Şimdi Ara

Humberto Suazo her an bitebilir !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray, artık noktalamak istediği santrfor transferinde ağırlığı Humberto Suazo'ya verdi. Valencia'da kadroda düşünülmeyen Fernando Morientes için yaptığı girişimlerden olumlu bir sonuç alamayan sarı-kırmızılı yönetim, Şili Milli Takımı'nın en büyük hücum gücü olan 26 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak için iyice hızlandı. Ülkesinin en popüler ekibi olan Colo Colo'da tavan yapan kariyerine halen Meksika'nın Monterrey takımında devam eden Humberto Suazo'nun, birçok Güney Amerikalı yıldızı gibi şansını Avrupa'da denemek istemesi Galatasaray'ın şansını yükseltiyor.

• Kaynak?

Ya şu Colo Colo'da Nicolas Millan var. Ah bi alsalar
  • Coca Cola mı
  • ya ben bu adamı 1-2 defa izledim. Pek ahım şahım biri degil.
  • http://www.youtube.com/watch?v=gPmb6Nj9rfI

Bu adam mı yaw? Süpere benziyo. Frikik bile atıomuş. Alalım biz bunu
  • geç kalındı önceden devreye girilmeliydi.adam harika komple bir golcü.avrupa da kulüpler sıraya girmiş durumda bu oyuncuyu almak için.
  • evet cémo o adam.

bu arada süper bi bilgi ; bu adam geçen sene DÜNYA GOL KRALI olmuş yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Bologna - Fiorentina ne olur ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan 25 yaşında falan heralde. Stili Ronaldo'ya benziyo. Vücut yapısı bile aynı.

Alalım biz bu adamı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cémo

Şuan 25 yaşında falan heralde. Stili Ronaldo'ya benziyo. Vücut yapısı bile aynı.

Alalım biz bu adamı.

hocam kesinlikle ya. benim de görünce aklıma ronaldo geldi

bence bu adam kaçmaz,bize ilaç olacak adam bu adamdan başkası değil
  • quote:

Kaynak?

herhalde fm falan oynuon benm bildigim millan 16 yasında döverler onu burda
  • evet bencede alalım Humberto Suazo yu.

ben bu oyuncuyu Cop America da izledim iyi oyuncuya benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkblaziken

quote:

Kaynak?

herhalde fm falan oynuon benm bildigim millan 16 yasında döverler onu burda

Evet 16 yaşında. Yol yakınken bonservisini almak lazım.

• la o adamı ben fmde aldım nicolas milan bide bi adam daha vardı adını unuddum kolombiyalı adı çok uzun oda muthis bisi oda 16 yasinda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZGMANCO123

la o adamı ben fmde aldım nicolas milan bide bi adam daha vardı adını unuddum kolombiyalı adı çok uzun oda muthis bisi oda 16 yasinda

cardenas mı dicem ama o 16 değildi heralde

Ulan hiç mi fm oynayan yönetici yok

Bari şu Ogan önerse bizim yöneticilere forvet ya.

• Süper adammış yav, alsak keşke
  • quote:

Orjinalden alıntı: _şehitler ölmez_

Galatasaray, artık noktalamak istediği santrfor transferinde ağırlığı Humberto Suazo'ya verdi. Valencia'da kadroda düşünülmeyen Fernando Morientes için yaptığı girişimlerden olumlu bir sonuç alamayan sarı-kırmızılı yönetim, Şili Milli Takımı'nın en büyük hücum gücü olan 26 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak için iyice hızlandı. Ülkesinin en popüler ekibi olan Colo Colo'da tavan yapan kariyerine halen Meksika'nın Monterrey takımında devam eden Humberto Suazo'nun, birçok Güney Amerikalı yıldızı gibi şansını Avrupa'da denemek istemesi Galatasaray'ın şansını yükseltiyor.

Doğruysa Haziran 2007'de FC Monterrey'e 5 milyon dolara transfer olduğu yazılıyor internette. Bir ay sonra niye satsınlar adamı?.. Sallama haber büyük ihtimalle...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ZGMANCO123

la o adamı ben fmde aldım nicolas milan bide bi adam daha vardı adını unuddum kolombiyalı adı çok uzun oda muthis bisi oda 16 yasinda

cardenas mı dicem ama o 16 değildi heralde

Ulan hiç mi fm oynayan yönetici yok

Bari şu Ogan önerse bizim yöneticilere forvet ya.

evet o cardenas o da züper bide fmde emre köroğlu ile irfan başaran var onların profilide manyak bide humberto gelirse süper olur iyi isler yaparsa baya iyi bi paraya satarız borcları kaparız

• İşin komik tarafı Fm'de aldığım adamları Galatasaray'da alıyo, Fm'de aldığım ilk oyuncu Linderoth oluyordu, 1.3milyon bonservisi, 3milyona falan anlaşıyoduk. oda garanti kabul ediyodu, mental çılgını Linderoth'u artık transfer etmeme gerek kalmıcak
    Lincoln'de geldi orta saha süper, Arda'yıda iyi yaparlarsa, bide forvete yıldız gelirse Fm'de Avrupa şampiyonu oluruz. Lig başladımı 6 sene üstüste şampiyon oldum 2 defa yarı final 2çeyrek final oynadım şampiyonlar ligin napsam netsem şampiyon olamıyodum. Bu kadroyla çok umutluyum.
  • Souza'nın Kupa Amerika'da attığı aşırma gol gerçekten görmeye değerdi. Klasını kanıtlamış bir oyuncu, takımda görmek çok isterdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOD32

İşin komik tarafı Fm'de aldığım adamları Galatasaray'da alıyo, Fm'de aldığım ilk oyuncu Linderoth oluyordu, 1.3milyon bonservisi, 3milyona falan anlaşıyoduk. oda garanti kabul ediyodu, mental çılgını Linderoth'u artık transfer etmeme gerek kalmıcak
    Lincoln'de geldi orta saha süper, Arda'yıda iyi yaparlarsa, bide forvete yıldız gelirse Fm'de Avrupa şampiyonu oluruz. Lig başladımı 6 sene üstüste şampiyon oldum 2 defa yarı final 2çeyrek final oynadım şampiyonlar ligin napsam netsem şampiyon olamıyodum. Bu kadroyla çok umutluyum.

Ergün'ün ve Mondi'nin gitmesi kötü oldu ama en iyi oyunculardı fm'de.Bu Suazo'yu copa amerika'da izledim.Çok iyi bir futbolcu,Brezilya'ya çok feci gol atmıştı ama alamayız biz bunu kanımca,çünkü birçok Avrupa klubü onu istiyor

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.