Şimdi Ara

Humble Paradox Bundle! 6 oyun 1$ + Crusader King II-Magicka 5.80$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.815
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.humblebundle.com/weekly

Humble Paradox Bundle! 6 oyun 1$ + Crusader King II-Magicka 5.80$

125$'lık The Big Kahuna Package içeriği:

http://steamdb.info/sub/31108/#section_apps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boffin -- 29 Ağustos 2013; 21:21:06 >

• Tüm oyunlar için 125 $ fazla değil mi ya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inmydarkesthour -- 29 Ağustos 2013; 16:00:59 >
  •  Humble Paradox Bundle! 6 oyun 1$ + Crusader King II-Magicka 5.80$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nord Synthesizer -- 29 Ağustos 2013; 16:47:25 >
  • 1 dolara iyi bişeyler verseler bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksik Paradox oyunlarını tamamlasak bari ya. 2-4$ arası bir ortalama olacaktır bence.

5.80 olarak başladık ortalamaya, 1C satışı olur gibi düşünmüştüm. Crusader Kings II için alabilirim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassin2016 -- 29 Ağustos 2013; 21:11:24 >
  • magicka ve the showdown effect sahibi olarak ve 125$ veremeyeceğimi belirterek bu bundle da iyi bir oyun var mı?
  • Gordon Freedos kullanıcısına yanıt
    Bende de Showdown effect ve Magicka Full pack olarak var.

CKII için 5.80$ vermeyeceğim. Diğer 5 oyun için ise 1$ kesinlikle değer diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 5.81 verip aldım sadece belli sayıda satılırsa düzgün bir ek oyun gelir düşüncesiyle hayırlısı
  • bu seferki kampanya olmamış.
  • war of the rose fena bir oyun değil düşünülebilir
  • FTH - A F kullanıcısına yanıt
    sırf war of the roses için bile alınır diğerleri hakkında bilgimin olmadığını da not düşeyim.ayrıca yapımcı warband ı da yapanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro0090

sırf war of the roses için bile alınır diğerleri hakkında bilgimin olmadığını da not düşeyim.ayrıca yapımcı warband ı da yapanlar

Hayır sadece yayımcıları aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nord Synthesizer -- 30 Ağustos 2013; 0:55:23 >
  • Oyunların çoğunu ilk defa duydum yinede 1 dolara orjinal oyun veriyorlar alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar humble bundle'ın yeni pakedinde crusader kings 2 var.bu oyun 14 şubat 2012'de çıktı.malum yerden indirip hep oynamıştım ama orjinalini almayı çok istemiştim,çünkü hakkettiğini düşünüyodum.bu oyunu bana hediye edecek babayiğit var mı acaba hani alıp da oynamayacak olan varsa ?

ciddi ciddi hiç bu kadar istememiştim ya,hani sırf benim için pakedi alın demiyorum zaten kimse almaz da,alıp da crusader kings 2'yi oynamayacak arkadaş varsa ve bana yollarsa bol bol dua alır
  • Paketi alıp daha önceden magicka sahibi olan varsa bana atabilirse sevinirim, çok sevdiğim oyunlardan biridir ama orijinal olarak yok malesef
  • oyunlar nasıl biri bilgi verebilir mi?Hepsi strateji mi türkçe yamaları var mı?Grafikleri nasıl?Almaya değer mi?
  • Beyler en sevdiğim oyunşirketinin humble bundleı kesin alın bütün oyunlar şahane zaten paradoxun hangi oyunu kötüki?Beyler hele şu leviathen harbiden nasıl duyulmamış anlamadım arkadaşlarınınızla oynayın çok zevkli bir oyun.
  • @Lithium
    @SenJi

SenJi'nin de dediği gibi harika oyunlar var.Özellikle CK2 hayranıyım ama orjinalini alamıyorum maalesef şuan.Halbuki param da var,ama ininal karta yüklemeye üşeniyorum.En yakın yükleme yeri bizden 20-25 dakika uzakta.Hasta olmasam direk çıkıp yüklerim,ah ulan ah...Umarım şu bundle bitmeden hastalığım geçer ya..Ben çıldırırım bu oyunu orjinal alamazsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

@Lithium
    @SenJi

SenJi'nin de dediği gibi harika oyunlar var.Özellikle CK2 hayranıyım ama orjinalini alamıyorum maalesef şuan.Halbuki param da var,ama ininal karta yüklemeye üşeniyorum.En yakın yükleme yeri bizden 20-25 dakika uzakta.Hasta olmasam direk çıkıp yüklerim,ah ulan ah...Umarım şu bundle bitmeden hastalığım geçer ya..Ben çıldırırım bu oyunu orjinal alamazsam

Hocam eğer paketi alırsan bana mesaj at ordaki mükkem l oyunalrı birlitke oynuyalım zaten bu oyunda birde arkdaş buldunmu o ciklet fiyatından çok daha para ettiğini anlarsın.Bu arad abende büyük bir ck fanıyım hele c 5 rezaletini görünce ck 2 en iyiler arasında olduğunu kolaylıkla söyliyebilirm.He civilazation 5 te iyi ama adamlar sırf para kzanabilmek için onun zatne olması gereken şeyleri gidip insanlara ek paket olarak hemde 40-50 doalrdan satıyorlar ayıp yani zatne onun içinde olması lazım onun eksikleri hatalarını para verek düzeltiyorlar ayıp yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

@Lithium
    @SenJi

Hocam eğer paketi alırsan bana mesaj at ordaki mükkem l oyunalrı birlitke oynuyalım zaten bu oyunda birde arkdaş buldunmu o ciklet fiyatından çok daha para ettiğini anlarsın.Bu arad abende büyük bir ck fanıyım hele c 5 rezaletini görünce ck 2 en iyiler arasında olduğunu kolaylıkla söyliyebilirm.He civilazation 5 te iyi ama adamlar sırf para kzanabilmek için onun zatne olması gereken şeyleri gidip insanlara ek paket olarak hemde 40-50 doalrdan satıyorlar ayıp yani zatne onun içinde olması lazım onun eksikleri hatalarını para verek düzeltiyorlar ayıp yani.

üstad sen civ 5'e laf atmışsın oyundan kısıp ek paket çıkartıyorlar,onları da parayla satıyorlar diye ama ck2 bu konuda civ5'ten daha kötü.neredeyse her ülke için farklı bir dlc çıkardı adamlar.müslümanlarla oynamak için farklı,yok paganlarla oynamak için farklı,yok eski krallarla falan filan.15-20'ye yakın dlc'si var ck2'nin

umarım hemen iyileşirim de alabilirim ya,gerçekten orjinal almayı çok isterim oynamayı falan...burada yazmıştım elinde fazladan olan varsa yollayabilir mi diye ama ses seda yok.ah be ck2 ah :(

ayrıca o kadar deliye bağladım ki,hangi oyunu alacağımı şaşırıyorum.bildiğin deli gibi strateji fırtınası var.crusader kings 2 mi alsam,europa universalis iv mi alsam,company of heroes 2 mi alsam,total war : rome 2'mi alsam...amma oyun çıktı bu sene ya,stratejiye doyduk valla.gerçi crusader geçen sene çıktıydı ama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.