Şimdi Ara

Hunter Ustalar Yardım Edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baya bir ara vermişdim dreanor cıktıgında oynadım 100lw mage 670 ılv kasmısdım garrison fullemısdım tekrar geri donucem fakat mage oynarken hep bır dps problem oldu sımdı ondan dolayı hunter acıcam

ranged olarak hunter dps nasıl kolaymı yapmak ve bır kac sorum olucak sımdıden tskler

magede 700 encahtıng 700 jewel var sızce hunter buna gore mesleği ne olmalı ?

token aldım ıcın sıkıntı degıl parayı oyle halletım ondan bana hunterm en cok hangı meslek ısıne yarar

hunter en önemli statları nelerdi

hunter ıcın nereden heirloom alabılırım mage ıle undercıty bır adam var ondanmı alıcam gold ıle yoksa başka bıryermı?

hunter kac talent var hangısı basım

pve kasıcam ıcın hangı talent ısım görür ve dps ıyı olur

rotasyon zormu kolaymı hunterın yanı kolay bır rotasyon ıle dps ıyı olurmu?

100lw mage ıle ne gıbı hunter kasarken farklı turlu yardım olur bana yanı heirloom dışında ?

kusra bakmayın cok soru sordum ama ınglızcem kısıtlı olduğu ıcın bazı bu yazdıklarım bulamadım sımdıden tskler :)

• Bir kere oyunda bariz bir dengesizlik var hele bu son zamanlarda.Dps chartlarda ilk 3'ü ya Hunterlar ya Locklar ya da Warriorlar alıyor.Arada bir Elemental shaman ile Arcane mage çıkıyor ama şu ana kadar adam gibi 1.Mage göremedimFrost mage raidlerde adam gibi dps yapamıyor ama PvP'nin bel kemiği gibiler ama bir BM Hunter hem PvP'de hem de Pve'de döktürebiliyor.Roguelar ise tamamen traş olmuş bir class.Catadaki asaletinden eser kalmamış.Monklar her zamanki gibi PvP'de iyiler Pve de iyi değiller.Kısacası şu MoP'dan beri Hunterlara ve Locklara baya bir rağbet var.En azından locklar MoP'a nazaran daha güçsüzleştirilmiş.300-400K Crit Chaos bolt atıyorlardı o zamanlar.

Buyur buradan da görebilirsin dengesizliği.

http://www.noxxic.com/wow/dps-rankings#685,real,1

• Peki kardeşim bilgilerin için Sağol sence Hunter meslek olarak ne kasim magede enc 700 jewel 700 Hunter mesleği ne olsun ve Hunter heirloom item nerede alabilirim magem ile birde bana Hunter kasıcam için tavsiyeler vermisin sana zahmet olmasa kardeşim sımdıden tekrar teşkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meslekler karaktere bir artı katmadıgından ne istersen onu seç , sadece parasal olarak bir etkileri var artık .
    ama benim gönlumde engineering in yeri ayrıdır . + sı zevki

ben bm oynamaktayım , tabiki agility en önemlisi , benim oyun tarzıma göre mastery ve sonrasında haste gelir .

cok uzun zamandır heirloom almadım ama guild vendorda ve SW de training dummy lere yakın bir yerde satıcısı vardı (gold ile alıyorsun ) . ayrıca darkmoon islan da da var herhalde yanlış bilmiyorsam ( token ile alınıyor onlar )

talentler her calssda aynı sayıda , hunter içinde bir farklılık yok . combat a göre , nasıl oynamayı sevdiğine göre pve mi pvp mi yapıcagına göre değiştireceksin zaten . cantanda herzaman talent ve glyph leri değiştirebilmek için olan kitaptan sirekli bulunsun . 200 e stackle dursun öyle , gerektiği zaman değiştirirsin

ama illa söyle dersen BM için

T1
    Posthaste - Disengage sonrası belirli süre hızlı koşmanı saglar , çabuk ulaşman gereken yerler varsa kullanırsın yada zevkine milleti geçmek için
    Narrow Escape - Disengage kulladıgında senin yakınındaki duşmanları oldukları yere sabitler pvp için iyi
    Crouching Tiger, Hidden Chimaera - Deterrence ve Disengage cooldown süresini azaltır daha sık kullanabilirsin . benim tercihimdir
    T2
    Binding Shot - yere bir ok atarsın etki alaında bulunan kişiler eger uzaklaşırsa stun yer kaç kişi oldugu önemli değil . area stun , benim tercihim
    Wyvern Sting - attıgın adamı 30 saniye uyutur ama vurursan geri uyanır .
    Intimidation - petin ile atabileceğin bir 3sn lik stun verr
    T3
    Exhilaration- 2 dk da bir %30 heal atabilirsin kendine petinide fuller
    Iron Hawk- pasif olarak %10 daha az zarar alırsın , geneldeki tercihim
    Spirit Bond- aktif petin varsa her iki saniyede bir %2 can alırsın , sürekli olarak zarar gördüğün , canının nerdedeyse hiç %100 u görmediği dövğşlerde işe daha çok yarıyor .
    T4
    Steady Focus - cobra shot ı ardı ardına iki kere kullanırsan 10 sn botunca %50 focusun daha hızlı dolar ( multi target dövüşlerde kullnanırım )
    Dire Beast- 15 sn boyunca yanında savaşıcak + bir pet çıkarır , pet her vurusunda sana +2 focus kazandırır , singel fight tercihim
    Thrill of the Hunt- %6 şansile sen her 10 focus harcadıgında aktif olur, aktif olunca sonraki 3 Arcane Shot, Aimed Shot veya Multi-Shot u 20 focus aza atarsın , biraz random olgugu için çok tercih edilmez
    T5
    A Murder of Crows- 15 sn lik bir DoT verir , pek kullanmıyorum ama dost süresi bitmeden düşman ölürse cooldownu resetleniyor bu yuzden bazı durumlarda baya iyi olabiliyor
    Blink Strikes - pet in belirli uzaklıga ışınlanabiliyor ve daha fazla hazsar verebiliyor - multi target tercihim
    Stampede- bütün petlerini salıyor yorsun - single target ve burst gereken fightl larda terciğim

T6
    Barrage- alıyorsun ama kullanmasını örgrenerek kullanıyorson , yanlış yerde kullanırsan karsındaki 90 derecedeki nevar ne yoksa ateş etmiş olursun ona göre .
    diğerlerini açıklamıyorum bile

T7
    Adaptation alıyorsun , pet ine extra özellikler ekliyor + daha fazla damage veriyor , bundada diğerlerinden bahsetmiyorum bile .

yazım lanlışlıkları için kusura bakma , servize yetişmem lazım :D
    usta değilim ama , yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

rotasyon olyı biraz sııntı , focus degerine göre değişir . önemli olan focusu hiçbirzaman tam doldurma , hiçbir zaman 0 a kadar bitirme . cooldownda olamayan skilli boş yere uzun süre bekletme kullan .

sonra biraz daha yazabilirim

iyi oyunlar

• Tamam kardeşim meslek anladım ama Ben Pve oyunucam ama Anladığım kadarıyla sen pvp oynuyorsun Pve Talent ve spec değişiklik gösterebilir galiba ben Sunuda sorim kafam karıştı agilty daha önemli Değilim doğru anladım ve leather giyiyor zaten Hunter bakalım yavaş yavaş kasmaya baslıcam heirloom bulursam birde tamamdır çok teşkürler elerine sağlık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaka gibi bu forum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bana yardımm edermisiniz?
    11 yıl önce açıldı
    Marangoz arkadaşlar yardım !
    7 yıl önce açıldı
    yardım edermisiniz
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.