alıntılanmıştır)

Donanımhaber'de bir hayli hayranı olan bir Anime olduğunu biliyordum, açılışı güzel bir haberle yapayım dedim:

Haftalık Shounen Jump'ın bu haftaki sayısında belirtildiğine göre bu sonbahar ayında Hunter X Hunter manga'sı yeni bir TV serisine uyarlanabilir. Şimdilik tek bildiğimiz bu. Bunun bir Remake yada önceki seride kalan olayları Manga'ya göre devam ettirilecek bir devam serisi olup olmadığı ise meşhul. Detaylar gelecek haftaki sayıda daha geniş şekilde belirtilebilir.

Kaynak : ANN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 25 Temmuz 2011; 16:17:57 >

• Çok güzel animedir. Yeni anime serisi haberi sevindirici.

http://www.youtube.com/watch?v=VHw6vulFvpg İlk opening harikadır.

TR altyazı izlemek isteyenler, DP'de MBV çeviriyordu seriyi sanırım.
  • Hunter X Hunter ile Bakuman sayesinde tanıştım. (İsmi geçiyordu)

Özgün bir anime. Çok sevdim. Pazar günleri Bakuman ile birlikte yeni bölümü yayınlanıyor.

Eski seriyi edinip yeni seri ile karşılaştırma fırsatım oldu izlediğim bölümleri. Eski seriden daha komik olmuş yeni seri. Çizimleri daha güzel, müzikleri animeye daha uygun ve Gon'un sesi eski serideki gibi Naruto'nun sesi olmadığı için daha iyi konsantre olabiliyorsunuz anime'ye Yadırgadığım noktalar ise, yeni seride Leorio'nun çok ezik gösterilmesi ve şiddet unsurunun bir parça sansürlenmiş olması.
  • Yok mu başka izleyen? Shounen anime izleyen herkese tavsiyemdir bu anime. Özellikle baştaki Avcı sınavı Narutonun Genin olma sınavına çok benziyor. Yeni seriye başlayım dedim 2 gün önce. Bugün 28 bölümü bitirip güncele geldim, bir oturunca 10-15 bölüm rahat izleyebileceğiniz bir anime yani.
  • Anime iyide bi insan bu kadar mı saçma manga çizer! Mangayı bitirdim ama birçok şeyi anlamadım şimdi diyeceksiniz sende sorun falan o kadar manga bitirdim en kötü çizim hunterda konunun temeli iyi ama mangaka iyi bağlayamıyor ama izletiyor kendini :)
  • Bunun şimdi 2 animesi var birincisi 1998 yapımı birde 2011 yapımı var hangisi izlenmeli 2011 yapımı remake mi onu izlesem olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

Bunun şimdi 2 animesi var birincisi 1998 yapımı birde 2011 yapımı var hangisi izlenmeli 2011 yapımı remake mi onu izlesem olur mu?

2011 yapımını izlemeni öneririm.
  • quote:

Bunun şimdi 2 animesi var birincisi 1998 yapımı birde 2011 yapımı var hangisi izlenmeli 2011 yapımı remake mi onu izlesem olur mu?

Kesinlikle 2011
  • Sanırım 79.bölümdeymiş anime 92 de bitecekmiş sanırım onu beklemeye karar verdim yaz aylarında bitmiş olur heralde.
  • quote:

Sanırım 79.bölümdeymiş anime 92 de bitecekmiş sanırım onu beklemeye karar verdim yaz aylarında bitmiş olur heralde.

92'de biteceğini nerden duydun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KurotsuchiMayuri

quote:

Sanırım 79.bölümdeymiş anime 92 de bitecekmiş sanırım onu beklemeye karar verdim yaz aylarında bitmiş olur heralde.

bilmem içime doğdu kesin belli değil mi ya?İlk seri kaç bölümdü?Mangası kaç bölüm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 16 Mayıs 2013; 0:32:10 >

• quote:

quote:

quote:

bilmem içime doğdu kesin belli değil mi ya?İlk seri kaç bölümdü?Mangası kaç bölüm?

Belli değil manga 340 bölüm,ilk seri de 62 bölüm.Sen başla bence şimdiden,çok güzel bir anime.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Belli değil manga 340 bölüm,ilk seri de 62 bölüm.Sen başla bence şimdiden,çok güzel bir anime.

animesi hangi gün çıkıyor?

• pazar günleri @Lithium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Pun -- 16 Mayıs 2013; 13:20:11 >
  • En sevdiğim anime diyebilirim. Büyük ihtimalle animesi mangaya yetişince durduralacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 16 Mayıs 2013; 21:13:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.