Şimdi Ara

HUKUK OKUYANLAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar size kendi açımdan çok önemki bişey danışmak istiyorum.ygs sıralamalarınız ve lys sıralamanızı yazar mısınız ? benim için çok önemli beni çok rahatlatırsınız bide hangi sene girdiğinizi de yazarsanız cok sevinirim .şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzy89

arkadaşlar size kendi açımdan çok önemki bişey danışmak istiyorum.ygs sıralamalarınız ve lys sıralamanızı yazar mısınız ? benim için çok önemli beni çok rahatlatırsınız bide hangi sene girdiğinizi de yazarsanız cok sevinirim .şimdiden teşekkürler

Tahminimce çok çalıştın Ygs sonuçlarına göre her şeyi batırdın olarak görüyorsun ama rahat ol ben 55 binlerden 4800 sıralamaya geldim. Ygs belirleyici bir sınav değil boşuna kendinizi sonuçlarla üzmeyin ben 70 binlerden ilk 5 binlere gelenleri biliyorum. Mesele Lys'de çözülüyor Ygs sonucunu unut ve calıs güzel kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 2 Nisan 2013; 1:11:25 >
  • Ben sayısaldım ama hukuktayım suan.Ygs ea sıralamalarım 4000-5000 arası idi Lys'de edebiyat bilmediğim için yapamadım ayrıca sonuclar açıklanasıya dek hukuk gibi bi düşüncem olmadığı için lys-3 sınavını pek iplemedim. O sıralamamı 14bine kadar düsürdüm.Çok acayipti hukuk serüvenim.Ben bu durumda kötü örneğim tabi. Ama en yakın arkadasım 50bin ygs sıralamasını 5bine cekti. İmkansız diye bir sey yok.
    Kolay gelsin tüm sınavzedelere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam süleyman demirel hukukta mısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp fak. okuyanlara bir soru
    6 ay önce açıldı
    TRAKYA TIP YAZACAKLAR BURAYA
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.