Şimdi Ara

HUKUK TERCİH ETMEYİP TIP İÇİN KALMAK...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da okudugunuz üzere tıp için bir sene daha kalacam.. tm2 402 puanım var 6 7 tane hukuk fakültesi geliyor..yalnız tıp sevdam gitmeme izin vermiyor. sonuç olarak sınava 3. kez hazırlanıcam. bu arada aöl mezunuyum. mf3 beklediğimden çok çok daha kötü gelmiş(380).. benim gibi 3. kez hazırlananlar olsun, yapıcı eleştiri sunmak isteyen olsun veya ygs-lys ye girecek arkadaşlar burada sohbet edebiliriz...

• ilk ve son up.
  • forumun hepsi kazandı da bi ben mi kaldım ya.? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan2144

Başlıkta da okudugunuz üzere tıp için bir sene daha kalacam.. tm2 402 puanım var 6 7 tane hukuk fakültesi geliyor..yalnız tıp sevdam gitmeme izin vermiyor. sonuç olarak sınava 3. kez hazırlanıcam. bu arada aöl mezunuyum. mf3 beklediğimden çok çok daha kötü gelmiş(380).. benim gibi 3. kez hazırlananlar olsun, yapıcı eleştiri sunmak isteyen olsun veya ygs-lys ye girecek arkadaşlar burada sohbet edebiliriz...

Bir sene daha hazırlansan kazanacağının garantisi yok. Tıp zaten 6 yıl, Tus falan da var, işlerini yoluna koyman yaklaşık 10 yıl sürecek. Yaz hukuk'u 4 yıl sonra bak işine

• Eğer tıbbı çok istiyorsan, ailen de destek veriyorsa kalmanı öneririm. Umarım kazanırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. sene gözün kesiyorsa hazırlan derim istediğin bölüm tıpmış sonuçta yarın öbür gün geriye dönüp de pişman olma derim ama senin tercihin saygı duyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

quote:

Başlıkta da okudugunuz üzere tıp için bir sene daha kalacam.. tm2 402 puanım var 6 7 tane hukuk fakültesi geliyor..yalnız tıp sevdam gitmeme izin vermiyor. sonuç olarak sınava 3. kez hazırlanıcam. bu arada aöl mezunuyum. mf3 beklediğimden çok çok daha kötü gelmiş(380).. benim gibi 3. kez hazırlananlar olsun, yapıcı eleştiri sunmak isteyen olsun veya ygs-lys ye girecek arkadaşlar burada sohbet edebiliriz...

Bir sene daha hazırlansan kazanacağının garantisi yok. Tıp zaten 6 yıl, Tus falan da var, işlerini yoluna koyman yaklaşık 10 yıl sürecek. Yaz hukuk'u 4 yıl sonra bak işine

hocam haklısınız da tm ciler yanls anlamasn hukuk çok uzak değil zaten bana.. gçen sene de geliyodu edebiyat sınavına girmem yeterliydi 415 ygs 5 im vardı. bu sene de hiç çalısmadm girdim 402 tm2 aldm.. yarın öbürgün içimde tıp hevesi kalsn da pişman olaym istemiyorum..yoksa arkadaslarımın hepsi kazanırken bu heves ve hayalm olmasa kalmam zaten..belki de o puanı alma azmi veya kendni ispatlama isteğidir bilmiyorm ama bi sene daha kalmaya kesn kararlıym. yorum yapmıssn sağolasn :)) konu gidiyodu yoksa :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.YILA KALMAK YERİNE VAKIF TIP
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Who

Eğer tıbbı çok istiyorsan, ailen de destek veriyorsa kalmanı öneririm. Umarım kazanırsınız.

teşekkür ederim.. umarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: extra1903

3. sene gözün kesiyorsa hazırlan derim istediğin bölüm tıpmış sonuçta yarın öbür gün geriye dönüp de pişman olma derim ama senin tercihin saygı duyarım

gözüm kesiyor.. hevesliyim.. kendime de belki gereğinden fazla güveniyorum. bu sene hiç beklemedğim bir puan aldım.. beklentimin 60 70 puan aşağısıyla kapattım sezonu. ama seneye için tehlikeli geliyorum :) yorumun için sağol :)
  • vereceğiniz tavsiyeler, olmazsa olmaz kitaplar, iyi video hocalar, yapıcı eleştiriler.. bunları da bekliyorum. :)
  • hasan2144 kullanıcısına yanıt
    Icinde kalacağına bu kadar cok istiyorsan tekrar hazırlan bence en olmadi seneye yine hukuk yazarsin kazanabilecek durumdayim dedigin icin söylüyorum bunu. En azından icinde deneseydim acaba yapabilir miydim sorusu kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kal bence ama iyi çalış

tmci olmama rağmen bi ara ben bile tıp için kalsam mı diye düşündüm ama imkansız olurdu sanırım benimki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariikaktus

Icinde kalacağına bu kadar cok istiyorsan tekrar hazırlan bence en olmadi seneye yine hukuk yazarsin kazanabilecek durumdayim dedigin icin söylüyorum bunu. En azından icinde deneseydim acaba yapabilir miydim sorusu kalmaz

aynenn öyle hocam.. ben son bi kez şansımı denemek istiyorum.. seneye de ösym nin kapağında tekrar deneyiniz yazarsa yazarm hukuk fak. giderm.. hem bence ygs me bağlı olarak daha iyi fakülteler gelecektir.
  • quote:

quote:

aynenn öyle hocam.. ben son bi kez şansımı denemek istiyorum.. seneye de ösym nin kapağında tekrar deneyiniz yazarsa yazarm hukuk fak. giderm.. hem bence ygs me bağlı olarak daha iyi fakülteler gelecektir.

Hayırlısı olsun senin icin

• quote:

Orijinalden alıntı: mshn

kal bence ama iyi çalış

tmci olmama rağmen bi ara ben bile tıp için kalsam mı diye düşündüm ama imkansız olurdu sanırım benimki

kesinlikle imkansız değil.. gerçekten istekliyseniz prof olmaya kadar yolu var :)
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlısı olsun senin icin

teşekkür ederim :)

• hasan2144 kullanıcısına yanıt
    Hocam azim ve istek varsa sorun yok bende 95 liyim 1 sene daha kalacagim bende sayisal bitirdim liseyi temel yok diye bu sene TM hazirlandim PDR istiyordum aldigim puan yeterli degil seneye girmeyi dusunuyorum yazin matematik geometriyi halledersem erkenden fene baslayacagim olmazsa TM den devam hayirlisi olsun insallah kazanirsin basarilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MPower40

Hocam azim ve istek varsa sorun yok bende 95 liyim 1 sene daha kalacagim bende sayisal bitirdim liseyi temel yok diye bu sene TM hazirlandim PDR istiyordum aldigim puan yeterli degil seneye girmeyi dusunuyorum yazin matematik geometriyi halledersem erkenden fene baslayacagim olmazsa TM den devam hayirlisi olsun insallah kazanirsin basarilar.

kesinlikle katılıyorum.. sadece seni kısıtlayacak tek şey olumsuz önyargılarındır bunu belirtmek istedim.. onun dısında kimse tutamaz seni :) umarım sen de gönlünden geççeni kazanırsın.. görüşmek üzere. özelden görüşürz yine :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MPower40

kesinlikle katılıyorum.. sadece seni kısıtlayacak tek şey olumsuz önyargılarındır bunu belirtmek istedim.. onun dısında kimse tutamaz seni :) umarım sen de gönlünden geççeni kazanırsın.. görüşmek üzere. özelden görüşürz yine :)

Haklisiniz hocam istemek basarcaginiza inanarak calismak cok iyi olur motive olursunuz calistiginiz zaman daha verimli olur hakkimizda hayirlisi olsun gorusuruz

• Kardeş kazanamama ihtimalinde var onu söyleyelim sıkıntı olmasın sonra

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.