Şimdi Ara

Hukukcular gelsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunum var yeni ev aldım fotoğrafta olan yer arka balkonum ve o görünen yer Belediye projesinde yol olacak diye gözüküyor diğer blokta oturan komsularda izinsiz olarak balkonumun altini ve balkon acimi resimde görüldüğü üzere çevrelemis ve kendilerine ait bir alan haline getirip çeşitli sebzeler ekmis durumda uyarmama rağmen anlayissiz bir biçimde inatla bu olaya devam etmekteler ve ben balkonumun altinda böyle birşeyin bulunmasını istemiyorum kanunada aykiri olduğunu düşünüyorum çünkü kamuya ait bir alani izinsiz işgal edip kişi haklarinada tecavüz ediyorlar olay büyüyor ve sonu kötüye gidicek sinirlerime hakim olamicam diye korkuyorum bunu hukuksal yoldan nasıl halledebilirim ve haklı çıkma payım yüzde kaç ve imar veya fen islerinemi dilekçe yazmam gerekiyor bir yol gösterirseniz sevinirim konu ciddi ve kötü sonuclara gidicek gerçekten işi bilenler yazarsa çok sevinirim teşekkürler

Hukukcular gelsin lütfen

Hukukcular gelsin lütfen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Resimlerden pek anlaşılmıyor fakat adamların kendi arazileri ise yapacak bişey yok. Eğer devletin arazisi ise devlet yine birşey yapmaz sanmıyorum. Belediyeye hidip sorununu anlatırsan seni ilgili birim bilgilendirecektir. Genelde ülkemizde belediyecilik bittiği için yargıdan başka cevap alacağın bir mevki yoktur. Yani çözümü ancak yargı vasıtası ile alorsın diğer türlü rüşvet vs ister belediye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.