Şimdi Ara

hunter pets

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende 2 tane pet var ayı ve domuz ben domuzdan kurtulmak ıstıom yerine baska hayvan alıcam ama nasıl serbest bırakıcaz bu domuzu

• bence kaplan al bi de kuru mama fln da al da kızmasın sonra domuzu nası bırakacagını bilmiyorum ama osmanguder yardım eder sana heralde hunter o da
  • ederim tabi stable masterdan yanında tasıdıgın hayvanı domuz yap sonra onun hp barının ustunde(resminin ustunde) sag tıkla abondan de sonsuza dek kurtul ayrıca domuzdan uzak dur zırt pırt yemek ister çileden cıkarsın) pvpde ayı olurmu ? bence olmaz pve de kaplan olurmu(pvpde en uygunudur kediler) kesinlikle olurhttp://petopia.brashendeavors.net/ burayı baya kurcala kosma hızı yuksek atagı hızlı olan bişey bul(1,3 veya hızlısı olsun) sonra talent beast master git . seni gormeyecek bi yere cek hunterı kullan eye of beasti gonder magein yada prinin ustune(sen kulalnıyosun tabi) petle cebellesmesini izlemek cok zevkli oluyor(eye of bitene kadar %30-40 hpsini indirebilirsin)warlocka gondereyim deme pet geri gelmez

• coook yardımcı olsun coook saol
  • osman mage e gittigi vakit o mage i yermi o pet?? yada warlocka gittigi vakit geri gelmezmi neden?

cok guldurdun beni burda sagolasin...demek pet mage gider yuzde 40 ini yer ama warlocka gidince geri gelemez ha ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotine® -- 6 Eylül 2006; 0:49:22 >
  • valla eger mage mob kesiyorsa baya sert oluyor onun için (en azından mobu keserken dalıyorum o bitince arkasında zıplaya zıplaya vuruyorum adam alan atamıyor cunku bir suru aggroo cekecek o bana vuruyor ben ona (zaten amac kesmek değil milleti sinir etmek zaten o sekilde kesemezsin hele açık alanda olmaz zaten,ya mageler dusuk levelde zayıflar yada beast master olunca hayvanlar gercek bi hayvan oluyor) ama warlock oyle mi? 2 lanet cak sonra bi fear atkasından canı isterse bide instant sonra peti adrese teslim eder
  • osmanguder arkadasım ben bu hayvanı bulamadım ( Savannah Matriarch ) prtopiada haritada gosterilen yere gittim hep sırtlan aslan dınozor gibi hayvanlar var bu hayvar yok bi yardım et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 789456q -- 7 Eylül 2006; 18:57:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    14 yıl önce açıldı
    temple of elemental evil
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya sorma kaç leveldir broken toothu arıyorum bulamadım bende vazgectim onlar rare oyle canım sıkıldı gidip sunu tamleyeyim diye gidemezsin bu turlere adamlar 3-4 gun boyunca o bolgede bekliyor eger boyle bişey denk gelirse ben eğitilmiş petimi hiç dusunmeden abondon derim(gerekirse tabi)
  •  hunter pets

hunter pets

eu-drak t'hul / amboleos

• beyler cok saolun sonunda buldum hayvanı
    bir tepenin etrafında surekli dolastım megerse tepenin ustundeymş

cooook saol senin verdigin sitenin yardımı ile buldum
  • amboleos kardes mukemmel bizde ayı var bide cat var 20lvl ezigiz senin gibi lvl60larda dolasmıyoz
  • Ezik?Ne demek herkes zamanında lwl 20 olmustur.
  • ezik nedir sorarım size(felsefe yapıyoz bakmayın su halime)
    ezik knight online ve wowu bir sureliğine oynamıs ve ko>wow gorusunu savunan kişidir

wowda eziklik olmaz bence wow oynamaya başlayan insan eliteliğin kapılarını aralamıstır zaten
  • işte wowcular budur silkroad knight oyuncuları gibi hain degiller harbi adamsınız

ben bu petin ismini nasıl degistirce cat, bear die isim olurmu yaaa
  • gene abondon edeceğin menüde 1 kerelik olmak uzere rename var ordan değiştirebilrsin ama iyi dusun tekrar değiştirme sansın olmuyor
  • abondan derken ???
  • petin resimde sag tıkla menu açılıyor onu diyorum
  • avcı osaman kardeş verdiğin pet sitesinde söyle bir kısım var;
    "Most pet skills, however, are learned by taming a creature who already knows that skill. To learn a pet skill from the wild you need to stable your regular pet, go out and tame a pet that knows the skill you want, and fight with it until you get a text message that you have learned the new skill. Sometimes this happens immediately, sometimes only after several battles. Many hunters believe you can learn a new skill faster if you melee in close proximity to the animal you are learning from. I also feed the pet until it is "green-happy" though it is unknown whether that also helps. Once you have learned the new skill, it is safe to abandon the creature (unless you want to keep it as a permanent pet). "

Butada sanırsam istedigimiz pet spell ini öğrenmek için başka bir pet olup o spell i bir süre kullanıp öğreniyormuşuz. tam olarak anlamadım bu işi ben, 2. chara açacam yakında hunter olacamda ön bilgi hazırlıyom

• o soyle sen ana petinden menmunsun ama diyelim bite yeni rank alma levelin geldi ve dısardaki bi hayvanda bu var o durumda stable mastera koy peti git o yeni ranka sahip olanı tamele onla 10 dk falan oyna(bazen 2sn sonra ogrenirisn) onune gelen yaratıgın ustunde bite kullan bi sekilde sana geciyor o skill sonra o gecici petle yollarını ayır stabledan al ana petini ona ogret bu kadar basit
  • vayy ne güzel taktik. sevdim bunu sagol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.