Şimdi Ara

hukukta YATAY GEÇİŞ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakadaşlar hukukta yatay geçiş hakkında ne biliyosunuz? kırıkkale iö yü kazansam konyaya geçme şansım nedir? ilk sene notları yüksek tutmak zor mu? lütfen ona göre kırıkkaleyi yazcam :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardımmmm

• bildiğim kadarıyla zor :) sanırsam yatay geçeceğin üniversiteyede bağlı :) zaten hukuk zor bir bölüm. birde yatay geçişi düşününce ooooo :) burda bir atasözü devreye giriyor hamama giren terler :D
  • bende hukuk yahut psikoloji seçip yatay geçiş yapmayı düşünüyorum :D kolay gele bize ne diyelim :D
  • ya orası öyle ama yazdım artık kırıkkaleyi bakalım :/
    başka bilgisi olan yatay geçiş hakkında cevap versin lütfeeen.
  • Zordur. Ikıncı ogretımden bırıncı ogretıme gecmis yapamazsın ayrıca,.anca Selçuk ıkıncı ogretıme basvurursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Zordur. Ikıncı ogretımden bırıncı ogretıme gecmis yapamazsın ayrıca,.anca Selçuk ıkıncı ogretıme basvurursun

anladım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tıp yatay geçiş
    3 yıl önce açıldı
    Tıp Yatay Geçiş
    3 yıl önce açıldı
    Eczacılık yatay geçiş
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sebnem9975 kullanıcısına yanıt
    hukuk sonunda kpss var eğer ankara istanbulda okumuyorsa gerisinde markanın bir önemi yok bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerhaluk

hukuk sonunda kpss var eğer ankara istanbulda okumuyorsa gerisinde markanın bir önemi yok bence :)

kırıkkaleyi sıf ailem istediği için yazıyorum onlar şehri önemsemiyor ama ben hiç istemiyorum o şehirde okumak çünkü berbat bi yer biliyorum; onlara göre hukuk olduğu için okunabilir. ben de konyaya geçmek istiyorum en azından kırıkkaleden daha iyi olduğu kesin..
    istemediğin yerde tabikide okuma :) zaten ilk tercihler şehre göre yapılır bu bir kuraldır :)
  • quote:

istemediğin yerde tabikide okuma :) zaten ilk tercihler şehre göre yapılır bu bir kuraldır :)

artık yazdım..............
    değiştirebilirsin :) kaç tercih yaptın ? :) hacettepe yazdın mı :D
  • quote:

değiştirebilirsin :) kaç tercih yaptın ? :) hacettepe yazdın mı :D

yazdım tabi kırıkkalenin altında hacettepe 9 tercih yaptım. kırıkkale 5, hacettepe 6. tercih. şuan değiştirilmiş hali bu ekledim kırıkkaleyi. tam da bin kişi var gecen sene kapattığı sıralamayla aramda :D belki hacettepe gelir mutlu olurum :D
    bana geliyorda korkuyorum geleceği hakkında :D benimde psikoloji aşkım gelse :(
  • quote:

bana geliyorda korkuyorum geleceği hakkında :D benimde psikoloji aşkım gelse :(

https://store.donanimhaber.com/78/e2/14/78e214faf68eaba436b5937d19ea5029.png
     hukukta YATAY GEÇİŞ???

güzel gönlünden ne geçiyor ? :D hacettepe ise bence onu başa yaz :D
    En yüksek ortalamayi 1.sinifta yaparsin buyuk ihtimalle. Diger siniflara gore daha rahattir birinci sinif ama yatay gecis yapmak o kadar kolay degildir cok umut baglama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.