Şimdi Ara

Hukuk okuyanlar burayaaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
5
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hukuk fakültesini gerçekten çok istiyorum. Biraz avukatlıktan sonra savcı olmak istiyorum. Bu konuyu açmamın sebebi hukuk okuyan abilerimiz,ablalarımız bölümlerinizden memnun musunuz, fakülteye girince pişmanlık yaşadınız mı? Kaç binle hangi üniversiteye yerleştiniz? Ygs ve lys sıralamanız neydi? Bu konu altında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesajım bulunsun.

• Savcımı olmak istiyosun? bak babam hakim yıllardır adliyeye girip çıkıyorum sana söyleyeceğim tek şey hayatını mahvedersin aklının ucundan geçmesin

• Sergraph kullanıcısına yanıt
    Neden öyle dedin hocam

• Sergraph kullanıcısına yanıt
    Neden öyle söyledin hocam? Merak ettim şimdi

• Pm

• Hukuk mu ?
  • Hee hukuk :d hayırdır hocam

• icra da yazı işleri müdürü savcıdan/hakimden daha rahat o kadarını söyleyeyim:)
  • 2017 Türkiye'sinde Hukuk okumak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

icra da yazı işleri müdürü savcıdan/hakimden daha rahat o kadarını söyleyeyim:)

Rahatlık değilde idealistlik var biraz işin içinde. Savcı olmanın vereceği hazzı başka meslek kolay kolay vermez bana :)

• Davan olursa avukatın olurum hocam

• SayısalAgırlıklı kullanıcısına yanıt
    Savcı ve idealist. Ahahahaha

Süründürürler olum sizi Türkiyede savcıyken ideallerini korumak falan hayırdir? Gotham citymi burasi Harvey Dent falanmısın? Boş hayallerde yaşayıp geleceğini heba etme uyarayım

Sen kimsin diyorsan babam Ankara hukuk mezunu Hakim

• quote:

Orijinalden alıntı: Matı Fulleyen adam

Süründürürler olum sizi Türkiyede savcıyken ideallerini korumak falan hayırdir? Gotham citymi burasi Harvey Dent falanmısın? Boş hayallerde yaşayıp geleceğini heba etme uyarayım

Allah razı olsun hocam içime su serptin valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Matı Fulleyen adam

Harbiden Allah razı olsun 😂😂😂

• SayısalAgırlıklı kullanıcısına yanıt
    Tam karar veremedim dalgamı geçtiniz ciddimi yazdınız. Eğer dalga ise iyilik yapıp sizi türkiyenin hukuk düzeni hakkında aydınlatayım...

• yazdıklarınızı okudum ve huğuğçu sen haklısın.

bu işin sonunda hayatını bok edersin veya etmezsin. belki içeri atarlar belki 'kaldırıyorum lan mahkemeleri bundan sonra kadılar olacak avugat mavugat yok' diyecek belki de zaten yapıldığı gibi yapay zekalar daha da gelişip işinizi elinizden alacak bunca avukat bolluğunda.

senin hayalin ne abi? bak ne güzel hayalin var bi tane. şu forumda günde kaç defa 'doktor mu olsam mars kolonicisi başı' mi minvalinde başlıklar görüyoruz. ben avukat olacağım diyorsun, savcı olacağım diyorsun. zorsa zor anasını satayım. hangi meslek kolay bu ülkede? say bana şu sınavla gideceğin kolay bir meslek ben de oraya gideyim her şeyi bırakıp.

bizim hayallere alerjimiz var ben kabul edeyim. bu topluma özgü falan değil. bir şey yapacağım diyorsan şekil a'daki gibi zilyon tane adam neden yapamayacağını anlatmak için sıraya giriyor işte böyle. girsin anasını satayım, sanane? sen yoluna bak abi. olacağım diyorsan ol. eğer gerçekten istiyorsan ama. istiyor ve bir şey yüzünden yapmıyorsam 70 yaşında bir kuru üzüm olduğunda yatağında 'lan acaba öyle yapsaydım her şey nasıl olurdu' deme.

bir insan sevmediği işi yapamaz abi. bu kadar basit. tecrübeyle de sabit. sevdiğin işin de peşinden koşacaksın. ve evet, sen kimsin diyorum. hakkaten lan, sen kimsin? olum milletin gece yatmadan önce tavana bakıp kurduğu hayaller lan bunlar. böyle kolay sallamayın her şeye. milletin aklını bu kadar kolay bulandırmayın.

huğuğçu bro sen de hukuk forumlarına falan bak. oralarda yardımcı olmak isteyen öğrenciler de oluyor avukatlar da. ben zamanında ekşi duyuru'da bir arkadaşım için sorduğumda da boyuna sövmüşlerdi. gerçi hoş, mesleğine sövmeyen adamı daha görmedim ya neyse.

öyle işte. satma hayallerini.

• Hocam süpersin valla duygularıma tercuman oldun resmen teşekkür ederim Allah hepimizin gönlüne göre versin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SayısalAgırlıklı

quote:

Orijinalden alıntı: elweda

icra da yazı işleri müdürü savcıdan/hakimden daha rahat o kadarını söyleyeyim:)

Rahatlık değilde idealistlik var biraz işin içinde. Savcı olmanın vereceği hazzı başka meslek kolay kolay vermez bana :)

Idealist değilde Realist olmak gerekir, göreve geldiğinde hep bir iradeye bağlı olarak gelişecek ideallerin . Gerçi bunlar için çok sağlam bir referans gerekir oda zaten olmuş olsaydı buraya yazmazdın diye düşüyorum .başarılar dilerim...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.