Şimdi Ara

Hulku iyi bilenler bir bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba konuyu en iyi sizin anlayabiliceğinizi düşündüm şimdi bizim Yeşil Hulkumuz varya birde bunun dışında Gri ve Kırmızı renkte Hulklar var bunların Yeşil Hulktan ne değişikliği var ?

Özellikleri ne ve bunun dışında başka Hulklar varsa yani başka renkte onlarında değişiklik ve özellikleriyle rengini söylerseniz çok sevinirim bir anda çok merak ettim

• Selam,

Gri Hulk aslında ilk Hulk'tur. Baskı tekniğinin sorun yaşattığını fark edene kadar Hulk Gri idi. Sonraları baskıda kolaylık sağlayacağından yeşile dönüştürüldü. Ara ara karşımıza çıkan aslında ya alt benlik-kimlik olanı oluyor ya da nostalji olsun diye renk değiştiren yeşilin kendisi.

Kırmızı ise 2008 yılında çıktı ortaya. Kim olduğu uzun süre saklandı ve Marvel evrenini dövdü geçti. Sonunda onun Hulk'u öldürmeye çalışan General Ross olduğu ortaya çıktı.

Bir de Mavi Hulk vardı onu da ben ekleyeyim :) Marvel evreninde ortalıkta dolanan bir Captain Universe var. Kozmik bir güç. İstediği kahramanın içine girip onu tanrısal düzeyde güçlendirir. İşte Hulk'un içine girdiğinde ortaya Mavi Hulk çıkmıştı.

Karışık mı :) İşte kendileriyle dalga geçtikleri bir karikatür:

• Peki bu Sentry dediğiniz şahıs kim hani en güçlü Kahraman gibi birşeymiki onu yenermi diye kıyaslıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: TechBro

Peki bu Sentry dediğiniz şahıs kim hani en güçlü Kahraman gibi birşeymiki onu yenermi diye kıyaslıyorsunuz ?

Marvel deki en güçlù Süper Kahraman Sentry dir.

Yanlış en güçlü olan One Above All araştırma ile sabittir
  • gri hulkla kırmızı hulkun normal hulktan farkları daha güçsüz olmaları ve gri hulk normal hulkun ilk hali olmasına karşılık kırmızı hulk normal hulkun yani bruce bannerın oğludur.
  • Blue Hulk - Captain Universe: Captain Universe marvel'ın sonsuz güçleri olan evrensel bir gücüdür. Belli bir bedene rastlamadım. İçine girdiği kişiye muhteşem güçler veriyor ve onun vasıtasıyla dünyayı v.s. kurtarıyor. Bilka yayınlarından çıkan Örümcek Adam'da rastlamıştım ilk kez. Uçan, ışın çıkaran, ağlarından dev eller yapabilen bir spidey harikaydı. Hulk da bu şekilde maviye dönüşüyordu ama öyle kalmıyor. Tek sayı mı ne. Benim en sevdiğim Captain Universe'in Spidey'in yengesinin içine girip evren kurtarması olayıdır :O) Hey allahım

http://en.wikipedia.org/wiki/Captain_Universe

Hayır :) Red Hulk Hulk'un oğlu değil en büyük düşmanı general Ross'tur http://marvel.wikia.com/Red_Hulk_(Thaddeus_Ross)

Sentry... Kendisi bir Superman çakmasıdır aslında. Gerekli Şeyler'in bastığı New Avengers dizisinde hikayesi anlatıldı. Okumanızı tavsiye ederim.

• Kırmızı Hulk'un kaba gücün yanı sıra güç emme ve kullanma yeteneği de var. Isı mı ne yayıyor ve generalin strateji zekasına sahip. Hulk'tan güçlü diye geçiyor kayıtlarda. Nasıl dönüştüğünü bilmiyorum. Ross daha önce de öldü denilip dirilmişti. Bu sefer Ross; yine Gerekli Şeyler'in bastığı muhteşem Planet Hulk'un devamı olan ve bizde satışlar az diye maalesef basılamayan World War Hulk'un sonunda daha önce yürütülen bazı deneylere maruz kalmış v.s.

Bir süre kimliği gizli dolanmıştı ortalıkta. O sayıların bir kısmını okudum. Önüne geleni dövüyordu Red Hulk. Bir yerde de Silver Surfer'in güçlerini mi ne emiyor kullanıyordu.

Oy oy oy yani... Yalnız Kırmızı She-Hulk olduğunu duyduğumdan beri açıp bir daha Hulk okumadım onu belirteyim :O(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: croplatform

Blue Hulk - Captain Universe: Captain Universe marvel'ın sonsuz güçleri olan evrensel bir gücüdür. Belli bir bedene rastlamadım. İçine girdiği kişiye muhteşem güçler veriyor ve onun vasıtasıyla dünyayı v.s. kurtarıyor. Bilka yayınlarından çıkan Örümcek Adam'da rastlamıştım ilk kez. Uçan, ışın çıkaran, ağlarından dev eller yapabilen bir spidey harikaydı. Hulk da bu şekilde maviye dönüşüyordu ama öyle kalmıyor. Tek sayı mı ne. Benim en sevdiğim Captain Universe'in Spidey'in yengesinin içine girip evren kurtarması olayıdır :O) Hey allahım

http://en.wikipedia.org/wiki/Captain_Universe

Hayır :) Red Hulk Hulk'un oğlu değil en büyük düşmanı general Ross'tur http://marvel.wikia.com/Red_Hulk_(Thaddeus_Ross)

Sentry... Kendisi bir Superman çakmasıdır aslında. Gerekli Şeyler'in bastığı New Avengers dizisinde hikayesi anlatıldı. Okumanızı tavsiye ederim.

halla halla ben oğlu diye biliyordum.eğer general rossa hulku durduramadığından red hulk oluyor değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: The İncredible Hulk
    halla halla ben oğlu diye biliyordum.eğer general rossa hulku durduramadığından red hulk oluyor değil mi?
    Hulk'un yine Planet Hulk'da doğan iki oğlu var. İkiz oldukları ortaya çıktı.

Skaar ve Hiro-Kala

Skaar

Hiro Kala

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.