Şimdi Ara

Hukuk yazmayı düşünmemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı devlet üniversiteleri ve vakıf üniversiteleri tam burslular tutar gözüküyor.Ama ben hukuk okumak istemiyorum.Onun yerine siyaset bilimi veya uluslararası ilişkiler düşünüyorum.Sıralamaya yazık eder miyim ?

TMye geçerkende hukuk için geçmedim aklımda yurtdışıyla bağlantılı firmalarda çalışmak var.Açıkçası hukuk alanının yurtdışı imkanının daha kısıtlı olmasıda istememe sebebim.Yurtdışına çıkmakta istiyorum.

• Siralamn iyi hatta yazik edersin ama hayalindeki sey icin o siralamayla zor biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralaması yüksek olan herkes hukuku tercih etmiyor ki. Nerde başarılı olabileceğini düşünüyorsan oraya git bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunickonaltıharf kullanıcısına yanıt
    Lys'ye girmeden nerden biliyosun tutup tutmadığını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandal135

Siralamn iyi hatta yazik edersin ama hayalindeki sey icin o siralamayla zor biraz.

Forumda ilk defa yav he he diyorum o da sana denk geldi.Soma olaylarında kışkırtıcı mesaj yazan biriydin bu konularda da trollük yapma bari

• quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

Lys'ye girmeden nerden biliyosun tutup tutmadığını?

2013 lysde 30 yaptım dün akşam.Herhalde 15 inde - nete düşmem dimi

Tahmini olarak söylüyorum zaten sende mesajın altında birşey arıyorsun

Lys'ye evde girmiyoruz maalesef. Geçen yıl sınav anında 15 neti bırak 10 nete bile düşerdin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

Lys'ye evde girmiyoruz maalesef. Geçen yıl sınav anında 15 neti bırak 10 nete bile düşerdin.

Moralim bozuldu şimdi amaaaa

Moralin bozulmasın. Sınava hazırlıklı gir diye söylüyorum. Fazla rahat girersen senin için daha sıkıntılı olabilir. Zorluğa hazırlıklı olarak gir kolay çıkarsa zaten sıkıntı yok. Ama zor çıkarsa zaten zor çıkacak psikolojisiyle girdiğin için sınav anında afallayıp panik yapmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawm -- 5 Haziran 2014; 14:10:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.