Şimdi Ara

Hukukla ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
6
Favori
6.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marmara hukukta 1.sınıf öğrencisiyim. Eğer hukuk düşünenler varsa veya okulu düşünenler varsa yardımcı olabilirim. Ve evet marmarada zor soruyorlar :'))

Böyle bi başlık açmayı hep hayal ettim gerçekten de havalıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalkülüslüDiferansiyel -- 10 Temmuz 2021; 10:45:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hukuğu bitirip ne yapmayı düşünüyorsun? avukat, hakim-savcı?

• EnGereksizNick E kullanıcısına yanıt
    Hakim-savcı olmak üzerine zamanında çok düşündüm yolumu bile çizdim. Fakat hayat bana hep istediğimden farklı şeyler sundu. O yüzden şu an fark etmiyor benim için. Tabii gönlüm hakim-savcı olmaktan yana ama bilirsiniz bu işler bir noktadan sonra kader kısmet.

• Profilindeki karıya hastayım

• Derslere katılım zorunlu değil diye bir şehir efsanesi var hukukta bu doğru mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Areyouradyo kullanıcısına yanıt
    Çoğunda öyle. Bazılarında belli bir sınır var. Mesela benim okulumda sınır yok. 4 sene boyunca gitmesen bile bir sorun olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalkülüslüDiferansiyel -- 10 Temmuz 2021; 13:20:14 >
  • Allah kurtarsın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Avukatlık düşünmeyin derim zaten bölüm bitip staj yapmaya başlayınca dediğimi anlayacaksınız.hazırda çalışacak bürosu olan kendini köle gibi kullanmaycak,yetiştirecek tanıdığa,çevreye sahip olanlar hariç.hakim,savcının saygınlığı avukatlıkta malesef yok.hakim savcı olmak için hem sınavda yeterli puan alacaksınız hemde malesef bazı bağlantılarınız olacak.kıscası okuması gayet keyifli ama sonrası tam bir hayal kırıklığı.

• Asahisan kullanıcısına yanıt
    O kadar doğru ki maalesef

• Up

• hocam ilk 10k icin özel mi devlet mi tercih edilmeli örneğin 8k kadir has
    10k dokuz eylül hangisini etmeliyiz

• rosalindaa13 R kullanıcısına yanıt
    Kadir hasın kadrosu eğitim kalitesi vb. hakkında bir fikrim olmadığı için yorum yapamayacağım. Başlık açıp sorarsanız çok daha sağlıklı olur sizin için. Açıkcası böyle bir durumda olsaydım devleti seçme eğiliminde olurdum. Ama özelin şartlarını da detaylı bir şekilde araştırırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalkülüslüDiferansiyel -- 10 Temmuz 2021; 16:29:13 >
  • Up

• Up

• Tercihlerden sonra hareket gelecek diye düşünüyorum

• Hocam niye hukuk tercih ettiniz? Bugün tercih döneminize dönseniz tercih listenizde bir değişiklik yapar mıydınız, hem üniversite hem bölüm bakımından? Daha farklı bir sıralama yapsaydınız peki?

Sınav öğrencisi değilim, sadece hukuk okuyan birisi olarak diğer hukuk okuyanların motivasyonlarını ve tercihlerinin ardındaki rasyoneli merak ediyorum.

• Daha iyi bir sıralama yapsaydım öncelikle ekonomi/işletme yazardım. Hukukun giderek saygınlığının azalması, eğitim kalitesinin düşmesi, mezun fazlalığı vb. etkenlerden dolayı bu 2 bölüme yönelmiştim. Tabii yine istediğim okul/bölümlerin gelmemesi durumunda hukuk benim için yedek plandı. Açıkcası hukuk okuduğum için mutsuz sayılmam ama istediğim bölüm/okulda şu an okuyor olsaydım daha mutlu olurdum :')

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalkülüslüDiferansiyel -- 11 Temmuz 2021; 12:25:23 >
  • Up

• Hukuk icin mezuna kalmaya değer mi yoksa eada 50.000-100.000 lik yer yazip oradan kpss filan mi yuruyelim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.