Şimdi Ara

Hükümet mısır çiftçisini nasıl sevdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
126 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Reform dediğin şey de paso yeni vergi türlerini açıkladılar, seveyim böyle reformu ben.

Halkın yararına insan gibi bir değişiklik var mı? Adam geçmişe dönük veri alımı falan açıyor..

Sen önce vergisini affettiğin haramzadelerden affettiğin vergileri toplasana ulan..

Youtuber'ları bile marazlıyorsun da bu insanlardan niye vergi sormuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 14 Mart 2021; 21:21:25 >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Çok güzel bir "sssevme" icraati olmuş mısır çiftçileri güzel hissediyordur herhalde "sssevilmeyi" sadece bunun gibi icraatler olsa bir şey demeyeceğim adamların neler yaptıklarını bi bilseniz

Hiçbir siyasi kuruluş ilgimi çekmemektedir. Kişilerden çok kişiye önem veririm. Dini, dili, ırkı ayırt etmeksizin bu ülkeye katkısı olan herkes yüreğimdedir. Bir damlayı dahi hak yolda kullanmayanlar hedefimdedir. Sadece vatan için ölünür.
  • maaşlı chp trolünün boş postu haber sahibi ve birsürü insan o tweete gerekli yanıtları olayın gerçeği göstermediğini yazmış ama forumdaki paralı troller birbirlerini çoşturuyor.

Orijinalden alıntı: Jquair

maaşlı chp trolünün boş postu haber sahibi ve birsürü insan o tweete gerekli yanıtları olayın gerçeği göstermediğini yazmış ama forumdaki paralı troller birbirlerini çoşturuyor.

Başlık sahibi baba harçlığı ile geçinen bir troll falan ama ben twittera baktım, adam gibi verilmiş cevap göremedim.

Rica etsem paylaşır mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A350 XWB

Çiftçiler gene koşa koşa malum partiye oy verir.

Köydekilerin yarısı emekli . Emekliler genelde AKPlidir köyde oranı fazla olunca oy oranı da fazla oluyor... Birde 2008öncesi emeklilik sisteminden pirim ödeyenler şanslı yeni biri 1000 lira sgk pirimi ödüyorsa onlar yarısını ödüyor

İkinci bir husus bu sene için açıklanan mısır alım fiyatı 1325 TL idi. Bu rakam danelik mısır eken çevremdeki birçok çiftçinin yüzünü güldürmese de beklentilerini karşıladı. Bunun yanı sıra süt işindeyim, bakanlığın 2,80 TL olarak açıkladığı sütü gidip de 4 TL'ye satamazsın, kimse almaz. Anca satacağın maksimum rakam 3 TL'dir. TMO'nun vatandaştan 1700 TL'ye mısır aldığını daha yeni duyuyor ve sanmıyorum, bunu araştıracağım.

Aynı zamanda gümrük müşavirliği yapıyoruz, üç limana baktığımız şubelerimiz ve çalıştığımız onlarca ihracatçı firma var.

Birçok çiftçinin işleri bırakması ve değerlendiremediğimiz tarım arazilerimizden ötürü bazı hububatlarda yeterli ürüne sahip değiliz. Örneğin özellikle Rusya'dan ülkemize ciddi anlamda makarnalık sert buğday girişi var. Yalnız bu buğdaylar çiftçiyi baskı altına almak için ülkeye girmiyor, üretici tarafından makarna olarak işlenip dünyanın dört bir yanına Japonya'dan tutun Togo, Angola gibi adını belki duymadığınız afrika ülkelerine ihrac ediliyor. Bu noktada ne yapmak lazım, çiftçinin yüzünü güldürüp ekilen arazilerimizi artırmamız lazım, ektiğimiz arazilerde ise verimi artırmaya yönelik teşviklerde bulunmamız lazım.

Ben bunları her koldan işin içinde olan biri olarak yazıyorum. Evet, çiftçi hakettiği değeri görmüyor ama kazanmıyor da değil. Kazanıyor ancak kazandığı, çektiği rezilliğe, uğraşa, strese değmiyor. Şu an işletmemize hak ettiği rakamı teklif eden olursa ceketimi alıp çıkacak moddayım. Çiftçiye verilen desteklerin artırılması ve devlet tarafından üretici politika güdülmesi lazım.

Bu haber başlığının yanlışı yansıttığını ve buna da hiç şaşırmadığımı düşünüyorum. Ha şunu da belirteyim, ben bu iki tarafın da destekçisi değilim hele ki fanatik taraftarlarından nefret ederim, çünkü bunların gözleri kör olmuştur birbiriyle didişmekten. İnsanları manipüle etmesi çok kolay, o yüzden her duyduğunuza araştırmadan veya işin içinde olan birine danışmadan kulak asmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rukA_m -- 15 Mart 2021; 9:23:55 >

• bu bilgi yalanlanmış aynı twitin altında.
  • Bu milleti esnafin eline birakırsan anamızı aglatir, bravo hükümete

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.