Bildirim
Hukuk Taban Puanları

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: fenerliyildiz
Ankara 449
İstanbul 440
Hacettepe 440
Gazi 431
Marmara 430
Y.Beyazıt 423
9 Eylül 420
Anadolu 417
Uludağ 415
Selçuk 414
Kocaeli 412
Akdeniz 411
Çukurova 410
İnönü 410
Erciyes 409
Gaziantep 409
Sakarya 407
KTÜ 405
Kırıkkale 402
Dicle 400
S.Demirel 399
Erzurum 398
Erzincan 396
Inşallah seneye dahada düşer.Bekle beni hukuk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
417 puanla anadoluya girdim şans bu olsa gerek :) -
bir sorum olacak hocam sizce bu puan düşüşleri hukuk fakültelerinin önemini düşürecek mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: mstfcgrygt
bir sorum olacak hocam sizce bu puan düşüşleri hukuk fakültelerinin önemini düşürecek mi ?
Puan düşüşleri etkilemez ama çok fazla mezun verir hale geldi hukuk fakülteleri.Ama avukatlık için de sınav gelecek büyük ihtimal.Bu durumda iyi bir eğitim almanız durumunda sıradan bir hukuk mezunundan sıyrılırsınız. -
quote:
quote:
bir sorum olacak hocam sizce bu puan düşüşleri hukuk fakültelerinin önemini düşürecek mi ?
Puan düşüşleri etkilemez ama çok fazla mezun verir hale geldi hukuk fakülteleri.Ama avukatlık için de sınav gelecek büyük ihtimal.Bu durumda iyi bir eğitim almanız durumunda sıradan bir hukuk mezunundan sıyrılırsınız.
peki şuan tm puan türünde hukuk fakültesinin rakibi olacak bölüm nedir (iyi üniversiteler de dahil) -
quote:
Bıktık.Yahu arkadaşım hukuk okuyanlar sonsuza kadar yaşamıyorlarya.Ne kadar kendini geliştirirsen o kadar büyük işlerin adamı olursun.
Uluslar arası ilişkiler ve siyaset bilimi
quote:
Orijinalden alıntı: FerhatERDOGAN
quote:
Bıktık.Yahu arkadaşım hukuk okuyanlar sonsuza kadar yaşamıyorlarya.Ne kadar kendini geliştirirsen o kadar büyük işlerin adamı olursun.
hocam şunu düşünmek lazım sıralamanın bu kadar düşmesi hayra alamet değil 30 binlere geldi sıralama ve kontenjanlarda her gün git gide artıyor benimde hedefim hukuk ancak ciddi manada çekinmeye başladım... -
quote:
quote:
quote:
Puan düşüşleri etkilemez ama çok fazla mezun verir hale geldi hukuk fakülteleri.Ama avukatlık için de sınav gelecek büyük ihtimal.Bu durumda iyi bir eğitim almanız durumunda sıradan bir hukuk mezunundan sıyrılırsınız.
peki şuan tm puan türünde hukuk fakültesinin rakibi olacak bölüm nedir (iyi üniversiteler de dahil)
Direk Boğaziçi diyeyim.Tabi hukuk fakültesinin avantajı hakim savcı avukat olabilmen.
-
O ne olmuş öyle ya. İçimde hafif bi pişmanlık oluştu. PDR yazmıştım. Akdeniz falan gelirmiş hiç tahmin etmiyordum :D -
sıralamalar nasıl peki? -
hakkımızda hayırlısı olsun hocam ancak dediğim gibi bu gidişat umarım 4-5 sene sonrasında patlamaz biliyorum hukuk hayatımızın her yerinde var ve hiç bir zaman bitmeyecek ama şunu da düşünmeliyiz ki diğer zamanlarda 10 bin rakip varsa avukat olarak artık 30 bin rakip var ve sürekli kendini güncelleyen, geliştiren insanlar bu meslekte başarı olacak ama dediğim gibi bu kadar rakibin olması zamanla rekabeti kızıştıracaktır -
Tipin da düşüyor, muhendisliginde düşmeyen meslek kalmadı. Böyle düşünürsek hiç bir mesleğe girmeyelim.
Sizce seneye bu şekilde mi olur yoksa kontenjanlar azalır ve puanlar/sıralamalar yükselir mi ? -
en yüksek puan kaç , birde puanlar düşük geldi gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X